jag har en tjejkompis som gjorde det

igår var jag hem till nina och tom och chillade lite, var trevligt som tusan, och vi kom på att idag ska vi kicka massa skräckfilmer, ingen av dom har sett paranormal activity så den ska vi se, sen ska vi se the last exorcism och så laddade jag hem devil också, ni vet den där hissfilmen som dom visar trailer från på tvn.
sen hade dom laddat hem typ drag me to hell eller vad den hette som också verkade nice.

men först så ska jag till blge, såg att jag fått in pengar så nu har jag över 3000 på kontot och vad är bättre då än att dra till blge och köpa lite kläder och skit?
jag skulle behöva köpa nya ringar och något nytt armband men när jag kommer dit så kommer jag glömma bort vad jag behöver. jag behöver också ett par nya pyjamasbyxor som INTE är helt håliga i röven och skrevet, vi får se vad jag kommer hem med helt enkelt.
en sak som är säkert är att jag kommer komma hem med mindre tålamod och sämre humör än innan (som alltid när jag ska handla kläder n shit)

och imorgon, då jävlar så ska jag hinka öl!
blir nog att dra hem till sara och chilla med några där, och så får jag träffa hennes pojkvän också, så jag tror att det kommer bli en riktigt trevlig kväll! :)

bråka aldrig med en bulldog, man vinner Aldrig!

igår ringde pernilla och sa att hon struntade i träningen så jag behövde inte komma upp och leka med eddieponken. så jag sket i att duscha, tvättade bara ansiktet och så började jag riva tapeter PLUS att jag läste lite körkort, fast inte mycket. så jag var duktig och följde mina planer ^^

idag har det varit hektiskt från att jag vaknade, drack en kopp kaffe sen åkte jag och mamma ner till tippen med massa skit, sen köpte vi öl och sandpapper och sen hem och äta och sen kasta sig in i bilen igen för att åka till avesta till vetrinären med alba så hon fick sina klor riktigt klippta, och nu ska vi väl snart börja inne i sovrummet igen och hålla på och pula där inne.

igår såg jag klart på Sons Of Anarchy, vilket är sorligt eftersom jag nu lär vänta i evigheter på nya avsnitt! T__T
men jag har att trösta mig med att californication börjar snart (4 jan om jag minns rätt) och jag har Väntat i evigheter på att det ska börja igen. igår när nina och jag messade så insåg jag hur tragiskt mitt liv är som verkligen snurrar runt mina serier ^^
men jag ska vara mindre tragisk imorgon och faktiskt umgås med henne och tom :D

(rubriken är ett citat från våran vetrinär när vi kom dit idag :D)

junglelife

måndag idag, igår var en riktig slappar dag (och skottdag), skönt att inte vara bakis iaf, eftersom typ Alla går ut på juldagen men inte jag inte, jag sitter hemma med pappa och ser på film istället :p
inte värt att gå ut på juldagen i den här staden, för litet och för mycket folk som ska ut och "ha kul", tar typ 2 timmar och komma in, du blir fattig bara av att betala inträde och det tar kanske ännulängre tid att handla i baren och sen hör man "NU STÄNGER VI!" och man lär kila vidare, lite varmare, mycket fattigare och så mycket argare än innan.

Anyways ;p
julafton har varit och jag har inte orkat blogga alls, dagen var chill sen på kvällen så följde jag med johanna till norberg för att träffa hennes pojkvän och hans familj och sova över där. lite konstigt men det var väl trevligt det också. kan ju nämna också att jag inte träffat någon av dom förut :p

igår så kastade mamma ner mig från sängen Rakt ner i golvet och skrattade jätteelakt när jag landade på huvudet och min axel i ett försök att landa bra. tack mamma T__T

det är mycket som borde göras idag, jag ska leka lite med eddie så pernilla får åka iväg och träna lite, sen bör jag plugga lite körkort och sen riva tapeter i mamma och pappas sovrum, och sen borde jag verkligen duscha också..
känner jag mig själv rätt så kommer inte ens hälften av dom sakerna göras -_-

skitalba med envishet från helvetet

seriöst, en till sak jag kan blogga om nu eftersom jag försökte ta en promenad med alba som verkade ha tråkigt..
vi kom 5 meter kanske sen sket hon ur sig 3 stenhårda kluttar och sen vare bra! sen vägrade hon gå nå mer, hon sprang så inihelvete fort mot dörren så flexikopplet röck till och jag for efter som nån jävla vante.

när hon beter sig sådär så vill jag trycka ner henne i snön och snöpula henne och sen sälja henne!
jag ser i mitt huvud hur jag bara lyfter upp henne och kastar ner henne i en snödriva och kastar mig själv efter för att ta hennes platta ansikte och begrava det med en näve snö och skratta elakt!
sen gå in, ta en kopp te, sätta mig vid datorn och lägga upp henne för försäljning.

tur att jag inte är ensam ägare av detta djävulsdjur, och tur att jag kan stå emot mina elaka tankar och behärska mig från att göra tankarna till verklighet.
brukar ni också tänka så ibland? att det är tur att man kan behärska sig från situationerna ens sjuka hjärna skapar?


Nobody is calling on the phone

seriöst, imorgon är det julafton och jag är så fruktansvärt trött på vintern. Jag vill så jävla gärna ha vår och sommar nu, det är de enda årstiderna då man verkligen känner att man lever eller åtminstone känner lite livsglädje!

idag ska jag, nina och tom iaf dra till avesta och fika med kenneth, försökte få med linkan men stackarn är sjuk och elin var osäker på om hon kunde. men det skiter jag i, blir kul iaf! åtminstone trevligt :)

jag har för erat intresse Inte fått min tröja än och jag blir lite argare för varje dag det går och jag är utan den!
men jag får trösta mig i S.O.A istället :p

jaha annars då? jag har fan inte så mycket att blogga om just nu, lever ett mäkta tråkigt liv nu förtiden men det vet ni ju redan ^^ har jag någonsin levt nått annat liv?

sons of anarchy

jävlar, efter att jag läst elins blogg där hon tjatar om hur bra serien Sons Of Anarchy är så laddade jag väl hem första säsongen och Fuck vad fast jag är!

bikers, gängkrig, lite knark, lite kärleksintriger och våld n shit. jag är hooked ^^
det är tur att jag är arbetslös och har för lite intressen för Nu jävlar blire att åka av och ligga och glo igenom denna serie. påminner lite om förra julen då jag strecksåg 4 eller om det var 5 säsonger av Weeds ^^


hon sa SEX!! *fnitter* *garv*

nyss vart jag rädd för kaminen, lade in lite mer ved och så satt jag och tittade på den och väntade på att det skulle ta sig så jag kunde stänga luckan, och då ser jag i mitt huvud medans med knastrar och smäller i kaminen hur den bara sprängs i bitar över mig och rakt i mitt ansikte! var tvungen att ställa mig i köket och vänta :'D

Just nu kan du inte nå det önskade numret, var vänlig försök om en stund igen.

som rubriken säger har jag hört 5 gånger nu på mindre än en kvart, försöker nämligen nå min handläggare på arbetsförmedlingen som började sin telefontid för en kvart sedan. -_-
lär väl sitta här tills jag får en smärre hjärnblödning..

igår var jag på bio, jag, nina och tom var och såg Cornelis eller som biokillen sa "aha ni vill se CorneliUs" ^^
den var bra, den borde ni se när den kommer ut sen.

och vet ni vad det värsta är? jag känner mig lite öm i halsen, det är Fan EJ OKEJ!!

irritationslista

fifasen. igår var det fredag och jag var ner på arbetsförmedlingen för att det står att jag ska göra det, nej men ojdå. dom visste Ingenting och Nånting så jag vart seriöst förbannad och skällde på henne och ojdå, ne hon visste ingenting! JÄVLA BEATRICE ASK FASONER!! T__T

efter min otrevliga vistelse där så mötte jag upp tom och nina och drog hem till dom och kickade lite där, så då mådde jag lite bättre.
På söndag ska vi gå på bio och se Cornelis, robin också om han hittar sina biobiljetter :p
så det blir mysigt, vi håller kontakten även efter sjövik  \o/

medans jag sitter här och klagar så kan jag fortsätta med saker som irriterar mig just nu.
* tidningens lördagskorsord var för svårt för mig så det gör mig förbannad!
* igår skickade dalakraft ut en jul-cd till typ alla i kommunen, och min undran är då hur mycket det kostar dom?
först ska dom procuderas, sen ska det betalas pengar till alla artisters skivbolag som dom använt sig av.
(måste jag nämna den negativa påverkan av miljön av denna procedur?)
* det snöar oavbrutet ute, det gör mig också förbannad!
* Sveriges häxjakt på Assange, hade vi bott i England hade det inte ens gått under titeln Våldtäkt och det hade sluppit blivit denna mediahysterin. och varför måste vi så gärna ha Assange i fängelse? jo för att vi då kan överlämna han åt USA som tänker åtala honom för spioneri?! helvetes jävla korrupta samhälle!
* att det tar sån förbannat lång tid att skicka en jävla tshirt som jag beställt gör mig också arg, det kan bero på att jag inte äger något tålamod.

Nu kommer jag inte på mer saker som jag blir förbannad över just nu i denna sittandes stund.
Nu ska jag ut och skotta snö åt Alba, vet ni vad jag tycker?
jag tycker att ni ska kommentera detta inlägget med saker som gör ER förbannade just nu!

helvetesreklamer

seriöst, rockklassiker, Hatar deras reklamer T__T

änyways, idag äre fredag, sitter i nattlinne och socker på fötterna och bara myser framför datorn i köket och som vanligt när man använder IE så kukar det och man lär stänga ner rutan och börja om, men idag!
så ni jävlar anamma fick jag NOG och laddade hem firefox! pappa får säga vad han vill, jag vägrar IE!

annars då? jo jag luktar lite dovt av armsvett när jag rör armarna, så det är lite otrevligt, antar att jag måste försöka få bort lukten, för jag ska nämligen till arbetsförmedlingen sen, fast igentligen så Fuck Them, skulle gärna lukta anuskadaver inför dom, men jag ska ju till nina efteråt och hon förtjänar inte denna lukt :D

sen upptäckte jag i onsdagskväll också hur ostabil jag är, brukar inte direkt gräva i sinnet och känna efter hur jag mår men när jag pratar med någon som verkligen betyder något så brister det typ. pratade med Lowe och så frågade han hur jag mådde, jag förklara och han vart ledsen och peppade mig medans jag satt och grät som en bäbis, det är distansvänskap det ^^
när jag blir 30 och har kris över livet, och lowe är singel så ska jag tvångsgifta mig med honom, vi är perfekta för varandra och plus att då kommer Yonathan bli glad :D

och hur söt är inte min bäbis? alba alltså, ligger bredvid mig och sover och låter så himla mysigt när hon rör på sig och byter ställning!

http://www.youtube.com/watch?v=AlZpSd2lRJQ
här har ni en rolig grej :D
kyrkomuppar som dansar till drum n bass ;)


(och hur fan får man in så man kan kolla på klippet på bloggen? så man lägger upp det istället för en länk?)

det är bäst att du ger dig av!

igår var det pyssel och dans och sång och grejer i skolan, var väl helt okej helt enkelt, var rätt pessimistiskt i början men efter att få dansa ringdanser så brast jag i garv och det vart roligt. mupptraditioner detta land har -_- ^^

min syster sa igår att min blogg är jätterolig och sen så kommer vanliga inlägg om skola och annat skit och sen efter några dagar så slår jag till igen med mina roliga inlägg. antar att ni andra tycker likadant så jag ska försöka hålla mig rolig, även fast det fan är rätt svårt eftersom jag inte är så hysteriskt rolig jämt.

men jag kan ju dra ett citat som skedde förra torsdagen när vi tjejer satt och var arga och jag mest var arg över pontus (ett återkommande hatobjekt) och det handlade om skjuts denna gång också och jag utbrister något i form att jag hellre tappar en fot än att åka med honom och lämna the rest of them behind.
jätteroligt eller hur? nej för att ni var inte där och alltså vet ni inte hur roligt det lät.
men sån är jag, när jag är förbannad så säger jag såna konstiga saker som är roliga för omgivningen.

kollade min mail nyss också och ser att dom har skickat min assangetröja!
jag vart så jävla överlycklig att jag var tvungen att ta datorn i famnen och gå och skita, så här sitter jag nu, glad och med bajs i röven.

och ang mitt hippielånga könshår, kom fram till igår att det är nog tack vare håret som min fitta har hållit sig i schak senaste veckorna. kul va? enda sättet att ha en frisk fitta är att spara frilla på blygisarna.
så nu lägger jag ut en ansökan på en riktigt snygg karl som älskar könshår som kan bli min pojkvän, nån som känner någon som passar in på denna beskrivning? nej trodde inte det heller.
länge leve könshår! och bränn BH'n när vi ändå håller på! fan bränn allt och låt könshåret ta över världen!

hade det inte varit ett kön så hade jag nog anordnat en tävling som går ut på att vi ska lägga upp bilder på hur långt hår vi lyckas spara ut. lät väl som en rolig ide?


btw

beställde mig nyss en tshirt!
jag kommer bli en så stolt ägare till denna.
min alldeles egna Assangetshirt :D

ditt liv är fan som gjort för youtube

idag har varit en bra dag! jag har fått spela gitarr och jag har fått leka, sen har jag också köpt en ny mobil. DETNI!
väl inne på affären så hade dom inte svart på modellen jag ville ha, bara gris/laxrosa men hon skulle få in den på onsdag och frågade om jag ville vänta. "NEJ DET VILL JAG INTE /CRY, har fan väntat sen i torsdags men då hade ni minsann stängt!" ungefär så lät det så jag köpte en annan modell.
sån där skjuttelefon eller vad man säger, slide hittepå.
och så står jag där och känner på den och säger "hm.. hur äre, brukar dom här fucka upp eller?"
tänkte inte alls på hur jag formulerade mig och sa fucka upp istället för krångla mycket.
sen när vi kommer upp från affären så skrattar tom och säger att jag är rtd och att man skulle filma mig och att jag skulle bli succe på youtube ungefär.

på tal om tom och nina, dom har bakat i helgen och tom hade tagit med sig en liten smakbit åt mig tydligen (det är fan vänskap det!) men han hade inte klarat bussresan vetandes vad som låg i deras ägor så han åt upp den.... T__T (det är fan lite mindre vänskap) :'D jag är så glad att nina och tom bor här i hedemora så jag har vänner här :'D haha det låter så tragiskt men det är fan fränt att ha vänner i samma stad ;) ^^

nu ska jag diska undan lite skit och sen så ska jag klä av mig naken och lägga mig i sängen, rapa, prutta och dra mitt hippielånga könshår mellan fingrarna. Jag älskar mig själv!

Hero Assange

igår så var det om wikileaks och Julian Assange på svt2's dokument inifrån.
helt sinnes, nog för att jag visste om det mesta som sades men mycket var nytt också och visst jag må ha hatat USA och deras krig mot Irak men Nu hatar jag dom ännu mer.
och efter terrorattacken i sthlm i helgen (som av media kallas 'Den MISSTÄNKTA terrorattacken') så blir jag ännu argare och tycker att vi ska ta hem våra trupper från afghanistan, har tyckt det hela tiden, VAD FAN GÖR VI DÄR?!?!
och vadå misstänkta terror? det Var en terrorattack och varför tas det inte mer seriöst?
det var fan bara en fråga om Tid innan Sverige skulle få uppleva sin första TA.

nu tänker jag länka svts dokumentär och ni behöver inte kolla på den men jag uppmanar till att göra det för om ni inte gör det så är ni lika ignoranta som våra politiker och speciellt Beatrice Ask som har som standard att säga "inga kommentarer, eller, jag visste inget" DET ÄR FÖR FAN HENNES JOBB ATT VETA!!! (plus så slipper jag sitta och förklara för er (mina vänner) om min ilska när vi samlas nästa gång ;))

De hemliga telegrammen här kan ni se mycket av hur våran ack så usla justitieminister uttrycker sig och hur våra politiker går bakom ryggen på oss.

Wikileaks - med läckan som vapen
och här är dokumentären om Wiki och Assange, vår tids hjälte.


Svart blogg

sitter och frälser mig med ett glas juice och lyssnar på eldkvarn.
hur mysig är inte plura?
efter alla avsnitt av 'så mycket bättre' och hans röst/musik så har jag kommit fram till en sak!
hur mysigt vore det inte att ha plura som granne?
kunna gå över dit när han är hemma och dricka kaffe och kedjeröka och sitta och lyssna på massa anekdoter från förr för att avsluta dagen med en måltid tillagad av honom?
jag skulle älska att ha honom som granne helt enkelt! :D

nu är det söndag, helgen har varit okej, har kurerat min hals på bäsa möjliga sätt.
nu känns inte halsen så mycket, det besväret har jag gett min kära mor istället fast eftersom jag inte har ont i halsen längre så hostar jag upp slemklumpar som är blandat med snor och blod som smakar Ond bråd död!
finnig som en jävla tonårspojke är jag också för att bre på min självömkan lite.
pappa kallade mig finne idag när vi var och handlade och så skrattade han lite mr burnes aktigt T_T

jag beställde böcker igår också, pluras bok och en annan bok som heter 'en dåre fri', den ska tydligen vara ruskigt bra och har blivit kallad nutidens gökboet så jag har väldigt höga förhoppningar på den.

imorgon är det måndag och det är sista veckan på sjövik. skeppåhoj!

idag när mamma åkte till jobbet så stog jag och städade i köket och lyssnade på eldkvarn rätt högt, och då säger mamma hejdå till pappa och nämner att jag och plura tar hand om köket idag :'D

Skulle vara kul att se hur du ser ut framifrån!

igår var jag rökfri! inte en enda cigg, det ni! imorse rökte jag iofs, fast inte en hel för det var äckligt och min hals var ej okej.

men iaf, en hel rökfri dag (Y)

sen tog jag en värktablett igår för jag hade ont i huvudet, och vips så kändes också min hals bättre, det är ju antiinflammatoriskt eller vad det heter.. att jag inte tänkte på det tidigare -_-

men idag är halsen inte lika bra, men det blir väl bättre ju längre dagen går antar jag!

blir en sväng till avesta idag I think. tacksåmyckethej.

humpelumpe

hemma idag också eftersom min hals är ej okej än.

igår var jag och mamma upp till dala hundservice (där vi gick kursen med alba i höstas) för det var en föreläsning av lars fält tror jag om hur man lär känna sin hund och andras, det var riktigt intressant faktiskt och kul att komma upp dit igen, fan saknat det där stället.

det var varmt och skönt ute i några dagar men igår var det fan kallare och kallare varje gång jag gick förbi termometern och nu är det 15 minus igen. hatar vintern T_____T

Te i massor

usch!! igår var jag hem till madde, vi fick slutade tidigare för våran lärare var sjuk.
iaf hemma hos madde så fick jag jätteont i halsen och fick lite te med honung i och tänkte att nu blire bra.
sen har halsontet bara blivit värre, det gör ont bara jag rör på mitt huvud och när man tittar i svalget så är det helt svullet. yay -_-

så idag är jag hemma och dricker te och är arg på min hals, det gör så jävla ont när jag sväljer och nu är jag hungrig men jag Vill verkligen inte äta för det gör helvetiskt ont! T__T

ehm, vad är det för smak på dom här chipsen? :s

i fredags så var nina här, sen drog vi hem till henne och tom och gjorde tom lite sällskap och sen så gick vi till kingen, LAME! sen drog vi hem till dom igen och sen drog vi hem. men jag hade iaf en trevlig kväll :)

sen på lördagen var vi rätt så bakis, sov och åt hela dagen.
linkan orkade inte bry sig om några bussar så det vart en hel helg med tösen.
vi har verkligen bara ätit och sovit hela helgen, så jävla chill :p

träffade iaf några godingar på kingen som jag inte träffat på länge så det var väl roligt, bland annat jomo och martin.

igår så vart det lite kinamat på kvällen, dvs åka till säter och köpa, ej okej att dom stängde igen här i hedemora T_T

nu sitter jag och morgonskiter och som vanligt vill jag lägga mig i sängen igen!

pruttisalba

igår så skulle jag ha möte med socmattias, ca tre timmar innan mötet så ringer någon från receptionen och säger att han måste ställa in och att vi ska ses idag istället.
ska fråga honom idag varför han ställde in igår, för jag vet nämligen att han var iväg på resa med AMEgruppen och har vetat om det rätt länge så vi får se om han ljuger eller inte. gör han det så lär man ju nästan konfrontera honom för jag är fan också en människa! T__T

jag lekte med eddie i princip hela dagen igår, det var roligt, jävla energiknippe den där grabben :p
sen vart han mysig iaf så vi läste lite bok och pussades, lille gullunge! <3

idag blir det att öla med linkan, nina och tom här hemma sen krogen.
fast först så lär jag ha möte med soc, skriva på lite papper på fiket, (fick btw lön igår i handen, 450 kr, katsching!) och sen blire att handla på gröna skylten som linkan såfint kallar systemet ^^

funny vids

och förresten. två klipp som är roliga!

http://www.youtube.com/watch?v=THrpJSstWZ8
den där får mig Alltid att crack up! seriöst så jävla rolig :D:D

sen har vi den här också, jävligt snygg. tänker på madde :'D kan bero på att det är katter ^^ ;)
http://www.youtube.com/watch?v=X3iFhLdWjqc&feature=player_embedded


nu vill jag ha massa garv i kommentarsfältet eller vad det heter!

celebrate the night

idag har jag sovit mest hela dagen, och inte vågat bajsa heller :p

anyways, johanna kom hit runt 17 kanske så vi har haft jävligt trevligt, hon har tränat lite och jag kollat på istortsätt och sen har vi setat inne på mitt rum och skvallrat en massa om allt möjligt.
det är så roligt när vi inte setts på några dagar och helt plötsligt har vi massor att prata om.
hon nöp mig i underarmen i fettet och jag vart så arg så när hon släppte så vart jag en ninja på nolltid och bara SWOSH så satt mina händer runt hennes hals, ena runt nacken och den andra klämde runt strupröret som vi nu också kallar strypröret :'D jag är fan inte att leka med när jag blir arg ;>

märkt att det är mycket roligare att blogga nu när jag får kommentarer, tycker inte ni det?
är det inte lite roligare också att läsa när man kan läsa vad folk kommenterat?
det tycker iaf jag när jag läser andras bloggar!

kyla i luften eller är det bara ångest?

inatt så har jag haft bajsrace.
jag hade magkniper igår men det var väl inge mer med det?
jojo, skitit vatten hela natten istortsätt och jag är iaf glad sålänge jag inte bajsat på mig, det vore inte så härligt.
så imorse var jag så galet trött, inte direkt sugen på att försöka dra till skolan heller med en natt av vattenbajsning på G.
har iaf hållt mig änsålänge, vill inte bajsa mer, mitt brunöga gör ont! T_T

igår också så var jag tvungen att tvätta bort min smink när jag kom till skolan, hade blivit kondens i hela ansiktet efter att ha andats in i halsduken så mascaran var tokblöt och eyelinern likaså, gick inte att rädda.
jag såg ut som en porrstjärna som blivit munknullad för långt ner i halsen än vad jag förmått själv så det var bara att tvätta bort skiten :p så några i klassen vart lite förvånade över att se min utan smink :p
but then again, jag är inte den som inte sminkar mig när jag ska ut och träffa folk, genom hela gymnasietiden så var jag sminkfri EN dag :p

nu ska jag äta en sallad och sen ska jag bädda ner mig i soffan med nån dålig film.

RSS 2.0