save nooni

igår var en bra dag, jag jobbade och slet i värmen och sen cyklade hem och duschade och vilade lite, sen kom favoritlowe hit. vi satt i skuggan och snackade av oss om massa.

jag har mailat jens på djurens rätt idag om att jag inte kan vara med på stoppet i gävle, jag känner att jag inte kommer att hinna med det, känns som att det ligger på massor att göra hela tiden just nu.
tråkigt men det kommer att bli bäst såhär så jag slipper krångla och stressa ihjäl mig.

sen igår ringde trafikverket från kontoret i falun och pratade med mig, dom skulle ta upp problemet med inspektören, just nu var han på semester men när han kommer tillbaka skulle de prata med honom.
sen nästa gång jag ska köra upp så ska jag ringa falun ca en vecka innan och berätta så ska de se till att han inte är där så jag slipper få honom fler gånger. bra att dom åtminstone tar hand om problemet, myndigheter brukar ju oftast bara rycka på axlarna.

idag ska jag plugga och sen söka några jävla jobb också!
igentligen vill jag städa och tvätta, men vi får se om det finns någon tid till det.

T.V casuality

jobbet igår gick bra, dock så städar jag alldeles för snabbt märkte jag. så nästa vecka blir det nog att ta det luuuugnt, så det blir mer timmar ^^

idag ska jag till skolan och städa, sen efter det drar jag till avesta och försöker plugga arslet av mig så veckans uppgifter blir klara.
fick respons på förra veckan och han tyckte att jag skulle skriva mer uttömmande, även fast det vart godkänt.
uttömmande? vilket jävla ord, antar att han menar att jag ska skriva mer utförligt på frågorna. aye -_-

igår kväll hade jag skitsvårt att somna, what's up med det?!  blir så irriterad, försökte kolla på disneyfilmer så jag somna men det gick sådär, slutade med att jag fick sätta igång peter pan, han kan man lita på. slocknade nästan direkt ^^


livet på botten

jahaja, ringt chefen och nyss pratat med vägverket.
vilka jävla as alltså.
ska försöka få tag på hasse idag och kolla hur man söker körkortstillstånd, har ju helt glömt bort det.
sen är det bara do it, och skicka in så man får nytt körkortstillstånd så jag kan försöka igen i höst.
lär väl iaf ringa typ varannan dag och kolla om det har kommit in någon ny tid, man Kan ju ha tur.

men iaf tillbaka till transportstyrelsen och vägverket och allt fan dom heter..
dom sätter en regel, från och med det datum man klarar ett prov så har man TVÅ månader på sig att klara det andra, annars får man börja om. men man får oftast inte körtid samma dag som teorin, så klarar man teorin som jag gjorde, då börjar klockan ticka direkt, så som för mig, jag failade. fick ny tid efter _EN_ månad. kuggade igen.
och så har dom inga tider inom mitt datum går ut. hur i helvete kan man sätta en sån jävla dum sak och sen inte ha tider så man har lite tid på sig att faila. så jävla pengakåta och krångliga. och sen undrar man varför dagens ungdomar inte tar körkort?
jag blir så jävla less så jag vill bara gräva ner mig...

I wake up

kul att vakna halv 5 på morgonen och vara helt klarvaken, kan inte somna om -_-
undra om jag är nervös för första dagen på jobbet? plus introduktion, plus att jag måste ringa till chefen och till vägverket.
usch, idag kommer nog inte vara en bra dag.

caring is creepy

hahaha grannens nya karl har en vit stor hund som sitter ute i ett snöre ibland på deras gård. och om man är ute på våran gård så går den igenom våran häck så den står på våran gård :p
så idag gick jag fram till den och lekte lite, så himla söt och busig! :D
iaf så började den rulla sig i gräset när vi lekte, slutade med att den rullade huvudet i albas diarre och vart helt bajsig på huvudet. då gick jag in och garvade.. ^^

nu på kvällen så var jag hem till sara en snabbis och pratade lite. trevligt :)
nu ska jag lägga mig och kollade på BBT tills jag somnar

skitrace

jahaja, i fredags kväll hamnade jag hos några grannar som hade fest. det var trevligt, kom väl hem halv 3 kanske.
sen på morgonen väckte mamma mig halv 7 och sa att jag måste gå ner och lägga mig för alba var/är magsjuk och springer ut och skiter hela tiden. så det vart ingen riktig bakisdag. + att en vän kom hit på morgonen och pratade av sig, så vi båda låg i mamma och pappas säng och var bakis och pratade om massa saker.
jag fick höra av honom att jag har tappat min glöd, att jag inte alls är den glada sara som jag var förut när vi umgicks. tråkigt att höra men det är fan sant nu när jag tänker tillbaka.

sen igår så på kvällen grillade vi hos de andra grannarna och satt där hela kvällen och umgicks och pratade.
finns en liten möjlighet att jag får mer städjobb om hennes chef inte hade hittat någon annan.

imorgon är det måndag, kommer bli skitstressigt!
jag ska ringa runt till massa, sen ska jag på introduktion kl 10, sen ska jag direkt därifrån cykla och jobba på ett annat ställe, sen ska jag till soc och lämna in lite papper.
jag ser inte fram emot morgondagen, sen lär jag försöka plugga också, på tisdag ska jag jobba igen och försöka plugga. och den här veckan måste jag trycka in tid med lowe också.

chokofilijoko

fyfan, jag hatar att jag är så förbannat nyfiken ibland..
som ni läste förra helgen typ så hade jag läst en massa om mordet i bollnäs.
tydligen så sitter nyfikenheten kvar i mig eftersom jag efter lite strösurfande snubblar på en torrentlänk till obduktionsbilderna. och vad gör jag? jo självklart downloadar jag -_-
armarna gick bra, sen gick det över styr. när hela kroppen kom i bild och sedan huvudet.. det bara vände sig i magen..
jag kollade inte klart. så jävla vidrigt.
somsagt. jag hatar mig själv och min nedrans nyfikenhet!
om ni snubblar på bilderna som jag gjorde nu, tänk inte ens tanken.
se en skräckfilm istället så ni vet att det är fiction. :(

Not even a hero can save me

inatt drömde jag att jag hade en pojkvän i form av en snygg jax teller (från SoA, tycker inte att han är så fruktansvärt snygg i serien så mina drömmar formade honom perfecto! (skall uttalas som en italiensk kock))
jag och mamma låg väl hela kvällen igår och kollade på SoA så jag antar att det mindfuckade mig lite.
anyways, vaknade lite lätt deppzo eftersom i drömmen var jag så jävla glad och fick mig ett knull jag sent lär glömma, så vaknar man upp i den bittra verklighet man lever i, ensam som få och ett psyke som spökar och har sig i hjärnkontoret.

midsommar nudå, när jag var 15-16 år så var det helkalas att leva, dra till säter och umgås med sin bästa kompis och två skitsnygga karlar i sommarvärmen och vara sådär lagomt full så det känns som att ingenting i hela världen kan krossa dig och dina drömmar.
nu är man 20 år, bor hemma och är ja, vad är man? en bajskorv som inte går att spola ner helt enkelt!

helgen blir att spenderas ensam som det ser ut nu iaf. pappa jobbar 12timmarspass, mamma jobbar lite hursom, hon börjar jobba typ 14 idag så då kommer jag vara ensam hela eftermiddagen med håriga hansson som bara går runt och jäspar och fiser (alba, för er som inte fattade beskrivningen :p)
what to do? lyssna på nostalgisk musik såsom millencolin, flipsyde, miss li, eller kanske drar till med lite depp såsom dashboard confessional och dricka öl och ta fram saxarna klippa sig själv kanske? (och då menar jag håret)
vi får se vad tristessen driver mig till för vansinneshandlingar helt enkelt.

I'm the best at ruining my life
From Autumn To Ashes – I'm The Best At Ruining My Life

......

nehe, det gick åt helvete igen så det bara skriker om det..
blir att ringa idioterna på vägverket på måndag och kolla om de har några tider, annars blir det att försöka fixa ett nytt körkortstillstånd och försöka igen till hösten.
är så jävla less nu så det går knappt att beskriva...

And the beast was done

jaha, torsdag idag. idag är dagen då min framtid avgörs... dagen som skall bevisa om jag ska fortsätta kämpa eller lägga mig i fosterställning och ge upp med en kall öl i näven..
eller inte, men jag har iaf min andra jävla uppkörning idag.
klarar jag det inte nu så blir det bara massa krångel med att söka nytt körkortstillstånd och ringa myndigheter och skrika i fullt raseriutbrott och blogga om hur dålig service dom har och hur pengakåta dessa är.
men det ska väl inte behövas eftersom jag är bäst i hela jävla sverige på Allt som jag försöker mig på, eller? ;)
hahaha fyfan jag har så nedrans tråkigt ^^

igår så var jag och mamma ut och körde massa, det gick bra förutom att jag stressade mig före i vissa situationer, vilket jag ska låta bli idag när vägverkets körhitler sitter bredvid och granskar my every move.

nehe, det är iaf dåligt väder idag, regnar och har sig. en riktig mysdag helt enkelt.

nu ska jag gå och skita. tacksåmyckethej!

tjatradio

lika trött idag som igår morse. förstår inte vad det är för fel, varför kan jag inte bara gå upp när klockan ringer?
ah shit..
igår vad en bra dag, plugga lite och sen åkte hem och sov en stund och sen åkte iväg på introduktion, herregud säger jag bara. :p ska städa på ett ställe för utveklingsstörda, hon varnade mig för det så man var beredd och inte fick en chock när man kom dit. :p
nej men det känns väl bra, nästa vecka sätts det igång på riktigt.
så på måndag blir det introduktion på sista stället, sen iväg och jobba på det andra och på tisdag jobba på det sista.

åh jag är så stressad även fast jag inte behöver vara det. jag behöver göra så mycket som jag bara skjuter på hela tiden. gaaah! -_-

nu ska jag snart iväg till avesta och göra klart veckans uppgifter, sen hem och köra en massa i kaoset.
så på torsdag får vi se hur det går.

And now here I am

shit, vad jag har sovit alltså. helt slut! mamma väckte mig i morse och frågade mig om jag hade försovit mig vilket jag hade gjort, dock inte så kaotiskt mycket. men mycket för att jag ska få ha min stund på morgonen, lugn och ro helt enkelt.
jag är fortfarande helt trött och seg, jag vill bara krypa ner i sängen igen och sova till lunch, men ICKE!
jag lär dra till avesta snart och börja med veckans jävla uppgifter, jobba som en jude ska jag göra så jag almost blir klar så jag inte behöver tänka mer på det i veckan.
sen 16.15 idag så ska jag upp till minimaxi och LHträ och få min introduktion där.
sen jävlar anamma ska jag tvinga mamma eller pappa att följa med så vi kan backa lite hörn och köra lite.
ska förfan köra upp igen på torsdag. stressad som fan över det också är jag.

ibland önskar jag att jag var ett spädbarn, då behöver man fan inte tänka så mycket.
eller åtminstone gravt handikappad, dom är ju fan genomlyckliga :p
hakuna matata!

middag med mediafolk

idag har jag haft introduktion på skolan, det gick bra. det ska nog inte vara några konstigheter ^^

sen ikväll så har jag varit på middag i borlänge.
träffade ju en kille i falun som jag har haft kontakt med efter det, och han och sina 2 vänner fick en middag av anpassarna som tack för ett jobb eller något sådant, så vi var på middag idag på S1.
maten var sådär, servicen var också sådär, den var faktiskt under all kritik ^^
sällskapet dock, vilket kalasgäng :D
jag har haft en jättetrevlig kväll ihop med dom. mediafolk kan man alltid lita på ;) haha

kakreceptet

idag hann jag inte mer än att vakna innan mamma och jag började tapetsera om i lillhallen som vi kallar det.
var riktigt fint, vi är så duktiga vi.

förövrigt idag så har jag setat och läst igenom en massa om styckmordet i bollnäs, tre killar i min ålder misshandlade, mördade och styckade en 26 årig kille. jag har läst igenom förundersökningsprotokollet och huvudprotokollet eller vad det heter och flera gånger har jag mått illa.
fyfan så människor gör!! t.ex så när de står i skogen och planerar hur de ska få av huvudet så filmar dom och skrattar och säger "youtube nästa" FRISKT T___T
det spelar ingen roll hur mycket droger det är inblandat, det är förjävligt iaf. och efter att ha läst i media så har jag inte varit så brydd, men efter att ha läst massa på flashback, och sedan polisernas uppgifter så kan jag inte mer än att bli hatisk. och deras straff är ju ingenting mot vad det borde vara.
och bilderna gjorde inte sakerna bättre heller. (nej inge bilder på själva brottoffret) men på soppåsarna han var i när de hittade honom i vattnet. och sedan bilderna från lägenheten själva misshandeln och tortyren ägde rum, så mycket blod! (det är självklart städat men precis som i alla CSI avsnitt så har dom sånt där blått så dom ser vart blodet varit)

tårtan igår var jättegod! bjöd över pernilla och eddie och dom gillade den också, så här kommer receptet:

Ingredienser
125 g mjölkfritt margarin
2 msk sirap
2½ dl + 4 msk sojamjölk
1 tsk bikarbonat
2½ dl mjöl
1 dl kakao
2½ dl socker

Smält margarinet i en kastrull och häll i sirapen och 2½ dl sojamjölk.
Rör ut bikarbonaten i den resterande mjölken (4 msk).
Blanda alla torra ingredienser i en skål och vispa sedan ner margarinvätskan samt bikarbonatvätskan. Smörj en bakform, häll i smeten och baka i 180 grader i 30 minuter, sänk sedan värmen till 160 grader och grädda ytterligare i 30 minuter.
När kakan sen är klar och har blivit kall så brev över smält choklad. (mjölkfri såklart)
Man kan sedan toppa den med flagad mandel om man vill, eller enligt receptet kärnor från ett granatäpple.
Jag serverade den med skivade sockrade jordgubbar och glass från märket tofuline.

Kakan var jättelätt att göra och jag rekomenderar den verkligen! :)
låt mig gärna veta om ni prövar receptet och vad ni tycker om resultatet :)

vegandagen

idag är det vegansk som står på matsedeln.
jag åt vegan frukost, soygurt och en macka med vegansk färskost.
sen lagade jag veganlunch, spaghetti och 'istället för kyckling'gryta, (innehöll vegokött som heter Istället för kyckling, och sen vegetabilisk matgrädde och ajvar och sen wokgrönsaker) nästan som jag åt hemma hos fire.

sen nu står en chokladtårta och gräddas i ugnen. så vi får se hur den smakar, jag är Galet nyfiken :D
smeten smakade iaf som kladdkakesmet.
chockladtårtan ska serveras med jordgubbar är det tänkt, och veganglass om man vill ha det till :)

om tårtan är god och jag är nöjd med den så kommer jag att lägga upp receptet för er som vill ha och testa något nytt och djurvänligt fika.


fortsättning på myrorna

idag när jag tog morgonciggen så såg jag att myrorna har jobbat heela natten.
det har varit regn och fuktigt och nu har dom typ "isolerat" sina ingångar till de mystiska gångarna under våra plattor.

ser ni? dom har fan byggt ett jävla sandslott?!
nitiska små djävlar!

osnurrad bilkabel

dagen har varit heeerlig.
sovit mest hela dagen faktiskt, det har ju varit regnväder så såndär stor lust för att göra något har inte funnits.
vart tacos nu på kvällen, sen åkte vi och köpte godis och tog en titt förbi syrran som är hemma och är sjuk.
jag och mamma har varit med varandra hela dagen och blir sådär dryga som bara vi två kan bli, så tillslut skickade johanna hem oss :D

avslutade kvällen med två avsnitt av SOA, mamma ska se igenom serien också ^^

nu sitter jag på rummet med tända ljus och maximys.
känner jag mig själv så kommer jag snart sätta på typ how i met your mother och somna :p

the beast and the harlot

idag äre fredag! naiz!
jag har precis skruvat ihop en ikeapall by myself :D då kände jag mig duktig ^^
sen tänkte jag berätta att jag är jättefascinerad av myror.
när jag sitter ute och röker så brukar jag sitta och titta på myrorna hur flitigt dom jobbar.
man kan till och med se att vissa är lata.
dom bär och bär och bär deras jävla sandkorn för att göra mystiska gångar under våra plattor, vissa går jättelångt när dom ska släppa av lasten, vissa sticker typ bara upp huvudet och lägger ner sandkornet och sen går ner i hålet igen. dom är snabba också dom jävlarna! igår sköljde jag bort deras undervärk av tristess och nu har dom gjort ett ännustörre hål och haffat upp ännu mera sand på plattorna.

märks det att man har tråkig eller om man sitter och tittar på när myrorna jobbar?
och det mest tragiska är väl att jag bloggar om det ändå ;p

mediapoolen

igår var en bra dag!
skolan gick väl bra och sen drog jag och lisa med hem till fire, först umgicks vi lite alla tre sen gick vi och hämtade barnen hos dagmamman. jävla sötungar! william vart jätteglad och se mig och jag fick en bamsekram.
sen lekte vi lite där hemma, åt middag ihop som var SKITGOD! fire hon kan hon ;)
sen vart det dags för barnen och se film och sen nattade vi dom.
och så satt vi tre och snackade lite till.
kom hem efter 21 så det vart en riktig heldag med tjejerna. skittrevligt verkligen!

sen på kvällen ringde mathilda, granntjejen som flyttade bort och nu är hemma på en liten visit.
så hon tvingade mig över dit till henne och hennes tjejkompis. så jag satt där en stund och babblade en massa, sen gick jag hem igen och kollade på HIMYM och somnade in.
sov som en galning och vaknade sent, sköönt att få sova ut lite.

nu på morgonen har jag suttit och renskrivit (här tycker vissa att det heter renskrev, men för mig är renskrev skrevet på en ren och bara lite äckligt så jag må säga och skriva fel men renskrev heter det då FAN inte för mig :D)
klockan är lunch och jag funderar på om jag ska göra något vettigt idag eller bädda ner mig i soffan med alba och bara chilla resterade tid av dygnet. blir nog hem till emil sen iaf och dricka kaffe och snacka lite.

du får mig

vad är detta? skulle logga in på youtube nyss och så har dom krånglat till det så man inte kan logga in utan ett google-konto? jag blir så matt! jag gillar inte förändringar som krånglar till det.
så nu kan youtube dra åt helvete imo!

jag har kommit in i en liten winnerbäck period igen. lite deppigt, men mysigt och går ihop med tråkvädret vi har drabbats av här i dalarna.

och sen till mitt dilemma. ska jag klippa mig igen? och om jag ska det, ska jag klippa mig kort då? alltså riktigt kort?
inte snaggat - men kort. inte långa längder som nu. typ som på bilden nedanför kanske?
vad tror ni om det?

lika verklig och vardaglig

idag har varit en sådär dag. jag och lisa försökte plugga men det gick sådär halvhjärtat.
men imorgon har vi bestämt oss för att göra klart skiten!! :p
sen åkte jag hem, sov en stund och sen körde jag och pappa till borlänge (jag körde) för att han skulle mätta sitt prylbegär lite och sen käkade vi på max sen drog vi hem och chillade lite.

tänkte passa på att berätta om imorse också, ni vet att jag bloggat om min cd-rom på min dator om flyger ut ibland utan att jag ens rör datorn eller att den belastas. efter att jag spådde mig den där dagen hos fire och fick kontakt med gustav så har det inte hänt nå mer efter det. tills imorse :p
jag satt och rökte i mitt fönster och lyssnade på musik och bara tog det lugnt, då började jag tänka på gustav mitt från ingenstans och då åkte cd-rommen ut. så jävla klockrent :D
utbrast "nejmen tjena gustav och skrattade lite"



glädjerus på en tisdagsmorgon

kollade min mail, och såg 3 nya skäpposter. suck tänkte jag, men sen såg jag att det var ett från ett vanligt namn och med en riktig rubrik, vad är detta tänkte jag? varför ligger detta i skräpposten?
det var ett mail från Jens, en turnecoach från djurens rätt!
han undrade om jag ville följa med på getawayrock i gävle 7-9 juli.
fyfan så jävla roligt tänkte jag!
det borde ju betyda att Sara-Maria pratat gott om mig ;) hahaha (självgod javisst)

jag ska ringa och kolla lite tider idag och dubbelkolla hur jag ska jobba i sommar och återkomma till jens ikväll huruvida jag kan eller inte. :)

ängelholm och rikemansfolk

jaha nu är jag hemma igen och hunnit ikapp med den trista vardagen här i dalarna.
här kommer en liten sammanfattning om helgen i skåneland.

på fredagen åkte vi ner runt kl 10 på förmiddagen, jag sov väl mest hela tiden som vanligt när det ska åkas långt i bil. vi stannade för att fika lite på en rastplats i ljungby, och där väcker mamma mig (jag ligger och sover i baksätet med ipoden i med dropkick på högsta volym) hon väcker mig iaf och slår på mina ben och säger "kolla!! dropkick murpheys" och pekar åt höger sida. och när jag tittar dit får jag världens chock och tänker OMGOMGOMG!!!! och tror att det är DKM som står där, men det visar sig vara skitmånga som står och spelar säckpipa!!!
mitt ute i ingenstans, där står dom på en gräsplätt och spelar säckpipa :D
det var så jävla mäktigt att se, det gjorde fan min helg alltså! :D:D


när vi kom fram sen på kvällen så åkte vi hem till fredrik, ulla och anders och umgicks lite.

på lördagen så var vi ute på stan och shoppade lite och njöt i solen, åt lite mat på en uteservering och sen tog en öl i solen. Tydligen så har jag min dubbelgångare i ängelholm, en kille i baren frågade mig om jag var ledig den dagen, jag förstog absolut ingenting och sa VA?! några gånger, och det visade sig att han trodde att jag var någon där nere som jobbar med att gräva? svårt att förstå riktigt pga dialekten :D
sen hem och vila lite och göra sig i ordning för kvällens middag.
middagen var inte mycket att hurra för, vissa saker var väl goda men jag hade hellre sett annan mat och kanske något vegetariskt alternativ. dom hade hyrt in en fransk kock till och med, och vad säger det om min släkt? :p
alla istortsätt är skit-täta. en studerar rymdteknik eller nå sådant fancy, en annan jobbar med läkemedelsframtagning tror jag det var och sen är de andra bara allmänt fancy...
och där satt jag, en arbetslös parasit som försörjer mig på deras skattepengar och engagerar mig i Ung Vänster.
kulturkrock? jag försökte klä upp mig iaf och vara fin.


sen på söndagen så sov vi tills vi vaknade, åt frukost och packade ihop allting.
sen drog vi hem till ulla och fredrik igen för att säga hejdå och tacka för helgen.


detta är hotellet vi bodde på, supermysigt verkligen! och det ligger precis bredvid ån så det var skitfin utsikt och allt. vi bodde längst ner vid den lilla "utbukten", där stog frukostbordet. :)


vi stannade vid vadstena slott påvägen ner också, himla fint! :)


vid en rastplats i askersund, så jävla fint det är neråt landet!
synd bara på deras tokjobbiga dialekt ju längre ner man kommer :p



skaune

idag drar vi till ängelholm!
jag vet inte vad jag ska tycka men det ska iaf bli skönt att komma ifrån hedemora över en helg!

igår vart det kubb i solen, mysigt.
sen handlade jag och mamma lite kläder och sen drog vi hem och jag pluggade.
när jag satt och renskrivde sen så drar mamma ur strömsladden till datorn (och den här datorn har inget batteri) så datorn slocknade för mig och jag vart förbannad!! som tur var så sparar word automatiskt ibland så jag behövde inte skriva om Allt :p

sen på kvällen vart det sitta hos grannarna lite och prata och dricka en mojito :D
sen fick jag en gratisbiljett till eskilstuna zoo, så i sommar MÅSTE jag fan till parkens zoo!!
nån mer som är sugen? :D

uppgiftshelveten

idag har jag börjat dagen med vatten och plugg på altanen. sen kom emil hit och vi drack massa kaffe och pratade en jädra massa, avslutade med lite prat om gustav (han som jag inte nämnde vid namn igår när jag bloggade, men han är iaf med mig och busar till det för mig) emil och han var ju bra vänner, och jag är så himla nyfiken att veta mer om gustav! så det vart lite prat om honom :)

sen åkte emil hemåt och jag fortsatte att plugga. sen drog jag ner på stan för att möta upp lisa som skulle ge mig närvarorapport från miroi och hon följde med till banken och sen till soc (utanför) och sen skiljdes vi åt och jag drog på möte med min socialsekreterare, mötet gick bra och jag åkte hem och gissa... Fortsatte att plugga!
det var tamigfan ALDRIG slut! och så visar det sig att jag inte fått alla papper heller så det sinkar ner mig ännu mer.
tittade i boken lite på frågorna där och dom är Helt jävla absurda. typ ta kontakt med miljöförvaltningen i min kommun och ställ dumma frågor, gå in på en livsmedelbutik och ställ helt jävla dumma frågor, lyft på golvbrunnssilen i resturangen och kolla om du hittar hår. VAD I HELVETE!!!!
jag kommer aldrig gå in på en resturang, gå in i deras hygienzon och bara lyfta på deras äckliga golvbrunn och leta hår!!! nej jag är så jävla förbannad. ska till avesta imorgon med unga till arbete och spela kubb med UGA i avesta.
jag ska också till miroi då och skälla och förklara för dom hur orimligt detta är och skälla för att dom inte gett mig kompletta häften att arbeta i.

nej usch vad arg jag är!!

jag är så jävla stressad! stressad över att hinna klart tills på torsdagkväll eller åtminstone fredag tidig morgon så jag kan maila in allt. sen ska jag hinna packa också. för på fredag åker jag till ängelholm.
STRESS!!!! jag är arbetslös och aldrig i hela mitt liv har jag varit så stressad som nu i min arbetslösa period.

sen inte nog med det, ser på nyheterna och får reda på att vi har politiker som är mer vidriga än vad jag hade trott. de slutar i riksdagen, får ut ca 40-50tusen som "skyddsnät" medan de hittar en annan inkomst.
oftast så kan de inte gå tillbaka till deras gamla jobb som de hade innan, och framförallt så vill de inte det.
så dom sitter på deras feta arslen och bara hovar in pengar utan att ens ha krav att söka nytt arbete.
men jag, som gått ut skolan, knappt har några erfarenheter, jag ska bara få 3200 i månaden om jag går till soc dvs. och jag sliter fan i mig röven av mig på alla olika åtgärdsprogram och stressar ihjäl mig och har KRAV på mig att redovisar jag inte tillräckligt många sökta jobb, ja då blir jag utskriven eller blir av med ersättning...
inte undra på att vi har sådant stort politikerförakt i sverige.
*skriker ett avgrudsvrål av vrede*

"77 av 122 före detta ledamöter fick utbetalning i maj enligt riksdagens inkomstgaranti.
I den här gruppen finns till exempel utbildade socionomer, en civilekonom, en tandläkare, en advokat och lärare.
Bara i maj betalade riksdagen ut över fyra miljoner kronor i inkomstgaranti."
(jag kan också nämna att vissa som får denna inkomstgaranti har ett jobb, så de får dubbla löner..)

I've never felt so alive!

shit vilken dag detta har varit!
jag följde med hem till fire och vart spådd, hade någon med mig som jag aldrig trodde.
men hans närvaro förklarar en Väldigt massa saker som hänt mig och sånt :p
orkar inte gå in mer på det här i bloggen men det var riktigt fantastiskt, jag har gråtit som en jävla bäbis flera gånger ^^

eftersom jag är "mottaglig" eller hur man ska formulera mig så hjälpte fire mig hur man öppnar mina chakran och stänger ner dom. jag har upplevt saker idag som jag inte trodde fanns inom mig.
det är helt fantastiskt!
jag är fortfarande i mild chock över dagens händelser.

Jag är så glad över att fire kommit in i mitt liv.
(jag har connections med både henne och ett av hennes barn från våra tidigare liv, hur jävla amazing är inte det?)

come down to play

shit, jag har bränt mig i solen (förmodligen igår) för jag är alldeles rosa i ansiktet och det gör ont som fan och även i hårfästet. sånt jävla oflyt :D

idag har varit en riktigt soft dag, har legat i soffan istortsätt hela dagen.
åkte och handlade nu på kvällen, vart en soyghurt (hur roligt är det inte namnet? det är alltså yoghurt fast inte med mjölk) och sen vart det en ny glass, en glassbutt från tofuline, päron vanilj och jordgubb. den var supergod.
smakar precis som vanlig mjölkglass fast lite annorlunda eftersmak.
och nej jag har inte blivit helt vegan nu efter helgen.
men jag har definitivt blivit lite hjärntvättad på ett positivt sätt!
jag ska försöka minska ner på mejeriprodukter. det är fan den allra värsta industrin för djuren!

sen åt jag spaghetti och vegetariska köttbullar från hälsans kök.
vart riktigt positivt överraskad må jag säga.
smakade fan exakt som köttbullar fast utan att ett stackars djur har fått sätta livet till.
så ska ni äta köttbullar någon dag, testa köpa "bullarna" från hälsans kök. :)

helt slut

oj, helt slut är jag.
somnade igår i syrrans soffa även fast dom höll på att borra i taket och grejer.

igår var det hundkurs med alba, var jätteintressant och trevligt.

nu kommer jag till helgen och falun!

på torsdagen åkte jag upp till falun för att träffa Saramaria, vi handlade lite frukost och sen åkte till lugnet för att lasta ur massa backar med saker vi skulle ha under helgen och började bygga upp vårat tält.
sen åkte vi till stationen för att hämta en tjej som kom sent och sen åkte vi till stugan och sov.

på fredagen vart det tidig morgon, upp till falun och börja bygga upp flaggor och andra saker och fixa till i tältet med all information, där väntade även en till tjej som skulle vara med oss, hon kom från borlänge och var jättetrevlig!
runt klockan 13 så började det sakta med säkert komma lite folk in på området.
solen sken som bara den och det var riktigt varmt i tältet!
vi fick lite intressanta folk och som vanligt fick vi träffa otrevligt folk som kallade oss dumma i huvudet eller liknande saker. jag vet inte hur många gånger folk går förbi och säger "KÖTT ÄR GÖTT"

lördagen var bättre, jag snackade med en och samma kille tre gånger tror jag, var nästan så jag vart lite småkär i honom, men eftersom jag inte har facebook så kommer jag aldrig mer höra av honom (han ville bli vän med mig på facebook) men han gjorde typ min kväll där på lugnet :p
snackade även med en annan kille som gav mig sitt nummer och ville att jag skulle ringa honom om vi i hedemora hitta på något att göra inom djurens rätt, han var intresserad av att vara med. kul! :)

jag har lärt mig massor i helgen! det har varit roligt och samtidigt lite drygt och småjobbigt.
men just att jag lärt mig massor väger upp allt faktiskt!

på lördagkväll var jag hem till yona som ni läst i annat inlägg.
när vi var tysta där hemma så hörde jag massa folk som skrek på varandra och det lär som det var värsta festen utanför lägenheten. visade sig att det är mina öron som tagit skada av allt jävla oväsen på rockstad.
men nu är det tyst på riktigt iaf, så det är jag riktigt glad över!


you have stolen my heart!

tillbaka hemma!
avslutade kvällen med att lowe och yona kom och hämtade mig i falun och så drog vi hem till yona och chillade.
sen skjutsade underbara lowe hem mig och sov i säter istället för hemma hos yona.
det är så kul att träffa yona och lowe ihop igen.
när dom kom och hämtade mig så klev yona ur direkt och satte sig i baksätet och sa åt mig att sätta mig fram med lowe som körde. yonas största dröm är ju typ att jag och lowe gifter oss :D
och eftersom de är så stark kompiskärlek mellan dom och jag vet att dom är helt ärliga med varandra så kan jag ju med säkerhet säga att Lowe pratar om mig ;) hahah

nu kanske jag kacklar på om helt orelevanta saker, ni vill säkert veta massa om mitt jobb i falun nu i helgen.
men det tänker jag inte blogga om nu när jag är helt veck och euforisk av lowes närvaro ikväll.
alltså. om jag är levande imorgon så kommer en liten sammanställning på hur djurens rätt invarderade rockstadfalun (aka. dödsmetallfalun). ni tänker väl som jag att det är två helt olika stereotyper på befolkning som träffas för att diskutera.

kött är gött!.. eller /hejhejdå menar jag.
(förklaring kommer imorrn 'söndag')

ögonskada

oj, fick ett mess nyss från fire. hon har gjort illa ögat så vi får skjuta upp spåtiden.
tråkigt men självklart förstår jag att hon inte kan köra idag!

taggad till tusen iaf! ska bli så spännande att spendera helgen med främlingar :p

breath in for luck

idag är det torsdag, den stora dagen :p
ska packa lite saker och sen efter lunch ska jag till fire och bli spådd.
sen hem och sen kommer lowe, yona och becka om man ska tro på dom igår.
lowegullis ringde mig halv 2 inatt skitpepp och sa att han var i falun nu hos yona och att vi Måste ses!
så jävla typiskt att jag har fullt upp hela helgen.
så vi klämde in lite tid ihop idag istället så skulle dom skjutsa mig till lugnet sen till kl 20.

pepp som faen

Got to save the princess so Mario can get the pussy!

fyfan vad jag har sovit gott.
la mig tidigt igår och kollade på Sons of Anarchy, var så längesen jag såg. självklart så såg jag avsnitten då dom är i belfast - irland. ;> love it!!

jag har sovit med fönstret öppet, det är också en sak jag älskar. men när jag snoozade så vaknade jag av en jävla mygga! T__T så det förstörde lite :p

imorse när jag klädde på mig så såg jag min gamla heide klum fuck you tshirten.
var fan Bra längesen jag använde den, så jag satte på mig den.
den är LITE tajtare än jag minns dock, speciellt över axlarna och armarna.
och detta gör att jag faktiskt kan intala mig själv att det beror på att jag tränat lite och inte gått upp i vikt ;)
sen om det är sant eller inte spelar ingen roll, sålänge jag är glad. hahaha ^^

igår så ringde en tjej också från djurens rätt ang falun. hon hette sara-maria, hur gulligt är inte det namnet?! :)
iaf så ska vi eventuellt träffas redan på torsdagkväll.
jag som hade tänkt spendera den ihop med fire. :(
hon försökte fixa också så att vi kan sova hos någon i falun eller eventuellt i deras lokalavdelningslokal om dom har någon så vi slipper campinglivet :p haha LOKALavdelningsLOKAL, undra om det är korrekt stavat? ^^

och hur kul är min dator?
mitt från ingenstans så skjuter den ut cdromluckan.
förut så åkte den bara ut när jag bar datorn konstigt, igår skjöts den ut när jag kollade på SOA och nu när jag sitter och bajsar med datorn i knät så skjöts den ut. Tummen upp!



RSS 2.0