kom och dansa med oss nu

Idag har det varit en mammadotterdag. mamma har varit ledig så först bjöd hon mig och johanna på lunch, sen drog jag och mamma till morfar och chilla lite, sen var vi och lämnade lite blod till bättre behövande. Alla som kan och får borde lämna blod tycker jag. och jag tycker Fortfarande att det är helt sinnessjukt att homosexuella killar inte får lämna blod!!
Vart inte sådär jättepigg efteråt så efter en snabb vända på loppis så drog vi hem och sov lite.


Jag har även hunnit prata med BUP Avesta idag. Jag har begärt ut mina journaler därifrån, jag har förträngt mycket utan den tiden då jag mådde dåligt så det ska bli intressant att läsa allt när jag får hem det.


Sen på kvällen så var jag och jobbade lite, städjobbet, och sen övningskörde jag med mamma lite.
så förhoppningsvis så har jag det där djävla körkortet snart :p

Är det mötets mening att bifalla?

I helgen var jag iväg på Ung vänster Dalarnas distriktsårskonferens, det var intressant och jag lärde mig mycket faktiskt. Bland annat fick jag för första gången höra om härskartekniker som används. Googla det, det är skitintressant och när man tänker efter så har man blivit utsatt för härskartekniker många gånger i sitt liv som kvinna.
Träffade en kille där uppe som var så jävla obehaglig, han utsöndrade riktigt dåliga vibbar och dålig energi, och helt omedvetet så började jag tvivla på mig själv och de få saker jag sa om han var i rummet, bara av hans närvaro.
Ne fyfan för vissa människor helt enkelt!


Annars då?
Jag jobbar väl och sådär, sen har jag börjat tagit tag i körkortet igen, har en körlektion på fredag så vi får väl se hur det går. 

ah shit, jag vet inte vad jag mer ska skriva faktiskt

I'm not calling you a liar

Söndag.. oh så jag hatar söndagar! tristessdagen for sure.

det vart inge ungdomsmottagning i fredags, det var tydligen stängt. Dörren var iaf toklåst.
så det får bli nu till veckan iaf.

I fredags så vart det två timmar på fiket och sen jobbade jag i hedemora på fritidsgården, var helt okej.
inte så mycket ungar tyvärr, men vi spelade lite kort och lite hänga gubbe.

Igår så sov jag på soffan mest hela dagen, sen på kvällen var jag hem till mina bögar och tittade på film, först såg vi någon skräckis och sen såg vi The help/niceville. Så jävla bra film alltså! den borde alla se! :)

Som en exhalterad hundvalp

det har hänt lite saker sen sist.
I måndags var jag med på en jämställshetutbildning för fritidsledare, det resulterade att jag har jobb i två veckor framöver på fritidsgården inne i hedemora. Fett nice! :D

Idag jobbade jag istället för johanna igen ute på fritidsgården i garpenberg. När ena tjejen (som verkligen har tytt sig till mig) stog och hoppade och skrek SARASARASARA och var superglad över att jag var med idag fick man lite bekräftelse över hur underbart det är att jobba med människor ^^
Redan innan vi hade kommit in i lokalen så började hon tjata om tjejgruppen som jag ska ha ihop med dom.
som tur var så hade jag tagit med mig lite böcker som jag funnit intressanta och kan använda för att starta diskutioner med. Superkul, så vi gick  iväg lite och pratade, var 7 tjejer som var med och ALLA var supernöjda och tyckte att det var bra och roligt att prata. Vi pratade om mens, mobbing, killar, att bli dumpad, lite kärlek, flytningar och ja, jag fick med lite också om att det är viktigt att vi tjejer håller ihop och ALDRIG låter oss bli nedtrycka av killar/män.
Imorgon ska jag iväg till ungdomsmottagningen för att samla ihop lite material och infofoldrar och ge till tjejerna.
Och medans jag är där så kan jag passa på att be om receptförnyelse för ppiller :p

sneaky smile

Igår vad jag hem till Nina och Tom och umgicks hela kvällen, tokmysigt. Kul att umgås med vänner, det förgyller vardagarna :D lägenhet i stan ftw! Synd bara att johanna och jayjay kommer hem idag tror jag. eller inatt kanske.


Nyss så ringde Camilla och undrade om jag kunde jobba hennes pass idag, 12-16 för hon var sjuk.
Självklart ställer jag upp och jobbar lite, så det blir dubbelt jobb idag.
Först jobba på fiket, sen blire UG ikväll.
Päääänggee!!
Jag är på sjukt drygt humör, jag är stimmig och glad fast jag är ensam så jag sitter och skämtar och skrattar med mig själv, I'm just that awesome! hahaha. :D



I can never leave the past behind

Åh! Idag har jag fått umgås en stund med min favoritkille i hela världen. min Lowe!
Åh vad jag trivs ihop med Lowe, jag blir alltid lite nykär när jag är med Lowe.
Även fast vi bara är vänner så blir jag alltid lite kär, och ångrar alltid att jag aldrig pussar honom när vi kramas hejdå. Men det kanske gör att saker mellan oss blir seriösa och det är jag alldeles för feg för.
Vi träffas väldigt sällan, men när vi träffas så är det som om vi aldrig varit ifrån varandra.
Vi har alltid varit småkära i varandra i perioder, det har aldrig blivit något mellan oss förutom vårat totally amazing fylleknull en juldag för nått år sedan. Best sex ever, för vi hade väntat på den stunden i så många år, så det var nästan lite sådär som en dröm när det väl hände, så mycket energier och så mycket längtan på något sätt. haha :p


Ah jag behövde bara skriva av mig lite om min älskade Lowe ^^




happiness - it hurts

Idag har jag köpt mig ett par jeans för över tusenlappen. Jag vet inte hur jag känner inför detta, jag ska testa lite till och så får vi se om jag rycker bort lapparna eller om jag lämnar tillbaka dom :p
(update; jag har ryckt bort lapparna :D såg att det var lite miljövänliga byxor, de ingår i ett projekt där de ska använda mindre vatten i tillverkningen, SUPERBRA! Sen var det tydligen levisjeans OCH storlek _28_ i midjan.)


Och efter min vända på stan så gick jag hem till daniel och där träffade jag på Jomo, en gammal bekant så vi snackade lite och så kom vi in på jobb på fritidsgård, jag extrajobbar ju nu ute i garpenberg och jomo jobbar här inne i stan och då frågade han mig om jag var intresserad att vara extraknäckare hos dom också när det behövs, för tydligen så alla tjejer de haft där har slutat, så jag tackade självklart Ja och ska eventuellt dit på måndag för att hälsa på, dricka kaffe och kolla in läget lite. Ibland gynnar det sig att vara brüd ;)
Hoppas det blir av också så det inte bara blir prat :)
Ett till extrajobb skadar inte direkt ;p Jag får bli en såndär extring ^^
Som en kille på matten frågade mig "-Varför hittar du inte bara ETT jobb?"
det enda positiva med ETT heltidsjobb är den stadiga lönen.
Det positiva med att ha lite jobb överallt ibland är variationen av arbetsuppgifter, arbetskamrater och folk omkring.
Sålänge jag bor hemma så kan jag njuta av att vara extring :D

RSS 2.0