"det här ska jag blogga om..."

inatt sov jag hos micke, och det vart bara två timmars sömn för min mage var inte på min sida, så på morgonen var jag överdryg och busade till max, sen kom pappa och hämtade mig, jag donade lite sen drog vi till gävle för bulldogsträff. Satan i Gatan vad söta dom var, det var 4 stycken plus Alba :)
vi ska göra om det till våren då det är lite skönare att vara ute.

sen när jag kom hem så vare bara tvätta håret, sminka mig och dra till avesta, var så himla roligt :D
Linkan spydde och jag stog och skrattade åt henne och retades, sen kom vi in och jag såg bättre att hon hade Spyor i håret.... och då började jag hosta, och hostar jag på fyllan och blir äcklad så äre kört.. Linkan stog vid handfatet och tvättade bort spyorna ur håret och jag stog hukad över toan och spydde för jag var så äcklad, var inte en fyllespya för engångsskull ^^ sen skulle vi dra till Flying och där skulle dom ha _180_ i inträde, jag frågade om han drev med mig och sen tog jag tillbaka min framsträckta hundring och tänkte att dom kunde dra åt helvete :P
180kr för att nån jävla sash från norge skulle spela. WHO?! sa vi alla när han förklarade, sen frågade han hur mycket vi var villiga att betala, 60spänn inte ett dugg mer sa jag då, det gick han inte med på så vi drog ^^
vi chansade på kingen, även fast det är 23 där på lördagar, men vi kom in ;p
sög som vanligt, Hatar fan krogen.. det är så pinsamt på nå sätt, jag känner mig så dum om jag dansar, speciellt idag eftersom jag hade mina svarta jeans, nitbälte, SMBtröja och mina svarta nitarmband :p
ge mig en rockpub i närheten!!!!
alltid när jag är på krogen så tänker jag -det här kommer krävas en stor dos rock för att jämna till.
nästan så man känner sig smutsig förfan pga skitmusiken och alla skanks som dansar ^^

när jag skulle gå till emil som väntade på mig så gick jag förbi en kille som typ bar på en tjej och han skrek åt mig att tillkalla polis SNABBT! så jag fick springa till en polisbil och så följde bilen efter mig och så hörde jag killen skrika nästan i panik till poliserna att hon behövde åka till akuten direkt. så det var dagens goda gärning I Guess :p


nu ska jag nattapissa och sen somna in, min jack & cola börjar sätta in i blodet nu..

inside my chest

gick ju bra att plugga. NOT!
men igår var jag till skolan minsann och nu är jag pepp ang religionen, ska göra en uppsats om Wicca :)
gjorde det på högstadiet också och har varit väldigt intresserad även på fritiden så det ska bli kul som fasen.

igår var jag ut till UG med bobbo och johanna, och johanna slog mig med ett pingisracket, inte på den platta sidan utan på kortkanten eller vad man ska säga, Rakt på mitt knä. gjorde så fruktansvärt ont så jag började gråta inför ungarna där :'D och nu idag kan jag inte gå upp för trappor utan att det gör jävligt ont.. cpjohanna ^^
men det roliga när hon slår mig såhårt att jag börjar gråta eller sådär är att hon blir så jääävla rädd för mig/min hämnd :D
såfort jag gör en hastig rörelse så rycker hon till och håller sig lite på avstånd ^^

idag blir det praktik och skola och sen ikväll så blir det greken med familjen och fira att emil blir ännu ett år äldre och sen ska jag hem till micke :)
en rolig grej, igår var han ut på 1½ efter träningen och jag drömde att han typ smsade och sa att han hade tagit hem en tjej och sovit med och hoppades att det inte gjorde nått eftersom jag iaf inte var där just då.
och då var jag i avesta så jag sov hos johan bara för att och jag var sååå jävla arg att han hade tagit hem en tjej från Hedemora (även i mina drömmar är jag negativ när det gäller hedemorabor)  ^^
jag är till och med avis i mina drömmar hahaha :D

nu sitter jag och bajsar, surprise va? har haft en krånglig mage i över en vecka snart, det är inte coolt..
hahah jag tror förresten att en av våra praktikanter på fiket raggar på mig ^^
han är i vägen tamigfan Hela tiden och sen så tog han upp sin mobil och visade bilder på sig själv. Wtf?!

del Toro

ligger i sängen och tänkte slänga ihop en liten analys om filmen Pans labyrint och sedan belöna mig med godis och cola och en fråga i papperet står det - Fotot. Hur påverkar det berättandet och hur används det? och jag blir riktigt irriterad och utbrister Vilket Foto?!?
och kommer på att det var ju ett tag sen jag såg den, nån vecka men iaf.. och kommer faktiskt inte ihåg så mycket och inser att jag borde se filmen igen för att kunna göra en bra analys och få bra betyg i ännu ett ämne och går in på tankafett och nu väntar jag på att filmen ska bli klar :D gosh jag älskar att vara pirat, det underlättar livet ;)

aye, blir väl att kolla på oth och äta godiset nu istället, btw, jag börjar ÄNTLIGEN bli frisk!!

we won't stop until somebody calls the cops

hemma idag, ledig/sjuk.
igår kväll höll jag på att börja grina, hade så himla ont i ryggen! men jag la mig 40 minuter på pappas spikmatta och då vart det bra :)
igår när jag sov på soffan också så hade jag en dröm om att jag var inne i en godisfabrik, och vaknade upp jääävligt irriterad för jag inte hade nå godis och var så sugen, förstoppad har jag varit också..
men igår efter spikmattan fick jag förklaring för allt detta helvete. mens. -_-

förkylning + allt detta. Aldrig ska man då få må bra :p

snor, slem och hockey

jag är förkyld som Fan! har varit hemma hela helgen och bara tyckt synd om mig själv, och idag är jag hemma också, inte direkt det fräshaste att dra till fiket såhär.. :p
blev inge micke i fredags heller eftersom jag mådde kukslem och hade därför ingen större lust att gå ut i snöovädret. trist men så vart det..
istället vart det att emil och johanna var här och vi käkade lite, sen lekte med emils bilbana, spelade kort och sen såg på hockeyn, hockey är fan kul att kolla på.

jag gick upp 6 imorse för att just se hockey. sååå inte min stil :D

jag är förövrigt riktigt glad just nu, eller ja, inte just nu men förövrigt.
micke och jag pratade lite i lördags när han hade druckigt och då sa vi till varandra att vi gillade varandra :)
pirrar i hela magen! :D jag är så trött på att vara ensam så det känns så ovant men lite bekant nu att ha någon att smsa med hela tiden och längta efter. :) tråkigt bara att han är borta i sthlm måndag - torsdag!

ja jag vet väl inte vad mer jag ska skriva, även fast jag inte bloggat på typ tre dagar.
menmen, nu ska jag väl gå och lägga mig i soffan med grisen igen och gosa.
det är så muppigt, hon är inte skemdräktig längre men med just Mig så ska hon ligga och gosa och verkligen ha närhet av i soffan. muppegrisen ;> blir alldeles glad i själen när jag tittar på henne :)

kentåke mupphansson

haha idag när jag skulle till skolan så sa pappa - Hoppas du snubblar och snöpular dig själv! sen skrattade han elakt efteråt... :'D

there's a little something

jävla pappa!!! han har varit hemma hela veckan och varit snorig och slö.
och igår kände jag att jag snorade lite väl mycket, och idag när jag vaknar så är jag heeelt tjock i halsen och huvudet är Fullt med snor, snöt mig säkert 5 gånger men det gjorde fan ingen skillnad.
så nu är jag jättesnorig, kliar i halsen och jag hostar lite och nyser ibland. så ja. JÄVLA DIG PAPPA!! :p

idag är det fredag så jag ska väl kanske hem till micke, vet inte hur sugen jag är på det om jag ska snora såhär, det är inte direkt charmigt :p men vi får se hur jag gör, vill så gärna ha sällskap, sällskapssjuk som jag blivit :)
kan behöva nån som håller om mig när jag är såhär sjuk ;>

läste en blogg imorse, en kille från hedemora, han är lika gammal som mig och sitter/satt redan inne på avgiftning eller rehab eller vad man ska kalla det pågrundav alkohol och droger. jag tycker det är jävligt läskigt. han är lika gammal som mig ju och nu har han flyttat från hedemora, och det är väl det bästa. vem som helst vill ju supa/knarka bort ångesten man fylls med i den här staden.
läskigt fan.

ne usch, det är tur att jag kan roa mig själv så jävla bra och att jag har min underbar familj, vem vet annars kanske jag också skulle ta till drastiska metoder för att må bättre. jag har nog dom bästa föräldrarna man kan ha, fast det tycker väl dom flesta iofs, alltså att dom har dom bästa föräldrarna :p
som marko grinade ut på fyllan en gång - du ska vara glad att du har en sån bra pappa som du har! det är inte alla som är så lyckliga och har det.
och jag kan hålla med, och min mamma är minst lika bra hon, även fast hon ser jävligt elak ut ;) :D

there is a light that never goes out

hade en sån hemsk dröm, jag tror att det var inatt och efter den har jag nästan varit lite deppig eller ptja, nått sånt.
det var mitt och martins förhållande, det bra vi hade, det stimmiga och äckliga vi kunde göra ihop, fast det var micke istället för martin. och jag kunde inte leka med som med martin utan satt typ och skrattade men inte hängde med i aktiviteterna och satt och tänkte att jag inte var redo för allt och att jag inte kunde släppa loss för jag ville fortfarande vara "sexig" i hans ögon. och då kan jag ju tillägga att en av grejerna var att sära på skinkorna, blotta rövhålet, prutta den andra i ansiktet och skratta jävligt grovt efteråt.
ja sånt jag kunde göra med martin helt enkelt och han med mig ^^

så efter den drömmen har jag tänkt flera gånger att vad fan är det jag ger mig in på? skicka gulliga sms, längta efter någon, allt sånt där skit. är jag ens redo för att släppa ner muren igen för någon ny person och satsa?
jag tror fan inte det. men sen tänker jag på meningen från californication som är lite stuck i mitt huvud
- Life is just too fucking boring not to try.

och det är ju så jävla sant det där. vad fan händer i ens liv om man inte vågar satsa? lika på filmkunskapen så började vi kolla på Döda Poeters Sällskap och då är det jättemycket snack om att fånga dagen.
sen har jag en till fundering också. Varför är jag så jävla rädd för att släppa in hedemorafolk i mitt liv igen?
Och varför har jag ingen aning om hur man har ett "förhållande" med en riktig person?! jag är ju van med mitt och martins tid ihop och jag tror tamigfan Inga andra har gjort saker som vi gjort ihop ^^ det är sjuka saker alltså som ja, ni mina vänner vet allt om och nog förstår min tankegång här.

haha nu kom söndagens deppsodainlägg som uteblev i söndags. haha aldrig ska man få vara glad ;) :p

in case I'll go there

idag äre torsdag, alltså igår var det onsdag och jag hade en historialektion på förmiddagen, så jag Gick ner till skolan faktiskt och sen kom pappa och hämtade mig och så åkte vi till Säter för att köpa nå skotergrejs till marko och så passade vi på att äta kinamat och ta med en beställa-hem lista :p
vi sure älskar våran pekingsoppa :p

sen resten av gårdagen tillbringade jag väl istortsätt i min säng, först kollade jag på scrubs men sen böt jag till how i met your mother :D jag är verkligen en nolifer ^^

men idag iaf så är det torsdag och det betyder filmkunskap på morgonen och sen praktik och sen runt ett tror jag så har jag en religionslektion :)

shit vad veckorna går snabbt, är det bara jag som känner det?
igår btw så pratade vi lite om ostindiska kompaniet och afrika och sånt, alltså om man tänker efter bakåt så Fan vad jag skäms över att vara vit. seriöst, finns det nån elakare "ras"? sen är ju dom andra rätt bra på att mörda varandra också men somsagt, kollar man bakåt så är det oss vitas fel.. om man nu ska rasgeneralisera...

good times for a change

idag var det fettisdagen. så jag fick ha praktik idag istället för att vara ledig och vara ledig imorgon istället.
har varit tokstressigt heeeela dagen, så jävla sliten jag är :p
dom var FEM stycken nere i bageriet i morse och bara Pumpade ut semlor, helt sjukt vad det har gått åt.
jag blir nästan lite äcklad när jag tänker på det faktiskt :p
men det har varit lite roligt när det är full fart hela dagen även fast jag önskar att vi var lite fler uppe i affären, så man slapp tokspringa och stressa med disk och sånt. menmen, roligt att se hur det går bra för fiket.
efter julen så har dagskassan tydligen gått upp jättemycket och det känns roligt, och jag har faktiskt märkt av det när jag tänker efter, man sitter inte av tiden lika mycket som i början.

idag fick jag ett sms som fick mig att kura ihop mig i fosterställning och fnissa och krama doyle
Fan vad jag vill hem och mysa med dig istället för att bära dörrar och frysa.

life is goooood ;>


one way or another

måndag! har ni sett 500 days with summer? jag känner mig iaf som när han dansar till you make my dreams come true. kolla videon här!
haha lite löjligt men har ni haft såna dagar? man vill bara brista ut i sång och dansa lite galet? :D
kolla på videon iaf om ni inte redan gjort det! och låten är awesome! varje dag jag vaknar sätter jag på den låten och ligger och drar mig, då blir jag lite mer sugen på att gå upp och duscha och dricka mitt kaffe och sätta igång dagen ^^


he kissed me to the morning light

har ni tänkt på en sak? nästan varje söndag får ni ett ångestladdat inlägg att läsa, men inte idag inte!
för idag är jag inte ett dugg deppig eller sad på nått sätt!
känns lite som efter juldagen med lowe, jag kan leva på det här länge.
fast nu är det inte lowe, och det behöver inte dröja innan man ses igen och kan mysa :)

jag är så himla sugen på öl också. vet att jag har 2 iskalla corona nere i kylen, är det tragiskt att ta en öl på söndagkvällen helt ensam i ett rum med regina spektor i högtalarna och tända ljus lite överallt i rummet?
tror nog fan att jag går ner och hämtar en, smyger upp den lite som när jag var 12 eller nått och tog sprit och sånt i smyg hela tiden och hade en gömma på rummet för eventuella tråkiga kvällar med gänget :D
kommer ihåg när jag och emma satt och drack ur pappas apple sourz och kollade på tv, vi skulle vara ensamma. och då hör vi hur pappa kommer hem (ute med bilen) och vi reagerar i Panik och stressar undan allt fort som fan och emma skyndar sig ut på altanen för att ta våra cigg vi lagt där eftersom ja, Vi skulle fan vara ensamma! :D
så ja, mamma och pappa, om ni någonsin undrat över att spriten smakar lite utspätt eller saknat öl. Sorrrrie ^^

spend all night losing my mind

igår var okej. vart 10 timmar som vi jobbade, var lite stressigt ett tag och jag såg verkligen Inget slut på det hela!
maten var god och istället för en bröllopstårta hade dom bakat Massa cupcakes och ställt på en ställning som brudgummen tvingats bygga som såg ut som en bröllopstårta. det var jättefint! :)
i slutet på kvällen iaf så fick jag 1500kr, 5 cupcakes och så fick vi tre en platta öl att dela på.
så ja, jag kan väl säga att det var det Lätt värt! :D
hade ont i magen, mystisk träningsvärk från fredagsnatten, ont i ryggen från att legat lite mystiskt och så fick fötterna smaka på hur det är att stå upp i ca 10 timmar, vart inte mycket sittpauser på jag lova.
tror ni det var nå underbart att komma hem igår och få lägga sig och sova?! :)

idag har jag inte gjort så mycket alls, jag har betalat in medlemsavgift till djurens rätt, har tänkt göra det sen nån dag innan jul men eftersom perioderna går från sista december till sista december så sa jag att jag göre efter nyår, men har haft annat att tänka på tills idag, så man får säga att det är min lilla kärleksgåva till djuren från mig såhär på alla hjärtans dag :)

nu ska jag nog gå upp och lägga mig i sängen en stund till tills min tvätt är klar :p

you make my dreams come true

sitter hemma hos johanna nu. har precis duschat och klätt på mig, sov hos micke inatt.
eller ja sov och sov, vart bara nån timme. vi kollade på tv och det vart film på film och sen vart det OS-invigning och det ville han se på så vi gjorde väl det, och vi vart så satans trötta så vi turades typ om att sova i varandras famnar :) och vi pussades och gullades och det var jättemysigt så jag kom hit till johanna och emil med ett stort leende på läpparna :D och nej, vi har inte knullat igen. jag är Så stolt över mig själv :D
hela natten har iaf varit jättemysig :)

så jag, vi får se hur bra det går idag när vi ska jobba på ett bröllop, med tanke på min sömnbrist.
men det var det Lätt värt :)

on top of a mountain

idag var jag på praktiken sen iväg för historia, sen kom pappa och hämtade mig och så åkte vi till avesta för att käka kinamat, MUMMA!! sen åkte vi hem och så kollade han på beck och jag sov en stund.
sen när filmen var slut så klädde vi på oss tjockkläder och så drog vi ut för en skotertur :)
hade glömt bort hur mysigt det är att åka skoter, fast jag blev rädd när vi åkte för snabbt :D
och jag fick jätteont i ryggen och i mina knän T__T

nu sitter jag och dricker en corona och väntar på mat, sen ska jag hoppa in i duschen och så ska jag gå ner till micke :)

Still sittin' in ma peepants. eller hur johanna ;) :D

to them these streets belong

jahaja, nu är det torsdag igen. veckorna går allt för snabbt imo!
har väl hunnit med lite praktik och lite skola, idag är det religion och filmkunskap.
imorgon är det fredag igen, gillar inte helger -_- fast den här kanske blir rätt bra ändå.
imorgon ska jag kanske till micke och chilla, sen på lördag så ska jag hjälpa till på ett bröllop, eller ja inte sjävla bröllopet men på festen. blir nice med nån hundring som jag direkt kan lägga ner i sonispherekassan.
det börjar fan närma sig :D:D:D
sen är det söndag och micke har match i leksand så inge sällskap kan jag tvinga mig på där heller.
damn söndagar! T__T

om ni vill lyssna på en awesome låt så kan jag tipsa om hall & oates - you make my dreams.
seriöst, den låten.. det går inte att inte bli glad av den :D

I don't think so

äntligen vardag igen! ligger hemma i johannas soffa på lunch, hetsåt en sallad, vet inte varför men jag var så jävla stressad även fast jag har en hel timmes lunch. stupid.
ahapp. nu fick jag ett sms från juan, att jag skulle komma tillbaka så tidigt jag kunde. suck!
så skrev han nått om att sluta ett? wh00t, undrar vad som försiggår i den där karlns huvud :p

måste iaf tipsa om Priscilla Ahn, en singer-songwriter med underbar röst och duktig musiker.
påminner mycket om musiken i filmen juno, iaf låten I Don't Think So. check her out, hon har ett album tillgängligt på spotify :)

ah nu lär jag väl klä på mig igen och gå tillbaka till fiket  och stressa n shit.

different situation

igår vart det inge micke, vart så jävla rastlös så emil fick hämta upp mig och så fick jag vara med på deras myskväll, bara det att johanna däckade såfort filmen startat istort sätt :p
sen gick dom och la sig så jag bäddade ner mig i soffan och glodde på tv tills jag vaknar upp på morgonen av att det luktar kaffe och emil smyger runt :) jag borde fan sova över mer där på helgerna, min lilla extrafamilj to run to ;p

imorse så åkte vi till falun, det har ju varit korpiaden där hela helgen så emil är ju med och spelar innebandy så jag var snell och hängde med johanna, var lite halv-lame sådär innan jag började förstå reglerna och sånt ^^
dom åkte ut iaf i kvartsfinalen så det var bra gjort av dom :)

sen åkte vi hem och jag hade huvudvärk, käkade och sen gick jag upp och la mig, tragisk som man är.
har varit så äckligt sällskapssjuk hela helgen, det är nå fel på mig.
ibland vill jag spola tillbaka några år dit niklas fortfarande är singel så jag har nån att gå hem till och krypa in i famnen på och att hans mamma kommer upp på rummet med glass & bär eller annat att mumsa på ^^
men nej, istället får man krama om doyle och försöka sova eller som jag gjorde nyss, gick ner och la mig nån minut på pappas mage :p

söndagar. varenda jävla söndag så är jag smådeppig såfort jag är ensam på mitt rum.
hate 'em T_T

coca cola och kaffe

igår var jag hem till madde, vi köpte med oss hem thaimat och sen när drog vi till hemköp och köpte lite chips.
vi kom hem åt och sen spelade vi spel, först nå jävla pingvinspel och sen vart det geni för hela femman, vi spelade först ett från 12 år men vi kunde inga frågor alls och så då bytte vi till ett från 8år då gick det lite lättare :D
jag ägde dom på historia, det är så roligt att jag kommer ihåg saker jag läst om än sålänge iaf ^^
sen ville mamma hämta mig så hon fick väl göra det.
när vi kom hem så satt pappa och marko i köket så jag slog mig ner där och pratade lite tills marko gick hem.
pappa köpte en sonispherebiljett till sig själv också. hahahahaha :'D



hop a plane and visit me again

dagarna rusar på, är fan redan fredag, tyckte nyss det var lördag :p
idag ska jag till avesta, hem till madde för tjejkväll. ska bli nice att umgås med lite vänner för engångsskull ^^
har väl egentligen inte så mycket att blogga om, det händer inte så mycket som är värt att ta upp här tbh.

det var roligt igår iaf när jag insåg hur löjlig jag är ^^
bara att nån skriver "hi babe :)" så blir jag alldeles varm i kroppen.
eller ja inte om nån random skulle skriva det då men ja ni fattar väl förhoppningsvis.

om jag orkar så ska jag ta mig ner på stan imorgon runt lunch för att kolla på en innebandymatch, (lovar ni precis fick ett wtfmoment) men jag tror innerst inne att jag inte kommer orka men man kan ju drömma iaf :'D
är ju igentligen inte ett dugg jävla intresserad men ja, micke ska spela och det vore ju trevligt för honom att ha mig på läktarn eftersom jag är så jävla snygg och har ett brilliant leende ;) hahahah!

hade religion igår iaf, var okej. pratade lite om sekter, dom hade inte hunnit med det på A-kursen så dom sneakade in det nu lite snabbt. läraren är iaf trevlig :)

nu ska jag lata mig lite mera och sen försöka fixa till mig lite och sen dra till avesta.

changed plans

blev ledig idag istället för på torsdag. så nu sitter jag och väntar på att flexbussen ska komma och hämta mig :D

igår var jag ju upp till birgitta, så nu ska jag läsa religion med samhällarna, dom har bara haft 3 lektioner så det blir bra tänkte jag, och så kollade jag i skolkatalogen och såg att verkligen Alla idioter jag inte gillar självklart går samhäll ^^ en tjej som jag verkligen inte gillar, sitter i sen högstadiet. jag satt och pratade i telefon med daniel (kiruna-danne som jag var jättekär i då (vi var tillsammans. lame i know) iaf. satt och pratade i telefon och så går hon förbi och jag skrattar åt något danne säger varpå hon sådär Härmas typ och gör grimaser. jag hade en dålig dag och fick Nog och ställde mig upp och Skrek åt henne och var nära på att start a fight. hon vart rädd ;>
(värt att nämna också att på högstadiet var jag deppz0r och hade Svåra problem att tygla min ilska, vart dock bättre när jag fick gå i terapi sen)
daniel också för han hade aldrig hört mig fått ett sådan utbrott tidigare :'D det var roligt ^^
iaf, sen såg jag att frånvarande - Filip Engström. YEEEESS!!!!! äntligen nån jag gillar :D
så jag kommer ha filip att sitta bredvid, very nice. vi har filmkunskap ihop också :)
jag och filip goes waaay back också. vi gick i mellanstadiet ihop och han var med på den tiden vi tjuvrökte och var så jävla coola, jag och mitt gäng som lärarna så fint kallade det. han var med på alla möten och var faktiskt en av dom som stog bakom mig när våran lärare (vars sån nu också går i samhällsklassen jag ska läsa religion med) sa åt alla att frysa ut mig från klassen för jag var ELAK! T__T grr
ah gamla goda tiderna ;>

så nu fixar sig religionen iaf :p var väl det jag skulle komma fram till ^^

directing me

idag ska egentligen vara min lediga dag, men den nya tjejen behövde åka till avesta och göra stickprov på sin dotter så jag får hoppa in idag istället och vara ledig på torsdag :)
så jag tror nästan jag ringer flexbussen och åker hem med den på torsdag eftersom jag bara har en lektion :'D
haha. så idag blir det praktik och sen 11.30 så ska jag till expitionen och prata med birgitta om mina saknade 50 poäng som hedemora och kukat upp för mig och försöka hitta en lösning T__T

marko har fyllt 30 så igår var vi upp och åt lite smörgåstårta, sen åkte jag med pernilla och handlade.
sen när jag kom hem hade jag fetaste magkatarren eller nått, hade så himla ont! men jag tog en novalucol och då vart det lite bättre så jag kunde somna. somnade feting tidigt förresten, låg och messade med micke och sen vaknade jag av ett sms 22.03 (Y) ^^

på fredag ska jag till avesta för tjejkväll :) eller ja, blir väl vi resterande gänget som är kvar. dvs Emma, Madde och Jag. tror det skulle bli kinamat och spel. ser fram emot det så himla mycket. älskar mina flickor och är så glad att jag har dom. utan dom hade jag verkligen varit väääldigt ensam, fast ibland förstår jag inte hur vi kunde bli vänner från första början, har ju nästan ingenting gemensamt med dom. mer än mat, bajs, porr och sex som vårat typ motto är ;)
hahaha åh :D mina flickor, blir alldeles varm när jag tänker på dom :)

btw, jag vill tatuera mig!!!

another hungry mouth to feed in the ghetto

idag fick vi en ny tjej på fiket, praktik genom arbetsförmedlingen :)
31 år tror jag hon var och det är Min uppgift att lära upp henne :D
hon är jättretrevlig och haha, kortare än mig ^^ 
men det är kul nu att vi är en till så man inte är ensam så mycket plus att idag har vi premiär på sallad, så det är väldigt mycket jobb att göra, speciellt om man skulle bli själv.

har precis ätit en sallad här hemma hos johanna och emil. emil är fortfarande hemma så jag har lite sällskap ^^

RSS 2.0