attentionwhore-sara!

en grej som förbryllar mig fast samtidigt gläds mig är att jag rasar i vikt, utan att jag försöker, har lagt om kost eller någonting (och ja, jag äter precis som vanligt, inge mer eller mindre)
och jag inte bara ser på vågen utan folk säger det till mig och mina kläder, framför allt byxor är för stora och sitter inte lika tajt längre. 
I måndags när jag kom till jobbet utbrast min chef "men..! nu har du väl gått ner i vikt?! man ser det verkligen runt om här *gestikulerar runt mage och kärlekshandtag*"
vägde mig nyss efter morgonskiten, 59,6 kg. what's up with that, minns inte ens när jag vägde så lite sist.



Igår fick jag ett samtal från en gubbe som jobbar med ett projekt som heter Tre M, vi träffades uppe i tällberg på konferensen jag var upp på med Isabel. Han ville att jag skulle sitta med i deras styrgrupp som har möten 2 gånger per termin. Antar att jag måste ha snackat rätt bra där uppe eftersom de Ringer och vill ha med mig! :D
självklart så tackade jag Ja och nu väntar jag verkligen med spänning inför hösten :)
En till kille från Hedemora skulle vara med också, en rullstolsbunden. Så roligt, jag är så förväntansfull så det bara skriker om det :D:D:D:D De ville ha mig med pga mina erfarenheter, vi får väl se vad de menar med det. Jag själv tycker inte att min resa är så värst spektakulär, menmen.. 

Lite lätt information
http://www.tre-m.se/sv/om-tre-m.html

En mer ingående information
http://www.esf.se/sv/Projektbank/Behallare-for-projekt/Smaland-och-Oarna/Tre-M---matchning-motor-maklare/


I'll be perfect from now on

igår köpte jag mig en ny mobil, jag tappade min gamla älskade hazel på toagolvet på jobbet så hela skärmen sprack. (RIP beloved cellphone) så ja, jag köpte mig en sån där nedrans smartphone, en samsung galaxy S2, helt okej. dock så är jag lite emot den, för många funktioner och allt sånt, men man lär sig väl tillslut -_-

Vaknade idag med huvudvärk, näsmigrän och bara allmänt less. 
Det här är en såndär dag då jag bara vill lägga mig och sova igen, med gråten i halsen.
Hade jag haft någon psykisk ohälsa hade jag kunnat acceptera det bättre, att såna här dagar kommer.
Men nu anser jag mig själv som relativt frisk där uppe, och denna plötsliga ensamhetskänsla och nedstämdhet är jävligt ovälkommen i mitt liv!
Jag vill inte bara kura ihop mig i ett hörn och gråta, jag vill vara positiv och ha visioner som bringar lycka i mina tankar. 
Och hur ska man kunna skilja på magkänsla och huvudkänsla när det kommer till vissa saker?!
Jag vill kunna sätta mina tankar på standby och bara vara robot vissa dagar, det skulle vara bra jävla skönt!

A few good men

Idag har varit chill som faen. Har inte hänt nå mycket alls, jag var hem till johanna och jimmy ett tag, emil var där så vi satt och chillade och snackade ett bra tag, sen skjutsade jag johanna till hemköp så snackade vi mer privat där. nice när man börjar knyta nya kontakter :)

det är lite tragiskt hur ens egna hjärna och tankar kan förstöra för en, och ens rädslor ska man väl tillägga, men jävlar vad bra det känns när man skitit i sina tankar och gått på magkänslan istället.
Magkänsla/intuition ftw!

Öiiirebriooo

I tisdags så var vi ut till långshyttan till jonsboskolan med Ung vänster!
trevligt trevligt, maggan var så duktig på debatten så.

sen på eftermiddagen drog jag till Örebro för att hänga med Mathilda, det regnade när jag kom dit så vi satt bara inne och chillade på tisdagskvällen.

Igår så var det sveriges nationaldag, det firade vi genom att gå ut på lite sightseeing i den vackra staden.
Det var jättefint väder, solen sken och det lite lagomt.
Först var vi till slottet och kikade lite, tyvärr fanns det ingen guidad tur så vi fick gå på det man kunde..
Vi gick till någon park där det var asmycket folk och sen gick vi in i stan och käkade lite focaccia.
Helt underbar dag, jag vart kär i Örebro!! dit skulle jag kunna flytta foe shoe!
Dock lite mycket schtekare för min smak, men man får se förbi dom! :p


Idag blir det att jobba! kör dubbelt, först fiket och sen ikväll städa.

fading star

varit en bra vecka, har jobbat och hållt mig sysselsatt.

blir inte så mycket att blogga om i veckorna så pappa klagar ^^
eller fast justja!

Jag var ju upp till tällberg onsdag - torsdag på konferens, handlade om ungdomsarbetslöshet och faktorer runt om detta och vad man kan göra åt problemen. det var några riktigt intressanta föreläsningar och disskutioner och sådant runt om, kände att jag iaf kunde bidra med lite saker. Isabel är verkligen en klippa i mitt liv!

I lördags så var jocke här i princip hela dagen och umgicks, vi skrattade mycket och pratade mycket allvar.
Sen igår var jag iväg på säkerhetsworkshop i borlänge inför seasidefestivalen, kul men inte så mycket nytt, var lite samma som vi genomgick på arrangörskursen, men det är bra att färska upp minnet! :D
Idag äre måndag, det är ledig dag idag, jag ska ringa till vuxenpsyk och prata lite och sen på eftermiddagen ska jag till ungdomsmottagningen för att införskaffa mig lite ppiller igen!

RSS 2.0