you gave yourself away



How many times have you asked yourself
is this the hand of fate that I've been dealt?
you're so disillusioned this can't be real
and you can't stand now the way you feel

I don't care about what they say
I won't live or die that way
tired of figuring out things on my own
angel's wings wont you carry me home



Social Distortion - Angels Wings

two lost souls swimming in a fishbowl

Idag var det begravning för M. Det var så himla fint alltihopa, en tavla han målat, hans BMX, hans ståbas och hans HE-MANgubbar stog där framme ihop med kistan.
Det spelades musik så man höll på att kvävas i sina egna tårar, allt var så jävla fint, och sorgset såklart.
En dag man aldrig kommer att glömma helt enkelt, och då på ett bra sätt!
När alla skulle gå fram och lägga en blomma och ta ett sista farväl så kändes det som att det Aldrig tog slut med folk, det var så ofantligt många människor som hade tagit sig till kyrkan för M's skull idag.

Men nu är det jobbiga över känns det som, nu ska det bli riktigt skönt att få tillbaka Pernilla och Eddie på området igen, det är här på tallis dom hör hemma! här med oss i tryggheten och stödet och inte nere på stan i en halvdan lägenhet.





sara nofeelgood

okej det här är inte okej.. jag står och blandar olivolja med socker (ska testa i duschen som peeling) och står och lyssnar på radio då de spelar mötley crüe - dr feelgood, jag står och sjunger med och blandar för glatta livet, och så hör jag två dunsar inifrån tvrummet eller mamma och pappas sovrum. stänger av radion och ropar "hallå??!!" inget svar, så jag går dit, ingen där såklart, och ingenting har ramlat ner vad jag kan se..
det här är andra dagen jag upplever det, dock inte efter varandra.
jag börjar bli lite rädd faktiskt :s

väntan är okej

igår var en bra dag, jag åkte ner på stan och klippte mig och färgade fransar och bryn, sen gick jag hem och sov en stund och sen gick jag hem till sara en stund och drack te och pratade en massa.
sen gick jag hem och käka och så drog familjen ut till gocart-hallen för att fira jayjay som fyllde 30.
hans familj var också där så vi passade på att testa släppa ihop hundarna så dom fick lära känna varandra, det gick hur bra som helst, alba skällde bara på honom en gång och då vart han jätterädd :D
bra att han har respekt för vår alfahona ;) hahah.
men kul att det gick så bra, för då har alba en kompis i samma storlek (crizze är en engelsk staffordshire bullterrier)


idag blir det att dubbeljobba, först ska jag jobba på fiket 12-16 och sen blir det väl hem och käka och sen dra iväg på städjobbet.

proteinalba

tisdag morgon och jag sitter och funderar en massa.
miljön är viktig, det tror jag att nästan alla kan hålla med om, jag känner mig duktig när jag köper soja/havreprdukter istället för mjölk, eller kött.
soja är otroligt nyttigt för kroppen samtidigt som det är mycket bättre för miljön än om man konsumerar mjölk och kött. Det har med produktionen att göra, och utsläppen som sker inom uppfödning av djur och slakten, otroligt mycket vattenresurser går åt till köttproduktionen/djurindustrin.

sen funderar jag också på en massa dieter som folk håller på med. jag är så trött på att läsa överallt om alla nedrans dieter, speciellt LCHF. LCHF är ingen bra diet i mina ögon. visst att vissa kanske går ner i vikt, men jag är trött på hur alla höjer LCHF till skyarna, LCHF är inte det enda alternativen för Alla. För vissa kan det till och med vara hälsofarligt, och jag tror inte på långvarigt resultat, det gör jag inte för någon diet alls. Men just det där med att bli pumpad med LCHF överallt, det är till och med bevisat att genetiken styr vilken diet du ska använda dig av.
Plus att LCHF är dåligt för miljön, just för att det är så mycket kött inblandat i det.
Lyssnade på en sak där en forskare sa att den Bästa dieten är att minska på köttet. När hon sa det så vart jag alldeles varm, tänk om fler förstog det. Tänk om hela världen införde Köttfri måndag. Vilken jävla dröm, både för djuren och för miljön!

Aye, nog av dessa tankar. Jag blir galen om jag sitter och funderar för mycket!
men ah, piece of my mind iaf :p

smidiga sara

Ahh, måndag morgon och jag är på superbra humör! jag har hunnit göra så mycket, hade en hel lista på saker jag skulle göra, det mesta var att ringa till massa olika saker och fixa, och det är nu gjort!
jag har ringt till ninni och pratat poäng och csn och skit, jag har ringt till begravningsbyrån och anmält familjen för minnesstunden, jag har ringt till veterinären och fått tid för klippning av albas klor, jag har ringt till frisören och fått tid imorgon för klippning och fransfärgning, jag har ringt till akassan och frågat massa saker som jag inte fattade och nu väntar jag bara på en blankett därifrån så jag kan bli medlem och säkra lite av min framtid och eventuella framtida arbetslöshet.


Sen på listan stog det GÅ PÅ MATTEN!!! och jag hade fått för mig att matten började 13..
den började inte 13. den började 10 och det såg jag 9.45 så jag får skjuta upp dagens matte och ta den punkten imorgon.
jag har varit lite nojig över hur det blir om jag inte hinner med matten, om jag blir återbetalningsskyldig och så, det pratade jag med ninni om, jag blir inte återbetalningsskyldig, men om jag söker csn i framtiden så kollar dom tillbaka på den här tiden och då ser dom att jag inte klarat matten (men det är tydligen inget alarmerande eftersom det gäller 50 poäng och inte mer och då ser dom också att jag presterar jävligt bra i allt annat jag läser nu). och är det så att jag inte hinner med matten, så kan jag självklart läsa klart matten efteråt, fast utan studiemedel.
så jag har lite mer ro i kroppen nu.. :p

bekräftelse

idag har det varit fullt upp kan man säga.
jobbade i förmiddags och sen hem direkt och umgås lite med pernilla som var i huset och greja lite.
sen var det bara att äta, duscha och iväg till träningseftermiddagen, och nej inte en fysisk träning, utan medialträning. kul att öva på människor man inte känner.
jag tolkade i sidenband, så otroligt att det fungerar, att man får fram så konstiga saker om människor man aldrig träffat och så stämmer det som man setat och babblat om! häftiga saker det här :)
sen hem och äta och leka och träna med hunden.
nu är jag gaaaalet trött.
ska snart gå och lägga mig och kanske meditera lite och sen stänga ner och sova ut.

imorgon är det massa samtal som skall ringas och matte som ska göras.


usch, mina ben är så galet tunga, vi får se om jag klarar av att ta mig upp till mitt rum ^^

Angels wings gonna carry you away

Igår var det cirkel igen! vi är en sån trevlig grupp, sån fin gemenskap och trevligt att se hur vi utvecklas tillsammans.
vi satt och pratade mycket och mycket intressanta saker sades, mycket som satte tankarna i rusning.
mycket om hur vi människor är påväg mot ett helt nytt stadie i vårt medvetande. vi är påväg upp mot en fjärde dimension. intressanta saker som jag inte orkar ta upp i bloggen då ni kommer tro att jag är crazy ;)
vi mediterade även lite, vilket gick sådär. mina tankar var inte riktigt med mig, men jag fick starka upplevelser iaf.

idag var även markos dödsannons med i tidningen, fin var den!
och där alla skriver sorgliga dikter och sånt så citerades social distortion (ett av hans favoritband) "Angels wings gonna carry you away"
http://www.youtube.com/watch?v=NycYt5qazDc

me gustas tu

helg! awesome.
i fredags var jag ledig från fiket, då åkte jag och mamma till borlänge och shoppade lite, båda behövde köpa nya jeans och kolla på något att ha på sig till begravningen.
jag hittade iaf två nya jeans, och vilken glädje det var när jag insåg att jag har gått NER en hel storlek i jeans.
och jag har inte ens försökt gå ner, vilket är awesome att jag ändå gått ner, märks på vågen också.
hail vego-kost! till och med pappa sa för någon dag sen "drar du in magen nu eller har du gått ner så mycket?!"
annars då? jora det går bra, har fått ETT TILL jobb. ett städjobb, 4 timmar i veckan.
så jävla awesome det också. känns nu att jag faktiskt går framåt här i samhället.
vilket är jävligt skön känsla eftersom man har varit nere på botten ett bra tag och inte sett ljuset.
och jag har utvecklats också, och växt. bara det att jag känner att vuxenlivet blivit lite bättre och mer hanterbart när jag inte längre är fast i myndigheternas fasta grepp.
så nu pluggar jag på heltid, jag har två olika jobb, jag går en arrangörsutbildning, jag går i cirkel och utvecklar min mediala sida. det känns skithärligt!
jag önskar bara att jag har mer tid till att umgås med alla underbara människor jag har i mitt liv!
jag har inte glömt er, ni finns i mina tankar, jag har bara inte tid och orken just nu att lämna min trygga lugna lya för att hälsa på er så mycket som jag önskar! <3

Timbuktu – Resten av ditt liv


I said rock

usch, fick gå upp tidigt idag bara för att jag behövde plugga. ej okej..
sen var det också om missbruk och läsa och resonera hit och dit.. kände att jag verkligen inte gjorde ett bra jobb.
rev ju upp lite saker jag inte ville ha i huvudet atm.

menmen.. göra lite mer kaffe och kedjeröka sönder mig själv och sen är det jobb 12-19 idag igen.
låååång dag kommer det att bli

rock the night

måndag idag igen då.
idag blir det att jobba 12-19, känns som att det kommer bli en lång dag.
idag är en dag då jag önskar att jag var arbetslös, eller iaf ledig.
efter tio tar upp ämnet alkohol och den "alkoholhets" som råder i samhället, t.ex man går ut nykter på krogen och blir ifrågasatt varför man inte dricker och ses som en tråkig person därför man valt bort alkoholen, och fler och fler unga kvinnor/tjejer bygger upp ett alkoholmissbruk.
djävligt intressant ämne som jag funderat mycket på själv senaste tiden.
jag har inte druckit på länge, sen i somras tror jag. fick för mycket helt enkelt och känner inte att jag behöver förgifta mig själv på detta sätt, jag väderar mig själv för högt.
däremot så längtar jag tills fest, att få vara på fest nykter, och uppleva fest på ett helt annat sätt.
och perhaps kanske få ta diskutionen med andra folk.

yeayea, nog om det.
försöka kissa hunden lite då innan man drar iväg!

someday you will die

idag har jag fått avslut på saker och ting som varit i mitt huvud länge, nu ska det bara postas iväg saker och andra saker ska stoppas undan, alternativt slängas.
tillslut tröttnar man ur på att bli utnyttjad och trampad på och snackad om på fel sätt, då måste jag släppa ut draken, i detta fall avsluta gamla relationer, dock inte på det sättet jag önskar, men det sättet som vart aktuellt.


idag har det även varit en sorglig dag, kyrkan (förrädiskt men man får tänka på kyrkan som en samlingsplats istället för den religiösa byggnad den är och bullshiten som snackas där), ljuständning och tårfällning.
kvällen avslutade jag ihop med emil, lite käk och ärliga ord ihop mellan oss vänner.


nu blir det serier, alternativt en film för att sätta avslut på denna 5 november.


maybe someday

fredag, det ska bli skönt med helg nu. denna vecka har varit så otroligt påfrestande och virrig på både gott och ont.
tror jag ska försöka tömma ryggsäcken lite i helgen om jag har tid, det är en övning som vi fick lära oss i helgen, för att skapa oss en renare energi och en kropp utan blockeringar så lär man tömma ryggsäcken ibland. orkar inte gå in mer på det i bloggen.

igår jobbade jag en stund. skönt att komma på andra tankar, jovisst, passet började såklart med massa tårar och kramar, men sen hade man fått det ur sig och kunde börja skratta och komma in i jobbet mer.


det har varit en konstig morgon här hemma. när jag var på toa så hörde jag en stor duns, men ingenting vad jag ser har ramlat ner eller rört på sig, sen när jag fönade håret så kände jag i golvet en stor duns. himla skumt.
spökpöjkarna som är här kanske som pappa säger ^^

Morning has broken

jag måste bara skriva av mig!
jag kan inte sluta tänka på den kvällen vi satt i studion tillsammans, Cat Stevens låt Morning has broken spelades på hög volym och vi satt alldeles tysta och läste en varsin tattoo-tidning och gungade lugnande med i musiken och väntade på kunden som var försenad. Plötsligt bryter du ut i skratt och säger att vilken jävla image vi ger ut nu om någon random skulle trilla in i studion och böt musik till mer rockigt.
Eller den gången när jag kom direkt till studion från skolan och städade lite, sen gick vi till kingen för en öl innan vi skulle dra till replokalen. Och där inne på kingen så var vi helt ensamma, och så tände vi ljuset mellan oss och skrattade över hur romantiskt det måste se ut för utomstående som inte visste om våran speciella vänrelation, Det var även den kvällen som jag berättade för dig att jag rökte, men att du absolut inte fick säga till pappa, och det gjorde du aldrig heller.
Väl i replokalen så repade ni lite, drack lite folköl och jag njöt över för det kändes så overkligt att jag var ute med folk och drack öl en torsdagskväll när jag hade skola dagen efter, och var på en replokal och lyssnade på livemusik och skrattade, det var också den kvällen som var första gången jag såg och hörde dig spela ståbas. Sen var vi tvugna att gå tillbaka till Kingen för mer öl, för sonny ville ha öl, och vi var tvugna att följa med, för det var ju synd om sonny, han har ju sockersjukan *skratt*

Jag hoppas du fann ro dit du kom. Jag glömmer aldrig de fina minnen jag har tillsammans med dig, eller alla saker jag har från dig. När Eddie blir större så ska jag ge honom den svarta akustiska gitarren jag fick av dig.
Du var som en storebror för mig på den tiden!


Bild från repkvällen, längst bak i mörkret står du med ditt blonda hår!

vad säger man?

en underbar helg för mig men ändå en jävla pisshelg..
en älskad vän tröttnar ur och försöker ta livet av sig. hamnar på sjukhus och överlever som tur är.
allt är frid och fröjd till idag, inatt tog en annan vän livet av sig. gett upp, hängt sig..
jag blir så trött på människor! förstår dom inte hur jävla mycket dom förstör!!
fan ta tag i livet och kämpa!
sorgsorgsorg..
jag vet inte, har gråtit så mycket, nu är jag mest arg!
arg på själviska människor som ger upp, räddar sig själva och sätter sin familj i djupaste sorg som finns. lämnar barn efter sig.. lämnar hål i folks hjärtan!

RSS 2.0