get down on friday

idag är det fredag, det blir att jobba 10-16 idag, skulle ha börjat 9, men det är tydligen så rackarns lugnt på morgonen så amira gav mig sovmorgon! inte mig emot, visste inte ens att jag skulle börja 9, sån bra koll har jag på schemat :p


imorgon är det lördag, och sista dagen på 2011. ska bli spännande med ett nytt år och förmodligen lite äventyr iform av irlandsresa. när och om det blir av, det visar sig helt enkelt!


idag blir det också dubbeljobb, först fiket, sen måste jag se till att städa idag också.
och ikväll är det någon eldshow jag vill se, jag måste hinna...!

var det bra så?

jaha, julen kom och gick. på självaste julafton så sprang jag i grannhusen och umgicks lite.
sen på juldagen så kom morbror hit och så åt vi julmat. det var väl ungefär hur julen såg ut :p
blir inte direkt nå "firande" nu när jag avsagt julen. skönt må det vara iaf!
igår jobbade jag, och jobbar hela den här veckan, cheferna drog utomlands så nu driver vi andra stället ^^
igår var det sjukt många som fikade, trodde inte att det skulle vara nå fart i folk eftersom det är mellandagsrea och jag förväntade mig att alla skulle vara i falun/borlänge och handla sig panka.
finns inte så mycket mer att uppdatera er om tyvärr!

pipparkakor

Igår så jobbade jag, sen var jag och bobbo ut till garpenberg och tittade till hur det såg ut ute i fritidsgården, det är ommålat och resultatet vart skitsnyggt! nu är lokalen äntligen superfräsh, ser fram emot öppningen och månaden jag ska jobba när syrran drar iväg till United states of assholes.
efter vi varit där så drog vi hem hit och bakade pepparkakor och hade det lite trevligt.

Idag äre lönedag, vilket är nice! jag har jobbat och studerat sen i september bara, jag har 20 000 på mitt sparkonto just nu, det känns superbra! även fast jag lägger undan mycket så har jag mycket pengar att spendera på andra saker också. Studera och ha två jobb börjar visa sitt resultat rätt bra nu på mina konton!

Idag blir det att jobba långpass, 12-19, var längesen jag jobbade så länge och dessutom så ska jag stänga, vilket var ett tag sen så det blir kul och se hur snabb jag är eller om jag tappat rutinerna helt ^^
sen hoppas jag också att folk håller sig hemma eller i affärerna så det inte är skitstressigt de två sista timmarna då jag jobbar själv :p

shivers down my spine

ahani, nu äre torsdag.
veckan har bestått av veterinärbesök och otroligt många timmars plugg och tankegångar.

igår så pluggade jag istortsätt hela dagen, fick reda på att jag fick VG på Människan socialt och kulturellt, NICE!
sen på kvällen igår så hjälpte jag syrran att baka, knäck, rockyroads och snickerskaka eller vad det hette.
sen efter det så gick vi upp till pernilla och käkade lite smörgåstårta och hade det trevligt och tittade på bilder från hennes 30årsfest. hennes fest var riktigt jävla rolig! :D

nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen göra mig i ordning sen blire att åka och jobba

festfest

Igår var det full fart. Jag började med att åka och jobba lite, sen hem och plugga och sen gjorde jag prov i människan socialt och kulturellt. efter det så var det att åka och handla mat och duscha och äta och sen drog jag iväg till bellan som fyllde 20år och hade lite fest. Det gick bra att vara nykter! :)
idag blir det att chilla lite och sådär och sen ikväll blir det att åka till säter för pernilla har 30års fest, blir nykter då också! :)

I was so lost back then

ojojoj! vad ska jag börja berätta! :D
precis kommit hem från föreläsning med mediumet Jörgen Gustafsson, han hade föreläsning för oss cirkeldeltagare som Anna-Karin har, så det vart lite intimare och närgånget och allt. Superbra kväll!
Och shit vad han är duktig! han sitter på så otroligt mycket kraft och erfarenheter så det finns fan inte!
han kan bland annat bara gå in och rota lite i din hjärna och ta fram information vilket är bra jävla läskigt :D
eftersom vi har lite av en tystnadsplikt mot andra i cirkeln så kan jag bara berätta om vad han sa till mig.

Han sa att jag har en teatriskt ådra och är lite exhibionistiskt eller hur man stavar det. (TRUE!!!) :D
Han sa att jag tvivlar på mitt mediumskap, om jag ska jobba med det eller inte (vilket är sant såklart!) Men sen sa han också att jag kommer att välja att jobba med människor på ett mer seriöst sätt och kommer att använda min mediala sida samtidigt och dra bra nytta av den i mitt framtida yrke, även fast jag inte titulerar mig som Medium och certifierar mig. Han sa att jag har väldigt mycket funderingar kring just detta, vilket val jag ska göra.
och det är ju så himla sant, jag vill utveckla min mediala sida, det vill jag verkligen, men inte till jobb, för jag funderar ju på att jobba med människor (som han uttryckte "på ett mer seriöst sätt") t.ex hjälpa folk, svårt att specificera, men just nu har det varit mycket tankar om volontär och biståndsarbete och hjälpa folk som är mindre lyckligt lottade.
Sen sa han också att jag kommer att hitta ett sätt att framföra min mer kreativa och artistiska sida på, detta gör mig nyfiken vad detta kan visa sig vara i framtiden ^^


nej det är svårt att återberätta denna kväll för er som inte var där och hörde vad denna människa sa och berättade! jag är otroligt inspirerad och otroligt tacksam att jag deltog ikväll! :)

blow my mind

jag får höra ofta på våra cirklar när folk tolkar något från mig, att jag måste vara modig, att jag måste börja säga nej, att jag inte ska vara så rädd för närhet och måste börja släppa in folk in i mitt hjärta.
så inatt har jag drömt en helvetesdröm, jag var tillbaka för några år sedan, året med mig och martin, massa kärlek och intimitet och rena glädjeskratt.
trorni man vart så sadface när man vaknade eller?
snoozade i två jävla timmar och ville verkligen inte gå upp ur sängen och möta denna stormiga vardagen.


idag ska jag jobba en kort stund, de har tydligen mycket beställningar på fiket, så då får jag hoppa in över lunchen och hjälpa till lite, min chef är så gullig, när hon ringde igår så sa hon "fast du får ju komma tidigare om du vill ha mer timmar" :)


djävla bws

Igår var jag iväg på matten. jag blir så arg på matte.. det är så dumt!
sen efter matten så hämtade jocke och andreas upp mig så åkte vi ut till huset och pratade lite och hade det mysigt, sen duschade vi, kammade och fönade deras dvärgschnauser, så himla gullig :D

sen hem och greja lite så var vi över till grannarna för lite fika för roger fyllde 40.

idag blir det att handla någon present till Bellan, hon ska ha 20årsfest på fredag så jag tänkte dra dit och kika läget och umgås lite med folk. sen på lördag blir det fest för pernilla som fyller 30.
dock så blir jag nykter på båda festerna, cause I'm just that good! :p

ikväll blir det cirkel, woho! :)
sen på torsdag så ska vi träffa ett medium, tydligen känd från TV, nån Jörgen.
så den här veckan kommer bli bra!

vart är livsmotivationen

idag har jag bakat lussekatter, jag hatar fan att baka saker när det är deg och klet och trams!
så det lär nog inte bli så mycket sånt bak i framtiden. håller mig till smetar, det är lättare att hantera.
men det vart iaf jävligt gott må ni tro! :)

nu snart ska jag iväg och jobba, städjobbet lite, inte direkt något jag har lust med att göra men det måste göras TYVÄRR. hade hellre myst i min onepiece och druckit te och kanske läst lite eller något annat vintermysigt. :)

imorgon är det fredag, då ska jag hem till jocke och andreas. eller ja hem till dom blir det inte, dom är husvakt åt jockes mamma så vem vet, det kanske blir lite bada jacuzzi och skratta gott ihop. mina fina vänner  :)

cirkelprat

igår så jobbade jag, rätt chill! skönt att jobba lite, tog en promenad ner på stan också istället för att ta bussen, det kändes skönt att få röra lite på sig! :)
sen på kvällen så var det cirkel.
pratade om massa intressanta saker, allt från auror till chakran till färgers betydelse och att vi måste lita på våran intution.

jag har läst lite om indigobarn, såjävla intressant och jag tror fan det stämmer in på mig!
massa stämde in, och det roligaste är att indigobarn oftast misstänks eller diagnoseras som ADD eller ADHD barn.
vilket bara förbättrar eftersom jag nyss misstänkt detta hos mig.
En tjej från cirkeln berättade att på våran träningscirkel så hade jag LYST indigoblått, det var då jag utbrast att jag hade precis läst om indigobarn och att jag ser likheterna i förklaringarna och hos mig själv.
Och när vi hade våran intutionsövning så hade mina händer lyst gult. Detta är så djävla intressant!

Jag är så glad att Fire kom in i mitt liv och satte igång min mediala utveckling! <3
Tack vännen!


och så tillbaka till verkligenheten idag då, jag har mens och min livmoder är verkligen inte min vän dessa perioder.
varje gång jag sätter mig ner så hugger det till, det känns nästan som att jag sätter mig på livmodern, den är så uppsvälld där inne så det trycker till och har sig när jag rör mig.
så jävla otrevligt! T__T  nu ska jag ta mina fittsmärtor och bädda ner mig i soffan med alba och titta på SOA-säsongsfinalen.

Hey little girl is your daddy home?

varför ska det vara så skönt att snooza? jag förstår det verkligen inte!
idag ska jag jobba på fiket, camilla mådde inte så bra så jag är snel och tar hennes pass idag.
så det blir 10-16 och sen hem och käka och sen iväg på cirkel kl 18.

jag köpte mig en mössa i fredags förresten!
jag är så ful i mössor men jag behöver en nu eftersom jag har kort hår, och så tänkte jag att då kan jag lika gärna köpa en handgjord mössa och "lokalproducerad" och gynna vår stad lite, så jag gick in på våran hobbyaffär och köpte en stickad mössa som någon har gjort på deras stickningskvällar dom som har. Det kändes bra i hjärtat att köpa en sån mössa istället för en mössa som är massproducerad och utan kärlek i.

igår kväll så spelade jag och pappa wii igen, jag hade träningsvärk i mina armar och i ryggen från dagen innan och nu är jag fortfarande öm. går man all in så gör man! :p

nu tar vi guld!

måndag igen då.
lördagen var jätterolig! först jobbade jag och sen hade vi julfest, vi gjorde marsipangubbar och glaserade pepparkakor, sen åt vi julmat och satt och skrattade och hade väldigt trevligt och roligt ihop!
på söndagen vaknade jag och kom på att jag skulle ju förfan till blge på kurs, gav upp den tanken ungefär lika snabbt som jag fick den..

sen var pappa och mamma till blge och köpte wii och grejer så nu har vi ett wii också.
prylkåt pappa...

sen idag har jag pluggat och sen varit hos tandläkaren, hade massa tandsten som hon tog bort.
nu vetefan vad jag ska göra, tvätta lite kanske? städa? ikväll blir det iaf att jobba -_-

han satt säkert och skrattade åt oss

igår var det fredag.
på kvällen så gick vi upp till pernilla och eddie som har flyttat hem igen till huset, det var jättetrevligt!
mycket skratt vart det och man såg på pernilla hur satans glad hon var att vara hemma igen och att vi var där med henne.

på dagen så var jag på spinning, usch vilken dryg träningsform det är! helt galet ju :p
idag känns det av lite i låren, dock så känns det som att jag setat i en gynstol helt uppfläkt och nån elak person har slagit mig med knytnäven allt vad den orkar rakt i hugget på mig. T__T

snart ska jag iväg och jobba några timmar, sen blir det hem och duscha och vila och så och sen iväg till fiket igen för då har vi en liten firmafest! :)
åh det ska bli så roligt! :D

morningglory, morgonstånd?

jaha. min syster tvingar mig att uppdatera bloggen bara så hon ska ha något att läsa/göra medans hon långbajsar på jobbet. jaha vad ska jag blogga om då?
vi kan börja med att jag är en dålig människa, jag har noll motivation till att ta mig till matten!
jag har setat i 3 timmar nu och laddat, gjort smoothie som jag drack så snabbt så jag fick brainfreeze och hallonsmoothiemustasch, klätt på mig i perioder, kommit på en rolig fotosak jag funderar på att pula ihop.
fast förmodligen kommer det inte bli så snyggt som det ser ut i mitt huvud.
igår var jag på kvinnofrukost med föreläsning, var riktigt intressant och jag vart kvar på iogt nto hela förmiddagen/lunchen och pratade massa med tess!
länge har jag haft i tankarna att jag kanske har en stänk av ADHD bara att jag aldrig blivit utredd, så igår tog jag ett sånt där onlinetest som liknar det man gör hos läkare innan man utreds. om man ska förlita sig på testet så har jag vuxenadhd. rätt roligt ändå, det förklarar en massa saker faktiskt som jag inte riktigt tänkt på innan och reflekterat över. jag kommer inte gå vidare och göra en riktig utredning, känns inte som att jag Lider av det + att jag har inget behov att ha en diagnos på papper ^^ 

jag har börjat kika på en serie, outsourced, skitrolig :D
hmms vad mer?
jag har huvudvärk, jag har lämnat blod och tagit järntabletter, vilket jag inte tänker fortsätta med för mitt bajs är riktigt jävla svart och inga riktiga korvar utan bara kluttar, vilket jag inte orkar med. jag vill bajsa på riktigt! antingen ska det vara löst eller riktiga korvar, inget jävla mellanting här inte!
sådär nu har jag fyllt ut lite mer, dock skitsnack men iaf.. (haha skitsnack, vad passande!)

RSS 2.0