våtmarker

idag hade jag psykologilektition igen, så himla roligt :) jag älskar vår lärare :D
sen fick vi diskutera i grupper på 4, så jag var inte helt ensam som jag brukar ;)

nu ikväll så ska jag, johanna och emil till borlänge och se nya bäckfilmen, max lyxshake HERE WE COME :D
ahahha, <3 lär ta en bild på den så ni förstår hur god den är :p

ja vad mer då? jag har inte så mycket att skriva om, känns som jag bloggar hela tiden även fast jag inte gör det, mitt liv är inte direkt fullt i aktiviteter. men hellre korta inlägg än inga inlägg, eller vad säger ni? ;)

nån som har boken våtmarker btw, som charlotte roche har skrivit, är för snål för att köpa den och den finns inte på bibblan, så om nån har den lånar jag gärna den :)

jag lär försvara det jag har

kom precis hem, vart pizza igen :D sen film-mys hemma hos johanna och emil med J&E, vickan och hennes karl Tallberg. dom andra var töntar ^^
vi kikade på nån astråkig film som jag slumrade igenom det mesta och sen kikade vi på LOTR sista filmen och jag satt och googlade saker samtidigt.
det var en mysig kväll, fint avslut på veckan.

skola imorgon bara :) psykologi, Yaay \o/

let's get POP :D

igår så låg jag på soffan och sov, jag ville inte vara med på kräftskivan. men trots allt så drog mamma med sig simon (markos brorsa) hem och väckte mig och sa åt mig att dra dit, så vad kunde jag göra? var så illa tvungen att klä på mig och följa med bort :p
och till min glada förvåning så var Jocke där också, typ Världens roligaste kille :D
han jobbade på GR när jag jobbade där, det var väl då vi träffades första gången och fyfan, så roligt har jag aldrig haft på ett jobb, och då träffades vi bara på frullen och lunchen typ :p
iaf, satt väl mest och snackade med jocke, simon, vickan, johanna och tallberg. lite roligare än alla gammkärringar och gubbar ;) hahah ^^
jag var nykter, men jag hade ändå så jääävla roligt tillsammans med dom :D
la mig väl ungefär vid 5 imorse IGEN! lär bli ändring nu ffs :p

nu har jag duschat och gjort mig lite fräshare igen och väntar på att jag ska ner på stan, blir typ myskväll med gänget från igår, hoppas på att alla är på iaf. så jag är glad idag, och jag var glad igår kväll tillslut.
så tack simon och mamma för att ni kom och väckte mig och tvingade mig att följa med bort ^^

imorse drog jag och johanna upp till marko och pernilla, så beställde vi pizza och jag och johanna drog och hämtade allt och handlade lite cola/fanta, sen satt vi där i flera timmar och glodde på tv och umgicks lite.
det verkar bli en bra söndag idag :p

Jag hugger i sten

igår var trevligt, köpte nya skor också, vinröda converse.
sen var de förfesta lite och sen drog vi på kingen, jag var så stolt över mig själv att jag inte blev sådär drygfull utan bara lite jämnt lullig hela kvällen, men alla drog lite si och så på kvällen och sist kvar satt jag och johan så vi bestämde oss för att dra hem till han och chilla lite.
kom hem bra tidigt imorse eller ska man skriva sent i natt? :p

idag är det kräftskiva på området, vidrigt och patetiskt usch! så jag ska väl snart hoppa in i duschen hade jag tänkt och bli lite fräsh igen och hoppa i ren pyjamas och sen bädda upp för mys framför TV'n hela kvällen och "vakta" alba som nån full idiot iaf kommer komma och hämta sen.

är lite konstig idag, känner att jag behöver få vara lite egoistisk nu, att saker och ting ska ske på mina villkor.
många är så needy nu så jag knappt klarar av mina egna känslor!

som en gammal pölsa

åh vad var jag nervös över?:D
det VAR en manlig läkare, men guuud vilken skön karl ^^ (eller ja.. kanske låter fel lulz) men han började med att presentera sig och berätta lite om sig själv och han pratade som pölsa i smala sussie och sen frågade han vem jag var. hatar den frågan så vi satt väl och snackade i 20 minuter kanske sen undersökte han mig, och det kändes inte konstigt alls, behövde inte sätta mig i stolen, bara ligga på britsen och så kollade han, det var med 90% sannorlikhet ett det är en talgkörtels cysta.
men den är ofarlig så jag slipper ta bort den och så sa han - och du?.. Ge fan nu och pilla och kläm på den nu ^^
så tyckte han att jag skulle döpa den ^^ hahaha

det blir avesta iaf, awesome! vad fan ska jag ha för kläder :s
åh suck ^^

I'm gonna pay the rock n roll

igår så var jag på min första historialektion, det var okej. jag kommer nog gilla den där läraren :)
det var roligt, han frågade något om phytogoras sats eller nå sånt, matte iaf.
jag typ O__o ja.. tog mig bara 3 år att få betyg i matte A men annars då, ungefär och ena räcker upp handen och säger nått som blahupphöjtblablaupphöjtblaupphöjt likamed blablap! märks det att jag går med NV eller ;D
sen umgicks jag typ med johanan hela dagen tills hon skulle åka och jobba, då umgicks jag med emil istället.
vi har blitt värsta home boys ;) hahaha ^^

jag är jättenervös för idag, jag ska ju till UM till läkaren, och jag har sån jävla noja för att han ska vara en karl och att jag ska behöva lägga mig i den där äckliga stolen >___<
och varken mamma eller johanna kan följa med mig :( båda jobbar dom små myrorna :p
och jag tror verkligen inte pappa tänker följa med upp :D tänker inte ens fråga han hahaha ^^

verkar inte bli nå avesta heller för patricia kommer inte hem som planerat så vi tar det nästa vecka med eller utan henne låter det som, vi får se helt enkelt. så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu i helgen, vickan ska tydligen komma hem så jag kanske umgås med henne och johanna, eller kanske simon vill träffa mig nu i helgen istället för nästa vecka och så kommer lowe hem på söndag.
vi får se vad jag kan hitta på för nått, det blir säkert att jag ligger i sängen iaf.

dunkla rum helt enkelt

jag vet inte vad det är men jag kan inte sluta lyssna på winnerbäcks låt Dunka rum :s
den har varit ständigt i flera dagar nu.

idag var jag till UM och hon gav mig en läkartid kl 9 på fredag så jag får väl veta mer då i guess.
sen käkade jag, emil och pappa på kinan och efter det följde jag med emil hem och så spelade vi guitar hero tills jag skulle gå i princip, så vid 14 träffade jag ägaren på cafet jag ska vara på, kanske. ingen verkar veta nånting så jag har blitt opepp ATM.
sen ska jag skita i barkunskapen eller vad det hette, den slutar 10.10 och 10.10 börjar min historia, så eftersom att det ligger i två helt skilda byggnader så kommer det aldrig gå. jag vill ju inte kräva att gå tidigare från Varenda lektion eller komma försent Varje lektion på historian. så jag ska upp imorgon innan min historia och kika efter nån annan kurs man kan klämma in eller om det finns nån jag kan kicka på distans eller nått. orkar inte krångla till det för folk bara.
sen behöver jag veta också hur jag ska göra med min religion, jag vet inte ens vem jag ska prata med.

jag hatar detta.
GE MIG AVESTA! där man åtminstone vet saker och vet vilka man ska snacka med om vad.
och där man slapp vara ensam och en loner, där man iaf alltid hade nån att prata med!

var tog den där elden vägen?

igår var jag och johanna till borlänge, skulle försöka hitta ett par svarta jeans, men det fanns inga som satt riktigt bra :/
hatar min efterblivna kropp T__T
men jag hittade iaf en frän tröja, en tygpåse, mascara, en beer bong så det fick räcka, ska väl försöka om nån vecka igen för dom skulle få in svarta cheap monday, fanns inga i min storlek igår tyvärr.
men vi hade trevligt iaf ^^ innan vi åkte hem drog vi till max och köpte en lyxshake med jordgubbar i och grädde n shit, den var så ljuuuvlig! :D lite svårt med sugröret när en jordgubbe kom upp i det och täppte till.
men det var en trevlig dag iaf.
skulle egentligen vart på möte med ägaren på min eventuella praktik men det vart uppskjutet tills idag.
så idag blir det en fullspäckad dag ^^

ska till ungdomsmottagningen med min böld kl 10! jag är såå nervös, för jag har haft huvudvärk i flera dagar nu så självklart har jag ställt in mig på att det är cancer (vilket det säkert inte ens är)
sen luncha med pappa och kanske emil, sen kl 14 ska jag upp på cafeet och snacka med ägaren om tider och sånt där och se om det kommer funka eller nått. och direkt efter det så åker jag till avesta till Maja som ska fixa mitt hår litegranna.
så det blir ingen tråkig och seg dag idag inte! :)

nej imorgon är det torsdag :( det betyder skola igen och att jag kommer känna mig som värsta vilsna TÖNTEN >_<
menmen, you gotta do what you gotta do helt enkelt :p

jag hade en sån fuckad dröm inatt :s
jag minns inte riktigt vad det handlade om mest bara om Majas beteende :D
hon ljög och sa att det skulle kosta 800spänn så då skulle jag ljuga och säga att jag inte hade så mycket pengar (vilket jag har) så jag slapp punga ut pengarna och sen smsade hon nå konstigt och skrev i slutet "hihi jag älskar dig såå! <3"
och jag minns hur jag visade johanna och hur vi kollade O__o så på varandra ett bra tag ^^
och för er som inte har koll så är Maja min systers kompis lillasyster som håller på att utbilda sig till frisör, det är så jag har kontakt med henne så ni kan ju tänka min reaktion i drömmen när jag fick smset ^^

Jag är ingen soldat!

idag var alltså min första skoldag ^^
det var så löjligt pinsamt av nån anledning att sitta utanför en sal helt ensam och vänta på en lektion ^^ kändes som att alla kollade :D
allt verkar vara som högstadiet, ser likadant ut och människor rör sig i samma vågor som dom gjorde på högstadiet.
jag vart lite ledsen i hjärtat må jag säga!
fick en liten ångestattack när läraren kom och öppnade dörren och jag såg in på.. en tvättäkta tråkig vit lektionsal med en whiteboard och kateder längst fram.
jag kommer på media och vet inte riktigt hur man beteer sig, räcker man upp handen när läraren frågar en fråga och man vet svaret eller säger man rakt ut som på media, jag körde mitt race och sket i handuppräckningen ^^ fast jag var vänlig och väntade på utifall nån annan sa något först, men om det var tyst så öppnade jag min käft :)
sen visste jag inte om man får dricka på lektionstid så jag var så törstig men vågade inte ta upp min flaska och ta en klunk eller två :D ge mig media igen där inga regler finns och dom som finns sket vi blotta FAN i ^^

psykologi var iaf jätteroligt! jag är jättenöjd med min första lektion och ser fram emot varenda jävla måndag från och med nu! 
sen efter lektionen skulle jag upp till expiditionen och snacka med en snubbe om min praktik, som det ser ut nu så ska jag kicka den tiden på ett Cafe och vi ska dit och kika imorgon och snacka lite med ägaren. så nu känns det som att saker och ting är lite mer spikade. fast jag vet fortfarande inte hur det blir med min religion? ska jag upp och fråga eller vänta?
vi får se om hon hör av sig annars lär jag väl gå upp tid :p






Som att försöka dansa med en myndighet

idag har jag inte gjort alltför mycket på dagen, mest legat i soffan och glott på film med alba, vi är fortfarande osams lite och jag vägrar ge henne av min mat/snacks som jag varit jävligt givmild med innan. men är man mupp så ska man fan straffas också ^^

nu på kvällen så tog jag mig en 30minuters promenad i rask takt, kom hem och svettades som en gris, slängde mig in i duschen och svalkade av mig och rengjorde mig noga, scrub och grejer vettu ^^
sen så lagade jag en sojabiff och åt den med ris och lite tzatziki och gurka, sååå gott!
sen skrev jag upp det i min kalender, har ju läst att man ska skriva ner sådant så man har bättre koll på sin motion och kost.
får se hur länge det håller i sig haha :p

nu ska jag väl smörja in mig med min älskade aloe vera body cream och sen ska jag fan inte göra så mycket mer ikväll hade jag tänkt ^^ skola imorgon så jag lär vila ;) hahah, jag börjar fan 14.45 :D

midnight train

igår var jag till avesta, gick runt lite i affärerna ensam och sen köpte jag mig en tidning och gick till corner och satte mig med en kopp te och läste lite, satt där ensam en stund innan john droppade in, sen alex, sen johan och sen emma och sen linkan och adam och ja jag vetefan, vi vart nästan hela gänget ^^ sen hade madde kalasat klart och joinade oss på stan.
vi satt iaf på corner bra jävla länge innan vi rörde på våra arslen.
det var mysigt att träffas upp sådär, och att vi vart så pass många som vi vart var trevligt.
var roligt när vi såg johan gå in på coop, sen smsade jag dit honom, trodde aldrig att han skulle joina oss men det gjorde han :)
sen så innan vi skildes åt allihopa på slutet så träffade vi igge! Åh vad jag älskar Igge :)
(det är våran gamla svenska lärare för er som inte hängt med)

jag köpte mig en kalender äntligen, så nu ska jag bli duktig och föra anteckningar med läxor, prov och allt möjligt man ska göra. kände att jag fick vuxenpoäng när jag köpte den :D

sen gick jag hem över berget istället för att ringa skjuts, jag känner mig så himla fet de senaste dagarna att jag måste verkligen sätta igång och röra mig och tänka till lite innan jag fettar i mig massa äckel!
drack vatten igår till tacosen istället för läsk, pappa tyckte att vi skulle drogtesta mig :p
jag vil börja skolan nu och få in rutiner med praktik och grejer så jag kan börja simma, börja med kärringgympan igen och  helst så vill jag börja på spinning igen, behöver bara få med mamma på det, men det lär inte kunna vara allt försvårt.
sen vill johanna börja styrketräna med mig, och jag hatar det verkligen, det är så Fruktansvärt TRÅKIGT! men det är ju typ det enda sättet man kan forma sin kropp som man vill så jag lär väl försöka göra det nångång också.
usch, jag är för lat för allt detta :(

en låt man blir peppad att träna till är Mötley Crüe - White trash circus, den kom på igår när jag gick hemåt, fan vad jag utmanade den uppförsbacken jag kämpade med, jag vart så pepp så det var sjukt :p mitt hjärta och mina ben höll på att ge upp efteråt kändes det dock som haha :p

"här ska det klämmas!!"

fick ett litet ilskeutbrott nyss och var tvungen att börja plocka i hyllorna här i rummet och sen städa lite på sminkbordet, sen kollade jag mig själv i spegeln och började klämma pormaskar, vilket är så jävla äckligt hur mycket skit det finns i dom T__T
sen passade jag på att klämma bort dom där äckliga vita prickarna jag haft under ena ögat, tog en nål och stack rakt igenom.
så äntligen är dom borta! :)
sen noppade jag ögonbrynen också, sen när jag var klar med allt så tog jag massa ansiktsvatten och sprutade på, det Sved kan jag lova!!

idag har jag iaf inte gjort mycket, legat i soffan och umgåtts med johanna som varit här och tvättat hela dagen.
sen var vi till smörgåsboden och tog hem lunch, en varsin nachotallrik, sååååå inte värt pengarna, var ju skitsnålt med mat.

imorgon ska jag till avesta och tröstshoppa lite, lär iaf köpa balsam!
sen dra hem till madde och chilla lite med henne och alex, och träffa LILLE KATTBEBISEN ;>

the sun is out

igår kväll så mailade jag ungdomsmottagningen ang att jag hittat en knöl vid min pingla, ska dit nästa onsdag kl 10 så får hon check it out.
har haft den i minst en månad iaf men jag har inte reagerat riktigt på den men tillslut slog det mig att det faktiskt kan vara nå dåligt så jag tvingade mamma kolla på den och hon sa åt mig att kolla upp det ^^
så nu är det väl bara att hoppas på att det inte är typ en liten elak cysta eller liknande skit.

sitter och har så himla tråkigt nu iaf, alba ligger breve mig och snarkar och jag tittar konstant på klockan.
idag kl 13 ska jag till skolan för ett möte. det är långt dit.. tills klockan 13 alltså, jag hatar att vänta!


slapppin da baase

ska sjungas i samma melodi som Var bor du lilla råtta?
vi har en liten alba - som är söt
hon är alltid i vägen - i vårt kök
Kom på den lilla texten imorse när jag gjorde frukost ^^
helst ska man sjunga den löjligt och uttala som - schom,  söt - Schöt :p och kök - schök
iaf.. har legat hemma hela dagen idag och umgåtts med min helt efterblivna hund :p
legat i soffan och glott på How i met you mother, funny shit :D

annars då? imorgon ska jag till skolan för ett möte, hoppas jag får välja då vilka kurser jag ska läsa och lite vidare information.



Land of the idiots

USA hetsar mig till att fildela! tänkte att jag skulle ta chansen och se lite saker online istället för att ladda hem och slösa plats på min hdd, men ICKE. för att jag inte bor i USA så är det inte tillgängligt!
jag stöter på det problemet tamefan överallt, MTV.com Youtube.com och massa annat.

till exempel idag, jag googlade på How I met you mother och ser längst upp att man kan se hela avsnitt online på CBS.com men möttes av  "Due to copyright restrictions, the video is only available to customers in the United States."
men tack så jävla mycket då united states of Cheapness, bara för att jag inte får se online så Hetsas jag till att fildela!
jag fick alltså direkt gå in på TPB och ladda hem skiten för att jag inte bor i USA, inte fan tänker jag köpa nått jag inte sett.
Loose-Loose situation för USA. för jag mår fan så mycket bättre att ladda hem något från USA (just för att dom är så snåla och hatar fildelning mer än allt annat istortsätt) än saker från t.ex sverige (som klagar på fildelning för att klaga som vanligt, det är det vi gör i sverige, titta jag är svensk och bor i sverige och hela detta inlägget är klag :D )

LÄNGE LEVE PIRATERNA!

nån som mer irriterar sig på denna konstanta mobbningen från usa's sida?


and I think you're really mean

idag.. ja det har väl inte hänt så värst mycket faktiskt som vanligt.
legat i sängen, tagit en promenad med mamma och alba och sen sett på tv och ätit riskakor, som är min nya kärlek. mmmm riskakor ;>

jag har beslutsångest ifall jag ska åka till avesta imorgon eller inte, vill spara pengar men ändå så vill jag träffa folk.
jag kanske borde stanna hemma också, jag vill möblera om igen :p
jag är så tråkig, kan inte ha likadant för länge för då blir jag så less :p ska nog ta fram min måttstock eller vad det heter och mäta imorgon om jag får plats som jag vill :p det enda negativa med att ha en spegel mitt på väggen är fan att man inte kan ha sängen hur man vill T__T

usch, jag har inge balsam eller inpackning längre heller, måste ju säga att mitt hår inte gillar att duschas utan åtminstone balsam.
jaja.. tråkigt som vanligt men nu ska jag väl lägga mig och glo på paris hiltons my new bff säsong 2 ^^
tragiskt och se hur folk beter sig för nån som är "känd"

raindrops keeps fallin on my head

nu har martin åkt hem precis, han har varit här och chillat i några dagar. (Y)

igår så hade vi så roligt i köket så jag skrattade så jag började grina och så kissade jag några droppar och sprang på toan och där på toan så satt jag och skrattade/grät och sen tillslut så vart det bara gråt och det måste ha sett så jävla roligt ut, jag sitter helt naken på toan och gråter ut mina ögon och martin sitter gränsle över mig och tröstar ^^
jag vet inte ens varför jag grät. gogo psyke I guess.

annars har det inte hänt så mycket annat, klippte han idag, det vart sååå fel i början att jag började asgarva, men tillslut vart det riktigt stiligt :)

det är fucking höstväder ute idag :(
men jag såg en regnbåge!!! dom är så hiiiimla vackra och magiska :)

or would you just enjoy the ride

oh herregud, jag har inte gråtit så här mycket på jag vet inte när..
såg nyss en film, dakota skye, så jääävla bra!
jag vet inte varför jag grät så himla mycket, men nu såhär efteråt vill jag bara vara en attentionwhore och bli omhållen och bara kunna ligga och prata ur mig all skit utan att nån dömer.
och jag vet inte.. jag kanske vill vara sådär kär igen, sådär kär så att det inte känns som att något annat i hela världen är viktigt mer än att bara få vara med den man är kär i. kanske därför jag grät som ett barn som inte fått suga på patte på länge, för att jag just inte har någon som jag är så jävla kär i..
usch jag känner mig patetisk -_-

a joy arrives in me

idag var jag på möte i aulan ang 4 år eller vad man säger.
det roligast var att.. det var BARA jag och mamma där :D
så det var nice, fick ju svar på alla frågor och funderingar jag hade :)
jag ska plugga till hösten iaf! så det är nice, jag får läsa exakt vilka kurser jag vill, historia och psykologi Here I come ;)
jag ska på möte med birgitta (har jag för mig) nästa onsdag, och på torsdagen verkar det som att man börjar.
töntigt men jag är sååååå nervös ^^
börja om på nytt istort sätt, ska jag behöva äta i matsalen själv ? :D


anyways, jag är så lättad att det är fixat nu till hösten hur jag ska göra. slipper flytta ner till sthlm (inte för att det hade varit dåligt) och vara en sån som alla hatar på stan (försäljare)  :D

nu väntar jag på att två skräckfilmer ska bli klara, fingerprints och the haunting in connecticut, för jag ska kolla på film med daniel och johanna ikväll :)

rape me *garv*

ja inget idiotiskt med rubriken men nirvanas låt rape me spelades nyss och förut när jag och martin hade jättefint sex med nirvana i högtalarna så kom Rape me och vi började garva :p

emma kom hit igår, var nice! vi drack en flaska jordgubbsvin som var så fruktansvärt äcklig så jag undrar vem det är som hatar johanna (hon fick den av någon på sin student) sen kollade vi i barskåpet och så shottade vi lite melonlikör från bulgarien, tills emma höll på att spy för det var inte nice efter ett tag, fööör sött!
sen drog vi ner på kingen och tog två öl/cider och sen gick vi hem :)
hemma så möla vi i oss lite tacos, emma gick och spydde och sen la vi oss i soffan och tjocka chips och skulle kolla på pineapple express, vi somnade dock jäääävligt snabbt i varsin soffa :D

nu har hon åkt hem och jag har satt på diskmaskinen (nej justja, jag satte ju aldrig på den.. ska göra när jag bloggar klart iaf :D) och lagt in tvätt i tvättmaskinen och bärt (jag vet att det heter burit, men burit låter fult) upp mina rena kläder och lagt till rätta på mitt rum, så jag har varit lite duktig!
jag har till och med klippt mina tånaglar som började likna johannas lik-klor!
jag behöver fan inte göra mer idag än att koppla i min dator upp hos mig och sen hänga tvätt så kan jag vara nöjd med mig själv ;>

doesn't matter what you think, we're gonna do it anyway

är hemma en snabbis från stugan nu, ska fixa lite och väntar på att marko ska komma hem från sthlm så jag kan dra ner och städa och sen fara tillbaka till stugan. solat och badat och lyssnat på albas konstanta flåsanden, tog mig ner i poolen idag också, 23 grader, KALLT >__< tog en stund, men tillslut så stog jag på botten och då fick det vara bra och jag fick upp igen i solen :p
blir så satans varmt i luften och därför känns det ännu kallare i poolen än vad det igentligen är.
no like, gief 30 grader i den som det var i början av sommaren :D

drömde att jag och alex åkte på arvikafestivalen i natt också :D
med bara ett tält och ett liggunderlag, ingen sprit och inga kläder ^^
vilket jävla äventyr alltså :p
det var en grej som var asrolig, var ett gäng Pepsikillar, dom hade pepsikläder och vattenpistoler med pepsi i och attackerade alla som gick med cola i handen, vilket jag och alex Självklart gjorde. vi vann iofs, för jag välte en ask-kopp (WTF?!) över dom så dom ramlade omkull och så hällde vi våran cola över dom och sprang.
jag kan då fan drömma cpiga saker jag :D

men innan det så drömde jag en mardröm om efterblivna, typ vattenskallar och var fruktansvärt rädd när jag vaknade så jag kunde inte ligga med fötterna mot dörren (man bar ut döda med fötterna före, förr i tiden) så jag var tvungen att krypa upp i soffan med alba som skydd, gjorde det inte bättre när jag precis somnat om och hon börjar skälla och stirra ut mot köket. -_-
såna tillfällen då jag verkligen försöker inbilla mig att det bara är mormor på besök och viskar ett -godnatt, mormor- och blundar stenhårt ^^

Just a small town girl living in a lonely world

idag vaknade jag och mamma påminde mig om att ringa marko, så jag ringde och så var det bara att klä på sig snabbt och fixa looken och dra ner till studion och städa. den nya tatueraren har anländigt också, trevlig kille :)
saknat studion lite, var fan asalängesen jag var där, och ännulängre sedan jag tatuerade mig. I WANT!
sen åkte jag och mamma och handlade lite käk åt mig och öl åt henne och sen for vi hem, jag åt tills jag ville stoppa fingarna i halsen, hade fan kebab upp till struplocket, var fan vidrigt! gief självkontroll plx :p

handlade käk till stugan nyss, ska dit ut och sova nån natt. hoppas på att emma kommer på lördagen så jag åker hem på fredag för jag ska städa igen i studion och så ja.. just tryin 2 be me ;D

hahaha en rolig sak, jag köpte en vecko revyn idag :'D och jag ljuger inte heller ^^
man fick ju en tygväska med så det var väl mest det som lockade :)

nu ska jag packa lite i min nya elin kling tygväska :D

I don't know if it's worth it anymore

var och klippte mig och grejja idag, tack maja :)
sen var jag till madde och satt där och degade ett tag med henne och linkpink.

när jag kom hem sen så åt jag och sen ringde jag lappens och tänkte höra utifall jag ens hadeskrivit upp mig nå mer dagar, men den jag pratade med sa att jag inte ska få jobba nå mer för att jag syntes på stan när jag var sjuk.
jag skrattade och sa jaha.
jag var och handlade mat en dag vad jag vet, sen åt en annan dag.
men ja. vad ska jag säga? :p inte ett skit för det är så löjligt imo, att dom inte ens ringt till mig och sagt det utan väntar på att jag ringer och frågar om jag skrivit upp mig, ja men det märktes ju iofs att det var lite hittepå med hela det där bygget efter nån dag jag varit där så :) men jag är glad att jag fått lite pengar iaf därifrån, även fast jag vantrivts och haft lätta depressioner när jag vart tvungen att jobba och jag vetat att det var stressigt.
framtidsplaner?
- jag ska börja städa hos marko varje dag igen (när jag kan) iaf så fuskrobin slipper och marko blir lite nöjdare och jag gör något om dagarna som gynnar mer än sängen gör.
-10 augusti, möte i aulan och se om jag ska plugga i höst, om inte..-->
-drar ner till sthlm och provjobbar hos martin, klarar jag det så blir det att sälja för svenska dagbladet.
-om inget av det går, arbetsförmedlingen/depression/prostitution :p

He's gonna take me whereever I wanna go

först ett litet skäll på spotify som skrivit fel information om Tommy Lee, dom säger att han är född 10 Mars, men sanningen är att han är född på den fantastiska dagen 3 oktober, verkar som att dom snyggaste människorna föds på den dagen på året ;)
hahaha, och ja för er som inte visste om så föddes jag med 3 oktober ^^

i lördags gick jag och mamma ner på stan och käkade lite mat och drack en öl, sen så gick vi till kingen och fortsatte dricka massa öl, vart ju redigt snurrig må jag säga ^^
det var roligt faktiskt, träffade gamla vänner som Josse och Filip, det var asnice, fast jag minns inte vad vi pratade om :D
sen hamnade jag på makidoo och där träffade jag ju Linn som jobbade, så nog träffade jag på gamla vänner somsagt.
mamma och jag kom hem halv 4!

så igår var vi bakis, låg på en varsin soffa och kollade på filmer, vi såg the hangover, den var okej rolig, men jag hade hoppats på att den var roligare än så, I love you, man, var roligare!
och nu har jag laddat hem en annan film, med allas älskade Seth Rogen, Observe and Report hette den.
så den ska jag väl se ikväll hade jag tänkt om jag inte gör nå annat.

nu väntar jag på att johanna ska ringa för vi ska till avesta och fixa vårt hår idag, hennes polares syrra har praktik så det skulle bli billigare med mera.

Jag har ont i halsen igen... jag hatar mitt immunförsvar, man kan ju tro att jag fått HIV eller nått T__T

Hedemora is a vampire, it sucks the joy right out of me!

idag när jag vaknade gick jag ner och hängde tvätten ifrån igår, sen så åkte jag och mamma ner på stan och käkade cafefrukost och gick runt lite och kollade runt i våran värdelösa stad varpå ingenting någonsin verkar ändras.
sen åkte vi hem igen till alba som som vanligt steppar när hon vart ensam i några minuter :p
jag hoppade tillslut in i duschen för det kliade på hela kroppen, rakade mina ben, Det var längesen!
igen.. haha jag väntar verkligen i flera veckor emellan innan jag rakar benen, men nu är dom leeena och fina igen.
köpte ju en aloe vera smörj igår, fasen vad mjuk man blev av den, vart kääär inatt när jag smorde in mig :p

nu har jag precis städat mitt rum, eftersom martin envisas med att ha uppvikta byxor så drar han in stora stenar med mera in på mitt golv när han är här så nu är det reeent och fint på mitt golv igen. böt lakan också :D
med tanke på hur vi svettas och snuskar så var det dags... plus att det var hundhår på lakanet ^^

usch jag behöver verkligen köpa nya posters, behöver (eller ja.. behöver och behöver ^^) en mötley, en tommy lee och en bloc party. bloc party och mötley ska upp på min Live-vägg, tommy lee ska byta ut fight club.
antar att det blir ett framtida projekt att beställa sånt, tycker inte att min ekonomi tillåter att jag köper saker till mina väggar ;<




RSS 2.0