An honest mistake

usch, vad jag är opepp alltså -_-
känner att jag absolut inte vill till AME idag, grupparbetesskit står på schemat idag vilket betyder att man ska ringa till nå företag som man valt ut för att boka möte för att ställa 1000 dumma frågor som vi egentligen inte bryr oss ett skit om vad vi får för svar.
sen att man är i grupp med andra lika oengagerade gör ju inte saken bättre heller kan jag tycka..

ååååååh! jag vill bara klä av mig igen och sova bort den här dagen också.
fan vad lätt man mister sin livsmotivation som arbetslös.
iaf för mig, räcker med ett litet motstånd någonstans eller något som är jobbigt så vill jag bara ge upp!
det här är iaf sista veckan hos marko nu, sen kommer retard själv hem så då kan jag få mina korta dagar igen.

måste boka tid med soc också.

ne fyfan, idag är inte livet roligt!

fattigmans jack

igår helvete.. inatt helvete. ska försöka förklara lite om min kväll, det vart spontanutgång igår med nina och tom!

saker som hänt då? ja det vart väl kanske en och annan för mycket ?jim beam? (fattingmans jack daniels) och cola på en fest hos tysken som bjöd på denna blandning.

jag provocerade en tönt så att han vart så jävla förbannad och hotade mig med stryk och skrek att jag skulle lämna bordet (där jag satt med några killar och pratade först, idioten kom bara och satt sig liksom)
det började iaf med att jag sa att alla iron maidens låtar låter likadant vilket jag tycker, och det kunde han inte acceptera att jag tyckte så jag sa väl kanske att han var en idiot som inte kunde acceptera andra människors åsikter.
här blir han alltså förbannad som fan och börjar hacka på mig, jag försöker ignorera honom och prata med killarna och killen bredvid säger till mig att ingen gillar den här killen som är arg och att jag inte ska ta åt mig (hmf, skulle jag, jag ger mig fan aldrig! :D) sen iaf när han skrek åt mig att lämna bordet så blir jag sånt här jävla as som jag själv hatar när man är arg, jag sitter med armarna i kors, snälla ögon, ler lite nonchalant och säger "Jag har lika mycket rätt som dig att sitta här" och bara är så jävla äckeltrevlig istället för att bli rabiat själv. så här är jag lite stolt över mig själv som inte slog ner han istället.

jag minns bara små delar av kvällen faktiskt.

men här kommer det läskiga av allt!
när jag väl är hemma så har jag tydligen ätit och sen gått och spytt, detta har mamma hört och informerat mig om, sen hörde hon en jävla krash! och tänkte att jag hade väl sönder tallriken, men icke!
detta hände!


Jag har alltså spytt i toaletten, jag har haft sönder garderobsdörren som det är speglar på och på toppen av detta, lagt en spya till precis innanför dörren. (ser ni också framför er att jag står upp, dörren Faller på mig och jag trycks ner på golvet och av trycket bara kastar ur mig en spya medans glasskärvor faller runt och på mig?) Jag har inga minnen av denna händelse mer än att jag vet att något hänt med spegeln när min kära mor väcker mig och frågar vad i helvete hände i natt :p
jag vaknade också i bh, linne. utan trosor, detta är så rtd med mig, jag gillar inte att sova naken men på fyllan av nån anledning har jag en tendens att dra av trosorna.

jag har iaf försökt sopa undan spegelskärvorna på golvet men spyan klarade jag inte av att torka, den var liksom seg, och slemmig... detta får jag muta mamma till senare! jag klarar inte av det ^^

nu blir det nyktert på ett bra tag! läskigt att det tog halva dagen i stort sätt att komma ihåg hur jag kom hem.
att inte veta hur jag kom hem var fan det läskigaste av allt.
kan väl gott och sagt säga att jag levt rock n roll inatt.

Sick of your treason

jaha. okej dag igår, hoppas på en bättre dag idag.
vi kör på assange idag och läppglans som ger intryck av kuksugarläppar.
men vad gör väl det idag? det är fredag och jag känner mig mer levande än på länge!
vi får se hur länge det håller i sig!


helt enkelt.

idag ringde jag till vårdcentralen för att jag behöver lite mer astmamediciner, hon var så gullig hon jag pratade med, hon såg att vi pratat tidigare och frågade hur det gick med min svamp förut, om det vart bra och att hon hade tyckt så synd om mig då jag hade det problemet ^^ (för er som inte minns så skulle jag få antibiotika men receptet fastnade i datorn så jag gick med svamp i över 2 veckor för jag inte orkade ringa och tjata och tänkte att jag skulle lufta bort det, gick så långt att jag hade kliat sönder fittan (Y))
iaf kul att dom bryr sig på den nya vårdcentralen, det är nog det bästa jag gjort, bytt från landstingets jävla skitvård till den privata.

sen såg jag och pappa på psalm 21, vart väl några scares men filmen var rätt så dålig, fast kul att se att sverige KAN lägga pengar på specialeffekter om dom vill. pappa vart så rädd att han hoppade till och pep och fick rysningar och ståpäls på armarna ^^

jag har blivit snorig igen, jag går snart i taket! jag är så trött på vintern också. imorse när jag vaknade och kollade på temperaturen så var det 26 jävla minus. EJ OKEJ!

en annan bra sak är att i fredags så köpte jag 4 paket cigg, idag öppnade jag det sista.
det betyder alltså att en enorm minskning har skett. yay me!

koksaltslösning

eftersom min gamla tuttpiercing inte riktigt läkt och fortfarande brukar gegga så tipsade hon som piercade oss igår om att testa koksaltslösning 2 gånger om dagen, alltså koka till det och sen sätta ett shotglas över bröstet.
testade igår och nu imorse när jag gjorde det så tittade jag på vattnet efteråt, och det var massa gunk i det!
kul att se att det funkar iaf :D
fast man känner sig som en riktig idiot när man sitter ner eller ligger och håller ett shotglas med varmt vatten över bröstvårtan ^^

nu ska jag käka lite frulle och sen packa vidare (är ju spinning idag!) och sen glida runt lite innan jag ska åka till AME och se vad denna dag har att bjuda på.

Han Titsade mig!

idag har varit en jättetrevlig dag uppe på AME, sen runt kl 15 så drog jag och Louise (grannen) till borlänge, hon skulle pierca sig, en vertikal labret. och piercingkåt som jag är så piercade jag andra bröstvårtan också.
har varit nervös hela dagen inför det för jag hade ju inte förträngt hur ont det gjorde första gången.
men det gick rätt bra, trodde att smärtan från kanylen var när hon fäste tången. ^^
men nu jävlar så är mina bröst de finaste brösten som finns, har ju tyckt ett bra tag nu att vänstra tutten har varit tråkig och naken jämnfört med högra. men nu är de fan lika vackra :D
nu kommer bara den hemska onda läketiden! T__T
så på ungefär en månad gick jag från 3 till 5 piercingar och ingen har varit riktigt Planerad och genomtänkt så.

har nyss suttit och skrivit två jävla personliga brev till olika jobbannonser och jävlats.
usch vad den sysselsättningen får ner ens humör till obefintligt på nolltid. USCH!
nu ska jag gå och röka och försöka peppa till lite.

imorgon blire spinningshelvete igen. ser _inte_ fram emot det direkt ^^


Jag hos ett Medium

idag har sinnesro öppethus, sinnesro är en "häxaffär" eller vad man ska säga, hon som har det är ett medium och sådär. så vi var dit och jag fick testa på energikort. det är som tarot fast ändå inte!
jag fick välja ut tre kort ur högen och sen tog hon dom och tog ett i tagen och läste av mellan sina handflator.
det var ett för dåtid, eller ja en stund tillbaka typ ett halvår, sen nu och sen lite framåt i tiden.
det var så läskigt! och så sant! så nu ska jag berätta lite vad hon sa.

- hon började med att skratta och säga att jag har väldigt hett temperament även fast det går över snabbt när jag väl brusat upp mig till 110 (och det stämmer ju, det vet ni som känner mig :D)
- hon nämnde att jag haft svårt för ungefär ett halvår sedan, det var mycket sorg och problem med en vän som jag kände mig sviken och besviken på. och det stämmer också, bland annat med sorg, för när jag gick ute på sjövik så kände jag ett tag att ingenting var värt, allt var bara mörkt och jag kunde lika gärna lägga mig och ge upp och självdö, det kan Linkan stämma in på för jag pratade med henne om det.
- jag har stor kärlek till djur och pratar ofta med dom!
- jag känner mig annorlunda mot alla andra (och det stämmer, jag har inga gemensamma intressen med några av mina vänner istortsätt eller någon annan jag umgås och pratar med)
- jag är väldigt nyfiken av mig och på mycket saker.
- mycket musik i mitt liv, jag vill gärna lyssna på musik och det är mycket musik, kan ligga ner och bara njuta av musik (och det är jättesant)
- jag fnissar mycket och är alltid nära till skratt.
- jag är öppen! (detta var bra för mig att få bekräftat) jag läser av människor hela tiden och har lätt för det, och det gör att jag är ofta jättetrött och utmattad, och vill gärna vara själv! (det är också sant, för att jag är en riktig enstöring och nu har jag fått en förklaring på varför, vilket är Jätteskönt!) hon sa att jag är välkommen tillbaka om jag vill lära mig att stänga ner mig själv och därmed kunna spara den energin jag har. hon nämnde också att det är väldigt svårt ibland att vara ung och öppen/medial, det är så mycket man inte förstår.
- hon berättade att jag har mycket tvivel på mig själv, jag känner att jag inte duger, och vill gärna se ut som andra, gå ner lite här och där och så. (här började jag gråta) hon sa att jag jämnför mig mycket med andra och det måste jag sluta upp med, för jag är jättefin som jag är och jag är helt fantastisk med mycket värme inom mig.
- jag kommer att resa mycket i mitt liv!
- jag kommer inte att vara ensam (tror hon känner av att jag ofta tänker så, att jag aldrig kommer hitta en partner)
- jag uppstår ofta som blyg i början av andra, men det är jag verkligen inte, jag är en tjej med mycket spex i mig och innehar en stor värme och glädje inom mig.
- hon sa att jag kommer ha en jättebra sommar, hon såg mycket gult och rosa och det betydde mycket glädje.
- hon sa att hon såg och kände att jag är väldigt förtjust i en kille, lång och mörkt hår. (här vart jag lite förvirrad och kunde inte komma på vem, hoppas bara inte det är min nya bögkompis tänkte jag :D) (bara vänta och se, snart kommer han väl ^^)
- jag har mycket drömmar för mig, och lätt för att skapa bilder i mitt huvud, och mycket av drömmarna jag har är inga löjliga drömmar sa hon, utan jag kommer att klara av dom om jag försöker. (yaay! mitt musikcafe tänkte jag :D)


jag är så lättat över att ha gjort detta. hon sa så mycket bra saker som jag tänkt på men inte sagt och så utan att det bara ligger och gnatar och förstör för mig. jag kommer lätt att boka en tid för en längre sån här session (detta var bara prova på 15 minuter. sen ska jag nog stänga ner mig, jag tror att det skulle vara nyttigt, antingen stänga ner eller lära mig att stänga ner tillfälligt och hantera det.
usch vad lycklig jag var när jag klev ur ut rummet vi satt i. så lättad!




helt slut

imorse fick pappa tydligen väcka mig TRE gånger innan jag gick upp, de första två gångerna har jag inget minne av dock :p så jag var helt slut kan man säga. har skolat till det lite idag och sen var vi iväg till gymmet, vissa badade men jag gymmade och insåg hur jävla äckeltråkigt det är. blir nog aldrig igen!

skulle vart till nina och tom idag men somsagt, jag är helt slut. var ju och städade och greja i studion efter gymmet och jag känner redan nu att jag vill gå och lägga mig för natten och klockan är inte ens 18. yay mig. -_-


_Onödigt_ lidande?!

vad är onödigt lidande? enligt svensk lag får inte djur utsättas för onödigt lidande... men bara lite sådär nödigt lidande som obedövad kastrering är helt okej inom grisar iaf. och alla andra slaktdjur, onödigt lidande? nae
minkarna i bur som inte kan bete sig normalt för att dom ska bli en produkt inom mode, det är också sådär nyttigt lidande, för det är då inte onödigt lidande?
jag förstår mig INTE på detta..
har aldrig reflekterat över ordvalet "onödigt lidande" förut innan mötet idag vi hade inom djurens rätt.
en krutkärring var helt tokig över detta, och jag håller fasiken med! VADÅ ONÖDIGT LIDANDE?!?!

idag har iaf varit en okej dag, uppsala var tråkigt som fasiken, fast jag och andreas försökte roa oss så gott vi bara kunde, tillslut kom hans fästman och hämtade oss. tack!
direkt när vi kom hem till stan så käkade jag en macka på stan och tog en kopp te, för jag skulle ju på mitt möte inom djurens rätt.
och Fan vad givande det var. lärde mig lite, insåg massa, vart engagerad och förbannad på människan.

sen kom jag hem och åt och kollade på aktuellt, djävulens andra hand eskil erlandsson skulle debattera lite med Camilla från DR om just griskastrering utan bedövning. alla är idioter. jag blir förbannad. varför har vi en grisbonde som ?jordbruksminister?, han är förfan jävig i mina ögon. jävla feta karl, om vi bara kunde behandla han som man får behandla grisar i sverige så.. nej justja, kom på mig själv. han är ju av den överlägsna rasen Homo Sapiens, alltså finns det Tydliga lagar om vad man får utsätta en annan människa för.

nej fyfan, usch! nu ska jag klä av mig och lägga mig och ha ångest över att jag inte haft tid eller ork sen i tisdags att söka två jobb och redovisa. jag har haft så fullt upp hela tiden att när jag väl är hemma eller kan ta det lugnt vid en dator så är det äta-sova-offmode som gäller.

Somewhere in this town

igår var en riktigt bra dag må jag säga.
först så var det AME sen gick jag ner på stan och köpte mig en mindre ring till näsan, ser mycket bättre ut nu, även fast jag mer gärna vill ha en segmentring istf hästsko, men det får bli sen någongång.
sen köpte jag mig en bok, om wikileaks och assange högra hand, den kostade 229 kr.
helt jävla sanslöst!!! men jag ville verkligen ha den, så det var bara att punga ut T__T
sen gick jag till ett fik och lunchade och börja läsa boken.
sen tog jag mig i kragen och gick till körskolan, klarade ett test och då gick jag (man ska ge upp när man är på topp :D) sen till studion och jobba lite där, sen hem, packa och kasta i mig lite käk och sen ner på spinning.
seriöst? spinning? vet ni hur drygt det är? jag trodde fan i mig att jag skulle Dö och idag har jag äckelont i mina sittben!

idag blir det uppsala, får se hur det går, tydligen någon mässa om att jobba utomlands, vilket jag är Helt ointresserad av just nu, jag vill ha mitt körkort och sen Kanske jag kan tänka på att fly landet.
menmen, vi ska ha med oss CV och personligt brev, jag har inte orkar skriva ett personligt brev än och jag blir arg av bara tanken.
som när vi var till mora med AF, då skulle vi också ha med oss cv och pb, men inget företag tog emot cv på plats och hela dagen var tråkig och plågsam så det är ungefär sånt jag förväntar mig av uppsala idag.
jag tar med ett cv iaf eftersom det är ett _måste_.. uschdå!

här kommer en låt jag blir galen av att lyssna på, jag går igång direkt och vill nästan hoppa runt och härja och nästan slåss när jag hör låten :D (det är en spotifylänk)
Dropkick Murphys – Johnny, I Hardly Knew Ya

I feel alone without you

igår var en rätt så bra dag, åkte tidigare till AME för jag fick skjuts med grannen, så jag satt och läste lite körkort och så, sen så 9 så satte vi alla oss vid datorerna och så hade vi nån som hjälpte oss att skriva CV, och sånt.
satt alltså vid datorn i stortsätt hela dagen, när vi slutade vid 13 så hade jag sån djävla huvudvärk.
mamma fick skjutsa hem mig, så det vart ingen körskola eller studio igår, istället låg jag och sov hela dagen nästan, vaknade till liv i nån timme och sen kom huvudvärken tillbaka så jag slumrade till igen och vaknade till vid kl 21 och bestämde mig då att gå upp i sängen och lägga mig istället.


idag är iaf planen att AME'a, körskola, stan (kolla om jag kan köpa en mindre nosring, och sen ska jag till bokia och kolla om dom har wikileaks boken, en kille som var med och startade upp sidan och som numera är osams med assange har skrivit en bok om visionerna dom hade och sen har han tydligen skrivit lite om assange och hur paranoid han är. tror att det kan vara en intressant bok!) och sen blir det studion, pappa ska tydligen gadda sig idag också.
sen så enligt isabel är det gympa ikväll. får se hur det blir med tiderna och så.
inte lätt att gå från att inte ha ett piss att göra och nästan leva apatiskt till att ALLT händer :p
och mitt i allt detta så skulle jag behöva träffa lite vänner också, hur ska man ha tid och orka det?
jag har nästan ångest för att jag inte träffat nina och tom på länge, eller ja tom träffade jag väl nyligen men inte nina!

Once again

igår var en bra dag, uppe på AME så var det rätt så roligt. eller ja roligt, trevligt kanske man kan säga :p
sen drog jag till körskolan, Så jävla tråkigt! -_-

men sen så! då drog jag till studion för att jobba lite, så jag städade, spritade handtag och handfat och gjorde rent tuber, varje gång jag gör rent tuberna så är jag livrädd för stänk, är helt säker att om det skulle stänka i mitt öga så får jag HIV av nån äcklig som har tatuerat sig ^^
men jag gör det iaf, står och sjunger och har det trevligt ^^
och jag har saknat studion :D
städa och ta lite pauser för att snacka med kunder och vara trevlig.

sen på kvällen så gick jag hem till en granne, louise, satt där och drack kaffe och skvallrade lite och sådär.
ska åka med henne idag till AME, kommer för tidigt men då kan jag läsa lite i körkortsboken innan jag ska börja.

imorse höll jag på att få en mild hjärnblödning igen, min ipod var en riktig fitta så jag var tvungen att återställa den..
så 2 gig musik, hejdå och sen bara kasta in nå random skit. vart mest eldkvarn så nu får plura hjälpa mig genom vardagarna igen ^^ det är han en riktig baddare på kan jag lova! :D

Det känns ändå

igår var jag ut till garpenberg igen till fritidsgården, en ungjävel kastade en pingisboll allt vad han hade i min mage, och jag vart förbannad, men självklart får jag inte spöa ungen, så jag jagar han runt biljardbordet, fast får inte tag på råttungen. så miguel, en äldre kille där tog fast han i en bra grepp och jag tog tag om hans midja och gav han en riktigt hård kram medans och han gallskrek och vart SÅ JÄVLA GENERAD! tåls ju att nämna att killen är kanske 12 år eller så och alla andra stog och tittade på, så hotade jag han med att om han gör om det så får han en puss.
han är också en sån där skitunge så hade jag skällt på honom så hade han tyckt att det var skitfränt, så en kram gjorde susen, för han var då snäll resten av tiden ;p
och resten av gänget jublade och - **** har en flickvän!!
och **** vart ännumer generad, ett riktigt bra straff tycker jag. :D

idag ska jag börja upp på AME på Unga Till Arbete, så vi får se hur första dagen blir.
sen ska jag ner på körskolan och sätta mig och sen ner till studion till marko och jobba (städa och sånt där som jag gjorde förut) för robin har åkt till thailand, så nu kommer studion vara ren och fin igen när JAG får sköta det.
robin är ju sådär efterbliven så han skurar, sen dammsuger han och tycker att vadå, spelar väl ingen roll vilken ordning man gör det i? -_-
så det ska bli riktigt skönt nu att få en vardag igen och slippa känna ångest över att veckorna går men ingenting händer mer än att ångesten växer.

igår innan jag somnade så kollade jag på A little princess, jag såg den ofta när jag var liten (filmen är från 95) och jag grät som jag vet inte vad. och jag har saknat den filmen som fan, och hittade den på TPB och ja, även fast jag kan filmen utantill och vet exakt vad som kommer hända så gråter jag som Fan iaf :D

Burlesque

Igår låg jag och mamma i soffan och så kom pernilla ner, hon hade fått en order av eddie att gå ner och hämta mig :p så jag följde med upp dit och satt där ett tag.
sen när jag kom hem så laddade jag hem Burlesque, den där filmen med Cher och Christina Aguilera.
första kanske 10 minuterna hade jag så jävla svårt att koncentrera mig för jag har rätt så svårt för aguilera för hon gapar så jävla mycket, och första scenen var lite kliché och pinsam att se.
men filmen visade sig att urarta till något fantastiskt!
och en av dom snyggaste skådespelarna är med också, Cam nånting, han som är med i serien O.C som bad guy, han är med i twilightfilmerna som nån galning och han är med i Easy A och spelar jesus freak, och så nu, en bartender på en burlesque-klubb. och han är så jävla het så jag går i taket ^^

och cher, hon ser ju ut som en jävla dragqueen ^^
men jag kan faktiskt rekomendera filmen, i vissa scener låg jag och röck i sängen för man vart så tagen av musiken och dansen :D enda negativa somsagt är ju aguileras gapande OCH en till skådespelare som jag har tröttnat på, hon som spelar sarah i forgetting sarah marshall (dumpad på svenska) och spelar veronica mars i serien veronica mars.
ah less som fan på henne iaf. men somsagt. Se filmen! :)





industridammsugare

vart lite öl igår och umgänge hos grannarna, alltid trevligt!

jag har bestämt mig för att skita i makedonien, som vanligt när det gäller stora val som innebär förändring så får jag ångest och skiter i att ens försöka i rädsla att få ett nej eller helt enkelt inte höra något alls, som man vänjer sig vid som arbetslös.
kommer ihåg när jag skulle göra mitt gymnasieval, det var så krångligt med alla lappar, det var sån Press från Alla jävla håll och kanter så jag minns att jag bröt ihop helt och grät hysteriskt och sa att jag skiter i gymnasiet! det får bli som det blir.
sen tog mamma tag i det och gick igenom lite saker med mig och det som fortfarande var oklart bokade jag en tid hos syon för att gå igenom.
och det visade sig ju gå bra, jag hamnade i Avesta hos ett helt underbart gäng som har format mig till den människan jag är idag.

när jag fixat till mitt liv lite och skaffat mig ett stabilare psyke och bättre självbild så kan jag lämna tryggheten.
det är ingen stress.
en dröm vore ju att au paira eller resa till irland och spendera rätt lång tid där.
men somsagt, är man fegare än en mus så är man.
bara man inte har för stora drömmar, då landar man hårdare än andra och allt går åt helvete.

som i en av modsfilmerna när stefan jarl säger att människorna (alla missbrukare) han kom i kontakt med var såna barn som hade stora drömmar om livet och se hur dom slutade, samtidigt som han filmar massa missbrukare som ger ett tryck över bröstet på en.
varför visas inte modsfilmerna i skolan?

beslutsångest från helvetet!

idag fick jag ett samtal från Isabel, hon tyckte att det passade perfekt för mig, som ensamstående och boende hos mina föräldrar att söka ett volontärarbete i makedonien som EU betalar helt! + att jag får fickpengar. mat och allt sånt är betalt, det enda jag behöver göra att somsagt att volontära med andra volontärer från Makedonien och en till från Sverige. jag är så jävla osäker och lär bestämma mig över natten..
det är iofs inte spikat, så det är inte direkt så om jag tackar ja så åker jag, det är väl kanske fler som söker.
men tänk om jag blir utvald? skulle jag våga åka då? skulle jag våga ta den chansen att lämna tryggheten här hemma i hedemora för att åka till ett helt ofrämmande EU-land?
det skedde ett mord förut i hedemora på en kvinna, gärningsmannen/mördaren var från Makedonien.
taskig kvinnosyn är dom ju kända för.. allt detta sitter i bakhuvudet och skriker åt mig att om jag åker kommer jag att dö. men sen ser jag på hemsidan att andra unga tjejer åkt. fan det är ett EU-land, jag åker dit till en känd organisation.
vad fan är jag rädd för?!?!! ibland önskar jag att jag var mer som Viktoria, en tjej jag växte upp med.
åker till australien för att klättra och vandra. bara sådär. åkte helt själv, iofs mötte några av hennes vänner upp henne där men iaf. resa själv.
om man ångrar sig där nere, visst lär man få åka hem då?
så mycker frågor och så lite svar från denna ostabila hjärna of mine.

pappa som vanligt är ju jävligt peppande till att göra något och började DIREKT att kontra med att jag kan ju förfan inte åka eftersom jag _LÄR_ ta mitt körkort och körkortstillståndet går ut nu i Augusti.
ibland vill jag bara bränna upp teoriboken, ta ut pengarna som är kvar på det som är betalt på körskolan och sen sätta igång en återbetalningsplan till pappa för pengarna som det kostat än sålänge och sedan Skita totalt i att ta det där jävla körkortet....

money, it's a crime.

idag har livsgnistan inte varit på topp. jag drack mitt kaffe och jag morgonbloggade.
sen la jag mig i soffan och kollade på bonusskivan från modstriologin.
vilken god man olof palme var btw :)
sen så kollade jag på nån jennifer aniston film, när ska hon bli gammal då? eller iaf så det syns?
och sen sov jag, sen kom pappa hem, då skulle han ligga och se film, så jag gick in i mammas säng och la mig och sov vidare där.
sen ringde min morbror och sa att syrran inte tänkte jobba idag och undrade om jag kunde hoppa in igen.

så jag vaknade till liv, klämde ur dagens bajskorv, fixade till mig så jag ser mänskig ut igen, tog på mig min älskade Hero-Assangetröja och nu väntar jag på att daniel (min morbror) ska komma hit så vi kan åka till ungdomsgården i g-berg och dricka kaffe och lyssna på ungdomarnas väldsliga problem.
i söndags handlade det mest om att nån hade tagit nån på rattarna! och inte bara en gång heller... ^^
roande och lyssna på sånt här som 20åring, det får mig lite att inse att jag faktiskt inte är 15 längre som jag vill tro ^^

att jobba på fritidsgårdar/ungdomsgårdar är fan inte så tokigt, det är roligt och underhållande som fan och man slipper slita ut sig :D

pink floyd - hey you. är den låten nå jävla bra eller?! jag blir galen, så bra är den!

tobleronemona

vart lite mycket whine i förra inlägget. så nu tänkte jag skriva roliga saker som skedde bland annat igår.

på bussen till avesta så var det en kille som verkligen kikade in mig, det var roligt.

på vägen till busstationen i avesta så var det en bil med killar som åkte förbi och glodde, sen tutade och vinkade,
det var ännu roligare :p

när jag och pappa kollade på uppdrag granskning igår så filmade dom i degerfors, för er som inte vet så är degerfors vänsterstyrt (yaay :)) iaf.. så intervjuade dom nån som satt i kommunen och i bakgrunden så hade dom en tavla på mona sahlin iförd en slöja och hade en toblerone i handen. jag och pappa garvade så jävla hårt!
jag vill också ha vänsterstyre i hedemora! :'D bara den inställningen dom hade, och Tavlan gjorde tamigfan ALLT!
jag vill också ha en sån tavla :D


hittar ingen bild på tavlan så jag får posta denna bild istället.

hey you, sittin' naked by the phone, can you hear me?

igår åkte jag till avesta igen fast för den här gången möta upp emma och linkan för en fika.
dom har ju bytt ägare och gjort om på vårat cafe som vi jämt satt på under gymnasietiden, det fick oss att rasa. men igår gick vi dit iaf, och Fan vad fint det var! så vi kommer fortfarande att gå dit i fortsättningen, även om vi saknar den gamla ägaren som bjöd mig och emma på en varsin kalaskaffe som kan inte börjat sälja än, han ville veta vad vi tyckte om den innan :D
iaf, det var skönt att sitta och snacka bara och umgås, blir ju lite lite sånt nu när vi är arbetslösa bidragstagare allihopa.

sen när jag åkte hem så vart jag så satans arg och på dåligt humör.
det finns en speciell busschaffuör på dalatrafik som jag önskar livet ur. och självklart var det denna arga man som körde hemresan igår. han ifrågasatte min "hel (vuxen) till hedemora" när jag köpte biljett. jävla as, vad spelar det för roll vad jag köper för biljett? okej om han ifrågasatt om jag sagt HALV(barn upp till 19år). och han låter inte trevlig när han pratar heller, han typ väser och kastar ur sig orden med sån jävla attityd. sen var det svinkallt i bussen också...
han kör som en jävla rallyförare, typisk sån där "hej jag kör buss, I'm above the law!"
sen förra veckan så skällde han ut en unge som stog framför mig i kön, han skulle bara ner på stan och betalade med en hundring VILKEN MAN FÅR!!!! och då skäller han ut ungen för att han inte har mindre pengar på sig.
då fick jag betala innan, han nästan skällde på mig också "HAR DU NÅ MINDRE PENGAR DÅ?! *suck*"
jag svarade vänligt att ja, jag har jämna.
usch vad jag hatar han!
iaf. han fick mig på så dåligt humör så när jag kom hem så förklarade jag för pappa om vilken jävla idiot han är. pappa skrattade åt mig som kan brusa upp för småsaker. så tillbringade jag kvällen med huvudvärk pga ilskan för honom :p

jag börjar bli snorig igen, och jag har jättetorra slemhinnor i näsan.
fast som tur är så gör inte septumpiercingen ont längre så nu kan jag snyta mig som människor igen.

länken dao

här kommer länken som jag skrev om i förra inlägget, Jävligt intressant faktiskt..
http://www.samtycke.nu/2010/09/fallet-assange-uppgifter-raderas-om-och-om-igen/

ni kanske börjar tröttna på mina inägg om assange, men det är min blogg och det är tankar om just detta som rör sig i mitt huvud mesta dels nuförtiden. så det är väl bara att stå ut och läsa och bli upplysta eller skita i det som min kära ignoranta Mor gör :p

piece of my mind

igår var jag hem till madde och jocke och deras lilla bäbis isabell.
himla gullig var hon! :) skiter redan som en i gänget ;) hahaha ^^


idag på SVD så möts jag av ännu en intressant artikel om Assange och i denna artikel så läser jag och nu postar jag bitar här och kommenterar med mina egna tankar inom en parantes.

"Fredag 13 augusti

Värdinnan kommer hem till sin lägenhet tidigare än hon tänkt. I förhör uppger hon att de kommer överens om att Assange ska bo kvar ändå, och de äter middag på restaurang. Sedan går de hem och dricker te. Nu börjar Assange göra fysiska närmanden. De hamnar i säng, och hon tar fram en kondom som hon säger åt Assange att ta på. När han gör det upplever värdinnan ”ett stort outtalat motstånd” från Assange. Under samlaget märker hon hur Assange börjar greja med kondomen. Efteråt förstod hon att den var trasig.

Assange medger att han hade sex med värdinnan och att de hade kondom, men han har inget minne av att den gick sönder.

– Mitt uppförande var absolut inget annat än normalt. Så därför granskade jag inte kondomen på något speciellt sätt. Och inte heller så ignorerade jag det helt, säger Assange.

Händelsen rubriceras som sexuellt ofredande och sexuellt tvång."


(när jag haft haft samlag med kondom så har killen som haft kondom på också "grejat" med kondomen, bland annat för att säkerhetställa att den sitter klar och är på plats, och varje gång frågar jag vad han gör eftersom ja, han har tankarna på annat än att tillfredställa mig och det blir en liten paus i samlaget.
Är det bara jag eller har ni också erfarenhet av krånglande kondomer?
Jag minns speciellt en gång då jag och en kille vid namn Daniel hade sex, han ville ha kondom så jag gav honom en kondom ur min egna samling, han satte på den och vi hade sex, kondomen var för liten för hans kuk och krånglade därför ganska mycket. Senare använde vi dock större kondomer och det krånglade inte alls.
Det kanske just är detta som hänt här med Assange? vad vet vi?
Jag tycker iaf att det är konstigt med dessa brottsnamn han åtalas för, ofredande? och vart här någonstans kan vi förnimma sexuellt tvång?


"Måndag 16 augusti

På dagen besöker Assange SvD:s redaktion för att chatta med läsarna. Senare på kvällen ses kvinnan från seminariet och Assange igen. De åker hem till henne och har sex flera gånger. Hon insisterar på kondom, men enligt kvinnans uppfattning är Assange motvillig till det. Under natten somnar kvinnan. Hon vaknar snart av att Assange ”börjar tränga in i henne”. Hon frågar direkt om han ”har på sig något” och han svarar ”dig”. Då låter kvinnan honom fortsätta, eftersom hon känner att det redan är för sent.

Fram till dess har kvinnan aldrig haft oskyddat sex. Händelsen rubriceras som våldtäkt."

 

(jag tycker att detta är så löjligt att det finns fan inte! hon lät honom fortsätta för att det redan var ?försent?, om det nu var så att hon är så emot oskyddat sex så reser man sig upp ur sängen och skäller ut vederbörande om han inte har kondom på sig, Om man nu är så jävla noga! våldtäkt för mig är när man säger NEJ och verkligen inte vill ha sex men fortfarande blir påsatt Mot sin vilja! säger denna kvinna någonsin NEJ till detta överraskningssex?
det framgår iaf inte här.

om överraskningssex nu helt plötsligt är våldtäkt i Sverige så har jag blivit våldtagen flera gånger!
flera gånger har jag inte sagt "JA tack, sätt på mig" och sedan inlett ett samlag.)


Jag sitter på fel dator (sitter i köket och länken finns i min dator på rummet) för att kunna ge er en Väldigt intressant länk här till en av kvinnornas beteenden på internet där hon också tagit bort massa saker hon skrivit (bra saker) om Assange och massa annat och när folk påpekat detta så har dom blivit Tystade och Raderade.
kanske länkar sen om jag kommer ihåg.

Ni får jättegärna kommentera detta inlägg med vad ni själva tänker när ni läser detta och era åsikter om hela fallet.


intressant morgon och uppgivenhet inför mitt egna modersland

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svenskt-rattsvasende-svartmalas-pa-natet_5922857.svd
jag gillar Stort när stora tidningar (och då menar jag inte skvallerpress som aftonhoran och expressen)
uppmärksammar såna här saker och skriver om hur korrupt sveriges rättsystem är.
men det jag inte gillar är i alla bevis för detta så tas aldrig TPBdomen upp, där det visade sig att det fanns en jävig domare och en polis som stog på WB's lönelista.

jag önskar stort att jag hade alla pengar i världen så jag kunde dra till london för att möta upp andra assange-anhängare utanför rättssalen.

Här kommer också lite länkar från Peter Sundes blogg, en av dom från TPB som har skrivit lite om just detta, om hovrättsdomen och sen lite mera.
Första (hovrättsdomen)
Andra (svensk rättssäkerhet)


jag tycker att ni borde ta er tid att läsa dessa länkar, eller är ni lika ignoranta som jag tror att ni är och tror att sverige fortfarande är neutralt och opartiskt?
säger USA hoppa, så hoppas tyvärr Sveriges regering.



maot

quinoa. En SUCCÈ!

brödbröd och ännumer bröd

idag slängde jag en HEL kompostpåse med Bara bröd, vanligt bröd, hamburgarbröd och korvbröd.
jag har märkt det i den här familjen slänger vi äckelmycket bröd, och jag blev fan illa till mods när jag stog och slängde allt bröd, för man är ju sån jävla vidrig konsument/miljöförstörare så det skriker om det!
men vi källsorterar iaf, men det måste fan bli mindre kompostsläng!

idag så ska jag och mamma testa äta lite nytt, vi ska äta ?quinoa?.
ett frö som man kokar ungefär som ris, fast det är ruskigt nyttigt! :)
sen har vi gjort en sås på turkisk yoghurt och mango chutney.
sen blir det kyckling i ugn till det.
så det ska bli spännande och se hur detta ska bli.

jag cyklade 28 minuter imorse, medans jag tittade på californication, jag hade kunnat cykla 2 minuter till men jag vela inte cykla utan att ha något att se på, jag måste titta på något för att orka med, ha fokusen på annat liksom ^^

jag tittade på en sån jävla rå film idag, I spit on your grave, jag tror att det är en remake på en gammal film.
jag vart illamående ibland, så jävla rå är den.
handlar om en tjej som åker ut och chillar i en stuga för att skriva en bok och så kommer några rednecks från byn och terroriserar henne, våldtar henne och förnedrar henne.
USCH! men slutet var bra, hemskt och bra. all ära till hämnd!

skitfyran

ibland blir jag less på mig själv. jag googlade. jag kan visst playa wikidokumentären....
varför gör dom inte deras hemsida LITE LÄTTARE?!?!
fan vad jag hatar tv4. är det någon kanal/studio/tvhus som ska bombas så är det tamigfan tv4 och alla som jobbar för deras kanal. alla förutom bagge, för han har en bulldog ^^

och om ni inte hör mer från mig nu så har SÄPO kommit och hämtat mig för bombhot och torterar mig i någon dunkel källare och pressar mig på information om vart jag undanhåller sprängämnena som är i avsikt för dådet.
tacksåmyckethej.

like eating glass

Fyfan vad bra man kan må av gammal musik!
just nu lyssnar jag på musik som jag lyssnade på när jag var 16/17 år.
arvika 07 musik. jävlaranamma vad lycklig jag var då!
sommaren 07! :D

går runt och plockar på rummet och lyssnar på gammal musik och sjunger med och ler som en mupp.
bloc party, TTA, strokes, muse, shiny toy guns, shout out louds och Massa MER!


gammal bild från den tiden då musiken betydde allt!
då det var fest nästan hela tiden och bara glada miner!
snygg var jag också!
om man endå visste på den tiden hur mycket svårare livet skulle bli så skulle man haft ÄNNU roligare!
aah, sweet 16/17!

sådär fint morgonhat

tv4 seriöst? såg i början av veckan att dom skulle sända en dokumentär om Assange och wikileaks, men det var sent så jag skulle missa det, såg sen att den skulle gå i repris (och jag har verkligen för mig att det var kl 20 idag) men nu när jag dubbelkollar när den är så är den 00.50 eller något sådär.
varför sänder man en sådan pass intressant och samhällsviktig dokumentär så sent så fan knappt ingen kan se?
och inte kan man playa den heller som man kunde om det hade varit svt som sänt den.

så jävla typiskt tv4. sänder Skit tamigfan Hela tiden och när dom väl sänder något intressant så sätter dom det på värsta jävla sändningstiden?! what's up with that?
man blir ju förbannad!
mina piratnerver rycker ilsket och ihärdigt.
Ska jag behöva ladda hem den olaglig för att tv4 är så jävla tröga?
ja det verkar så.
aldrig ska man få vara nöjd.

idag ska jag på innebandy, roligt va? nej det tycker jag inte men jag har då fan inget bättre för mig ^^

update; fel av mig. jag hade sett att det skulle sända kl 20.00 idag, fast det är på faktakanalen eller nån liknande jävla skitkanal 4an har, om det är så att jag inte skulle ha den kanalen nu på våran tv så kommer jag att bli Förbannad! och jag kommer även att bli rosenrasande om det visar sig vara samma dokumentär bara annan titel som den SVT har sänt och har på sin playsida.
http://www.tv4.se/1.1981017/wikileaks_krig_logner_och_videoband?episodeId=1.1981018

Men det är ju Puff!

igår på kvällen så var jag till gberg till UG och chillade lite, sen när jag kom hem så slog jag på nyaste avsnittet av cougartown och cyklade mig igenom hela avsnittet, 21 minuter! då tyckte jag att jag var riktigt duktig, var inte lika jobbigt heller när jag hade något att titta på/fokusera på något annat än hur jävla jobbigt och tråkigt det är.
så så blir det i fortsättningen, cykla när jag ser mina serier. Kanon!
fast på fredagar blir det bara lite halvt, för då har jag 80 minuter serier och det är ej okej att cykla mig igenom :D

idag så åkte jag och mamma ner på stan på förmiddagen och shoppade lite, jag köpte två nya linnen, ett grönt jättefint puffigt linne/klänning så inte kaggen är så synbar (KANON!) och sen ett svart glansigt med knappar, tokläckert! Sen drog vi till wienarn och käkade lunch, mums, innan vi sedan åkte hem igen.
så nu önskar jag att det blir vår och jag är lite slankare så jag kan klä mig lite lättare än alla jävla lager jag numera går klädd i!

nu ska jag lägga mig och titta på Eat, Pray, Love med min kära mor!

röksten

igår var en väldigt annorlunda onsdag må jag säga.
började med att jag åkte ner på stan en halvtimme tidigare än när vi skulle samlas, så jag gick till fiket och tog en kopp te och satt och pratade med sandra, jättemysigt. sen vart klockan dags för att dra till blge.
var jätteroligt att umgås med robin och tom igen, enda filuren som saknades var nina.

sen när föreläsningen var klar (som btw inte var så jävla bra) så gick vi in till stan och chillade runt lite i solen, sen kom robins bror och nån brud så vi drog till skräddarbacken där någon bodde som martin (robins bror) skulle gadda sig hos, vi satt där några timmar sen drog jag och tom tidigare än de andra för jag ville därifrån.
när vi kom fram till borlänge centrum så var klockan halv 9 och ALLT var dött och mörkt, wtf tänkte jag.
trodde blge var "storstad"!
vi hade snart slut på cigg och vi frös som judar, sen träffade vi på en tjej som tog oss till nån chinagarden där jag drack öl och köpte cigg tills våran buss skulle gå hem kl 22.

sen när vi kom fram till hedemora var det bara att traska hemåt, trött var jag, kall var jag, halvfull var jag, och så gå hem med skräcken i huvudet om att bli jagad, rapead och bortfört så jag gick ju helvetiskt snabbt hem! :p

väl hemma så drack jag massa vatten och så pratade jag massa med sthlmsmartin (mitt ex) i telefonen.

makes you feel good!

jag har så tråkigt! så jag tänkte berätta onödiga saker.
till frukost idag åt jag turkisk yoghurt toppat med krossade linfrön, hallon och blåbär. konstigt va?
igår lagade jag mat, jag är förresten är jävla mästerkock!
koka bandpasta, helst barillas för dom är kung på pasta, sen steker ni bacon och så häller ni över en creme fraiche med tomat och basilikasmak. DET knullar i munnen och det går fantastiskt snabbt :p

IAF!! igår när jag gjorde den maten så skulle jag lyxa till med det rivna morötter.
här kan ni nog säkert gissa vad som händer mig..
jo precis som ni trodde, mitt när jag står och river mina jävla morötter så river jag bort halva tummen! (knogdelen)
har ni någonsin rivit bort kött från valfri kroppsdel mot ett rivjärn?
det gör ont! och det gör ont hela tiden!
sen kan det iofs bero på att det var på tummen den här gången, och min högra tumme.
med höger hand så torkar jag mig i röven efter jag bajsat, så varje gång jag numera torkar mig i röven så gör det ont!

flera gånger idag har jag blivit livrädd, sådär rädd så det gör ont i ryggen för man spänner sig så hårt.
eftersom det är 5 plusgrader så är det takras titt som tätt och det Låter som Fan.

jag har epilerat mina ben idag, det vart lyckat! sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här med en alba bredvid mig som spasmar och gnyr, dvs hon sover och drömmer :p
nu ska jag peta på hennes tjockismage, dvs väcka henne och dra ut henne på en promenad.
tacksåmyckethej!


bjuder er på en bild från säkert nu i somras. långt hår hade jag, en öl med!


förstår inte varför jag ska betala det med mina egna pengar...

igår var jag ju på den där häslosaken, det var rätt roligt. det var faktiskt jävligt viktigt att få på papper hur jävla illa det är! av en skala från 1 till 5 (5 bästa) så låg min kondition/syreupptagning på 1. så ni fattar ju sjävla, jag är fan 20 år så nu blire ändring!
jag lär börja cykla 30 minuter om dagen, lär och lär, för mitt eget bästa iaf. och sen några gånger i veckan behöver jag göra något annat också för att få upp flåset Ännumer.
men jag är iaf peppad till detta, blir väl att försöka hitta något nu att kunna göra ca två gånger i veckan eftersom jag inte gillar att gymma så får vi se vad det blir.


imorgon ska jag iväg till borlänge på någon föreläsning, jag har inte ens börjat på AME men får redan följa med på saker. jag tycker det är roligt :)

RSS 2.0