flickan som lekte med elden

igår vad jag och johanna iväg och titta på flickan som lekte med elden, wow det var verkligen en besvikelse efter första filmen, somnade en kortis 2 gånger och det kändes inte riktigt som om det gjorde något ang att hänga med i handling med mera. ne usch, jag vart besviken faktiskt, om det blir en till film så ska jag inte se den på bio, då väntar jag tills jag kan ladda hem den tbh.

jag var jätteduktig igår, jag var nästan själv uppe i cafeet hela dagen, Lena var mycket nere i bageriet och hjälpte till så jag fick sköta övervåningen, men det gick jättebra! :) nu känner jag mig verkligen mer som en hjälp än en börda ;)
jag är glad att jag har praktik på ett ställe där jag trivs så jag inte gråter av ångest innan jag ska dit eller bara hatar det allmänt :)

mamma kom hem igår också, nice att ha nån hemma, hahah ^^ hörde hennes fotsteg på nedervåningen precis, nu slipper jag noja till såfort det låter lite i huset :p

japp, frulle och sånt där strunt och sen ska jag ta mig iväg :)

din skönhet inspirerar till en lögn

sitter och pumpar winnerbäcks nyaste album på hög volym den här morgonen.
ÅH FYFAN VAD MIN FIS LUKTADE ILLA! :o:O
hade en touch av bakis-magsyra. fyfan!

igår gick bra med korven, hon var så snäll så, när jag hoppade upp i pappas säng och bäddade ner mig verkade hon iofs lite förvirrad eftersom varken mamma eller pappa var i sängen.
men vi har sovit, eller ja, iaf hon. jag har vaknat flera gånger och kollat upp, jag vet inte om jag var rädd att försova mig eller något men nästan varje timme har jag vaknat, pappas säng var ju fööör skön.
jag smsade honom runt 22 kanske och skrev "vilken skön säng du har här hemma :D godnatt hotell-papi :)"
så ringde han upp mig ^^ han hade hamnat på ett riktigt SKIThotell, så jag hoppas han kommer hem snart, helst på fredag :) eller torsdag vadfan :p

en gång när jag vaknade så låg alba MITT på mammas täcke, då tog jag en bild :p
jag är ju mörkrädd också så det fanns inte ett enda rum på nedervåning som inte var tänd, eller ja, matsalen då :p men annars var det tänt överallt och jag har sovit med en lampa och tvn på ^^

all alone with Ze devul

nu är jag ensam hemma iaf med stjärten, dvs korvalba :p

praktiken var nice idag, det har gått så himla snabbt hela dagen och psykologin var nice, finns en asnice kille där som heter Joel, (jag har svårt att ta joels på allvar i början pga Joelbitar) han kom in på fiket förut och snackade med mig en gång, sen har vi fått diskutera i samma grupp två gånger i rad nu, jag trivs med honom, jag borde bli vän med han ^^ men vad gör man?! hahah. "Hej ska vi bli vänner, du verkar nice, langa mobilnummer och msn!"

sen efter skolan så gick jag hem till morfar för johanna var där, och hel-ylle morfar stog och bakade bullar! :D
sen fick jag smaka egengjort flädersaft, och nybakta bullar. behöver jag säga. YUMMY!!!

jag borde gå upp på mitt rum och hämta datorn och bädda ner mig i soffan och ladda hem nya desperade och se om det är nått jag tänker fortsätta följa eller om det verkar uselss, just nu sitter jag på kökslaptopen.
haha låter som nån snobbfason och ha en laptop i köket, jag är inte snobb, jag har bara en prylkåt pappa ^^

när jag kom hem nyss var det 23 grader här inomhus för pappa satte på värmen igår, i love it. älskar att kunna gå klädd hur jag vill utan att behöva frysa rövva av mig.

mamma bäddade rent i deras sängar imorse så jag ska kunna sova där med korven, jag är lite rädd, tänk om hon dödar mig i min sömn? det är fan något den där lömska hunden ska kunna göra ^^
jag kommer vakna inatt av att hon sitter uppe vid kuddarna och sittar på mig med huggtänderna framme, då kommer jag springa upp på mitt rum och låsa dörren :D fakkin CUJO :p

looney

idag har jag inte gjort så mycket heller :p mina helger är inte så spännande, därav tråkiga inlägg.

men jag har väl hjälp mamma kratta löv och kottar, sen typ inte gjort ett piss, bara gått runt i huset och irrat.
var upp till marko och pernilla en snabbis också på förmiddagen,
sen på kvällen vart de lite handla mat och gott och sen bänkad framför tvn.

jag och johanna reserverade också platser till flickan som lekte med elden till tisdagkväll så då blir det bio!
veeery nice, ser fram emot det som fasen.

imorgon blir det praktik igen och så lite psykologi, sen när jag kommer hem så är jag ensam med djävulen ^^
mamma åker nämligen på kryssning och pappa åker bort imorgon på bortajobb i sundsvall, inte coolt.
hatar att vara ensam hemma på kvällarna!

I'm gonna hunk the horn with it

igår så var jag i skolan, sen hängde med johanna, kikade på nyaste greys och sen åkte jag, mamma och pappa till borlänge, jag hittade skor, YAY, har alltid velat haft såna skor, helt vanliga jävla svarta tygskor, inte converse eller nånting :p så nu är jag glad, vet inte om jag ska använda dom nu eller om jag ska "spara" dom till våren.
kommer förmodligen inte kunna vänta :p

sen på kvällen så gängade jag en stund med mathilda, vi rensade ur en garderob lite med massa skit i!
hittade ett gammalt spel som vi, johanna och viktioria Alltid spelade :p loopin' louie, fast det var trasigt :(
så snackade vi lite sen drog jag hem och somnade nästan direkt.

idag ska det förmodligen inte hända så jävla mycket, tragiskt nog :p

I can walk a thousand miles

idag så var skolan nice, filip satte sig breve mig så jag var inte ensam :D och sen så kollade vi på lite monthy python och sen snacka massa om charlie chaplin.
historian glänste jag på också för allt hade jag redan pratat om på mina år genom media ^^

på kvällen åkte jag med johanna och daniel ut till ungdomsgården i garpenberg, trodde det skulle suga men det var riktigt roligt faktiskt! fick en vän :'D hahahaha.
han heter frans och går på högstadiet och vi spelade biljard en massa, it was awesome, jag är fan riktigt bra på biljard ^^ jag är iaf nöjd med min dag :) ska nog fan ut dit på söndag också och försöka få någon att spela biljard med mig :)

nu blire tv och försöka sova, blir ju skola imorgon igen :)
tror vi skulle börja med ett grupparbete, jag ska försöka få vara med en tjej som heter Sara, hon verkar jätteintressant och jag skulle vilja lära känna henne :) Jag är sån tönt :'D hahahaha!

vill erik ligga med mackan?

haha jag tittar på vakna med the voice nu, fan vad jag Älskar erik och mackan :D
jag vill bo tillsammans med dom ;> det lär ju inte bli tråkigt direkt :p

igår vad jag ju hemma och vilade upp mig lite, så jag var ensam med alba, men det gick väl rätt bra.
precis innan mamma kommer hem så sitter jag i soffan och hon sitter nedanför och stirrar på mig, sen hoppar hon upp i soffan (det burkar hon inte göra, inte på det här sättet) och SÄTTER sig i mitt knä. jag vart så himla chockad, alba är inte direkt en knähund ^^ så jag klappade lite, tog en bevisbild och sen hoppade hon ner.
och nu såhär i efterhand, satt hon på mig för att bevisa att hon är i högre rang än mig?
I feel used :p

ska till skolan snart iaf, sitter och bajsar ur mig lite nu bara, blir filmkunskap och sen historia. very nice!
sen ikväll ska jag iväg med johanna till ungdomsgården hon jobbar på och håller henne lite sällskap tillsammans med barnen :p

curly

drog iväg till praktiken idag igen, efter frukosten som jag och lena alltid har så började min kropp gå åt helvete, allt vart tungt, jag gäspade och började få ont i kroppen och svettades som en gris när jag inte frös.
lena sa åt mig att gå hem så jag inte smittar ner och sånt och så jag får vila upp mig.
så jag gick till bibblan och tog hem Skynda att älska, alex schulmans bok sen gick jag hem till johanna och klädde av mig och la mig i soffan. usch vad jag inte gillar att inte vara på topp.

får hoppas att jag mår bättre, vill inte bli värre så jag missar skolan, tänker fan gå dit iaf även om jag mår piss.
jag vill verkligen inte missa och komma efter!

fancy things

dagen har varit okej, det är söndag trots allt, gosh vad jag hatar söndagar :p
söndagar är såna dagar då man bara vill ligga och knulla hela dagarna för att få tiden att gå lite.

alba skällde på mig idag igen for no reason så nu är det krig igen, jag ska inte klappa henne, mata henne or nothing!
hatar henne så jävla mycket, jag vill fan att vi ska sälja henne vidare eller nått men jag vet hur mycket idioten betyder för mamma och pappa så jag får bara igga henne, vill fan inte vara hundvakt eller nånting nå mera!

nu sitter jag och tittar på mtv, roande på sitt vis, sålänge det inte kommer några musikvideor av nån hiphopig neger som det ALLTID är på mtv -_-

change your style in men

igår så var det en pappa-dotter dag lite, vi fixade lite saker och sen låg vi i varsin soffa och glodde, jag somnade dock rejält tidigt för det var bara massa trök på TV, herregud, jag minns när man var mindre och på fredagarna så var det ju BARA massa bra så man visste inte vad man skulle kolla på :p

och inatt kom mamma hem, hon var varit på gekås med grannen och hennes väninna, så jag fick väl lite grejer, typ mest hårspray och hudvård men jag är glad för det är sånt jag behöver ^^


helger är för det mesta tråkigt, så mamma sa att jag skulle lägga upp på msn att man ska ringa mig ^^
haha töntfasoner, jag kom på att jag kunde tvinga pappa hämta mig ikväll i avesta om jag ringer och raggar upp mina vänner och så vart det, jag ringde madde så jag ska snart dit och hälsa på lite och linkan är där så det blir nice :) usch, hatar att alla är så utspridda nu :( saknar skoltiden massa då vi var gänget fan hela tiden och ALLA fanns i närheten föruom när pattlisa drog till sthlm dvs :p

lärd av att bajsa

imorse när jag bajsade så läste jag i ordboken som vanligt om jag inte har datorn med mig, quissling, (kvissling) Landsförrädare..
sen torkade jag mig och drog till skolan, på historian frågade min lärare klassen vad en quissling var.
Jag var den enda som kunde svaret! Det är en förrädare!
när läraren pekade på mig och sa "JAPP! alldeles riktigt!" så ville jag ställa mig upp och säga högt "DET LÄRDE JAG MIG IMORSE NÄR JAG BAJSADE OCH LÄSTE I ORDBOKEN!"

hade jag gått på media, hade jag lätt gjort det! tacksåmyckethej!

rides

idag var en bra dag på praktiken, det har varit mycket folk så det har varit något att göra nästan hela tiden, allt blir lite roligare då :)  sen drog jag till mammas jobb för att få skjuts hem, träffade en jääätte liten skitsöt 4månaders valp som var jättevrång och inte ville gå, så den la sig på gatan :D stackars tanten :) men jag stannade, gosade lite och pratade en stund :)

käkade och sen for jag, mamma och johanna ut till stugan och plockade lite plommon, finns fan huuuur mycket som helst! vad kan man göra med plommon mer än att överkonsumera och skita på sig? ^^


är trött som fan idag med, så nu har jag tänt en massa ljus här i mitt lilla rum och så ska jag bädda ner mig i sängen och kollade på Hogans knows best, det är fan roligt ^^ det är nice med MTV på rummet :)

btw, jag lyckades bajsa idag \o/

alba på festival

inatt igen drömde jag att jag var på arvika igen, fast jag hade Alba med mig? :s
och på kanten av campingen var det en dörr, och där hade någon stängt in henne, för jag var där inne och käkade giftiga bär och rullade ner för en dödsbacke, sen hörde jag hennes grymtningar och tassat på klickgolvet ^^
cpdröm :p

iaf, igår såg jag serierna, dock inte filmen för jag tänkte att jag skulle sova tidigt, så jag väntade på att girl next door på 5an skulle börja kl 21. jag hann inte så långt, somnade så jääävla hårt att mamma har varit upp på mitt rum, stängt av tvn och snott en nyckel ur min väska utan att jag ens vaknat, tror ni jag var förvirrad imorse och tänkte, Hur somnade jag igår? eftersom varken datorn eller tvn var aktiv :p

igår var iaf en fartfylld dag, kanske därför.
efter praktiken, slutade runt 16 så drog jag ner i sveaparken för johanna var där med emils systers dotter Emma och lekte, wow, tror ni jag var nå slut efter att ha lekt med henne? :p
efter det så åkte jag, johanna och pappa ut till bolin och träffade han och hans familj lite, hans dotter Saga är så fruktansvärt söööt! :D

nu försöker jag bajsa, går inge bra, har inte bajsat på 3 dagar om jag inte lyckas bajsa idag! :o

fysisk nergång

oh nej :p nu är nyaste OTH och nyaste gossip girl på nedladdning, jag kommer tänka på det heeela dagen och vilja åka hem, och det värsta är att jag kommer inte komma hem snabbt nog ^^

har fullt upp ikväll ;) oth, gg och så ska jag försöka se på clockwork orange, vi snackade om den på psykologin så jag kände att jag var tvungen att ladda hem den :p


nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag väl ta mig till bussen :)

devilchild

kom hem sent igår, tågresan var seg. uschjag hatar att åka tåg ensam :p
och jag åkte Ensam med pendeln in till stan, tråkigt nervös och darrig jag var över det ^^
fruktansvärt rädd att något skulle gå fel :)
men det gjorde det inte.

kom hem och käkade makidoo, chicken nuggets, Bleh och sen for jag isäng.

har gjort mig klar och allt och nu väntar jag bara på att få dra till praktiken, sen vid 3 så har jag psykologi, sen tillbaka till praktiken om jag minns rätt hur vi lade fram allting. man kan inte minnas allt jue :p

kohorv med bröhö

igår var trevligt, förutom en dude som typ ingen kände :p
martin vänner var trevliga som fan hela bunten och när vi kom hem åt vi makaroner och fiskpinnar ^^
legat och chillat hela dagen, sovit i omgångar mellan vatten och bajspausarna. kikat resor och sånt.
hatar att vara bakis, varför blir man så Seg? känns fan som att världen går under en liten bit för bit :p

btw, igår på stället så hade dom ju en massa backdrops hängandes, och på ena var det en stor bob marley på.
WTF?! han hör ju verkligen inte in på såna där saker ^^
bild kommer sen nångång, orkar inte krångla här nu.

nu ska jag dricka lite mer vatten och sen kanske lägga mig igen?

rock the cashba

sitter hemma hos martin nu, han är i duschen, jag har precis gjort mig iordning, vid 6 ska det rasa in en massa folk. förstår inte hur vi ska få plats i hans lilla lägenhet men det visar sig ^^
sen blir det handen och lyssna på en massa dryg technomusik T__T
så jag sitter och laddar upp med the clash bara så att jag ska klara av kvällen hahaha :p

tågresan gick bra igår, sååå tråkigt att åka tåg! jag somnade en stund och när jag vaknade så vart jag stressad och visste inte vart jag var, men jag hade bara somnat i 10 minuter typ så det var cool.

dagen hittils har varit nice, vi vaknade och så åt vi lite frulle och sen hade lite sex och sen satte han sig och spelade wow och jag sov till placebos ljuva toner ^^

battle for the sun

idag fick jag presentera mig för nv1orna, dom hade undrat vem jag är, eftersom jag bara är med på deras historialektioner ^^ sen efter skolan åkte jag till avesta och lunchade med emma och madde, himla trevlig :)
och roligast var när EN FÅGEL BAJSADE PÅ EMMAS ARM!!!! :'D
hon lät arg och ville att nån skulle hämta papper, jag offrade mig, fast först tog jag fram mobilen och knäppte en bild.
hysteriskt roligt :D

sen har jag väl packat klart och grejat här hemma, jag och pernilla bestämde att vi ska på winnerbäck i leksand den 4 december också :) mysmys :) och pernilla är markos brud för er som inte har sån koll på folket ^^

snart ska jag väl göra det sista, dvs bajsa ur mig rejält sen ner på ica och köpa juice (groggvirke) och käka nån korv så jag inte svälter tills jag kommer hem till martin, är ju endå 3 timmar tåg, 2 till sthlm och sen 1 med pendeln.


He's lost in the rain

idag åkte jag med emil till borlänge, lite buddy-time ;) :D haha. han skulle leta efter skor men hittade inga han fastnade för, men jag köpte lite saker (kolla bilddagboken för visning, pw-kremering)
sen har jag chillat lite hemma här.

lärde alba att dansa :D hon blir så sur när jag bara knycker hennes tassar och dansar lite med henne så nu kom jag på att göra det lite finurligt, Vacker tass x2 tillslut fattar hon att hon inte får nå gott förrns hon lägger upp den andra tassen i min andra framsträckta hand, och sen säger jag. Ska vi dansa?! och så rör jag hennes tassar fram och tillbaka :D det ser så jävla roligt ut ^^

har packat lite, jag åker till sthlm imorgon kväll, ska till martin och chilla lite sen på söndagen ska jag försöka klämma in lite patricia-tid :)

imorgon blir det skola, sen drar jag till avesta en snabbis och träffar flickorna som är kvar och sen åker jag hem, chillar lite och packar ner det sista och sen far jag :)

mör och god

var till skolan idag, krister hade lämnat ett väldigt givande brev till mig på expiditionen "prata med birgitta"
den där krister asså :p kan man göra annat än att fnissa åt hans virrighet och stupiditet if thats even a word ^^

idag på filmkunskapen började vi titta på the fishers king eller nå sånt, den verkar sluta sorgligt, ska jag fuska och ladda hem den så jag kan gråta ensam eller chansa och KEEP IT IN om det är sorgligt? :D
jag fick sluta tidigare från historian, JAG fick sluta, inte dom andra. moahaha ;>

WHAT, jag loggade nyss in på msn :o (sitter ju på johannas dator, dvs hennes msn är inloggad)
något mysiskt är på G, eller så är det som vanligt att linan kukar :p

jaja, jag har inget att skriva, eller jo jag kan go on and on men inget kommer vara viktigt eller roligt att läsa.
nu trycker det på lite, nu ska jag Bajsa på deras toa, och om det blir bajsränder ska jag INTE ta bort dom.
HAH! *ler med underbett*

porr!

tittar på fråga olle dokumentären nu, dom pratar om älgjaken, Fruktansvärt roligt eftersom vi träffade en äcklig brud på P&L som var med i den ^^ äckelunge var hon, riktigt ful! :D

har precis gjort min läxa också, skriva lite om vad jag tyckte om reservoir dogs, en dålig tarantino film.
varför gör man oftast läxan i sista sekund? :p
och sen har jag nyss pratat i telefon med alexandra, mysigt att ringa till en vän och prata lite snabbt bara :)
då känner man sig inte lika ensam längre :D

nu ska jag fortsätta titta på fråga olle, det handlar bara om porrinspelningar :)

btw, jag gillar och trivs på min praktik jättemycket! ingen ångest här inte (Y) :)

lunchbreak

är hos johanna på lunch nu, jag gillar min praktik än sålänge :)

smsa med chefen

hahahah jag var nyss ner och tvättade av mig allt lort i ansiktet, när jag kom upp på rummet igen så hade jag fått ett sms- Hejhej, glömde av och säga att du börjar kl 10. Hoppas jag inte ställer till det bara. Juan

stackarn har väl säkert hur mkt som helst att tänka på, han verkar alltid så tankfylld och stressad
jag är glad att jag var vaken och såg smset och inte såg det imorgon ^^

så ja, imorgon kl 10 börjar jag på min praktik!

polska paqualins

idag var jag ju på mötet, så juan skulle ringa mig senare idag och säga vilken tid jag ska börja imorgon, klockan är nu 22.26 och jag undrar hur sent idag han tänker ringa ^^

var ute på gatan idag och glodde lite, eddie var ute och lekte och marko lekte han med, tog viktors BMX och trixade, hade ingen aning om att marko var sån kille ^^ eller jo, lite kanske, men inte att han fortfarande hade lite i sig ^^
mathilda kom ut också och sen gick vi upp på hennes rum, det var så hiiiimla längesen vi umgicks, vi ska nog ta en tvspelskväll på torsdag kanske om vi båda är lediga från annat, snacka igenom lite gamla tiden och sånt.
och för er som inte vet så var mathilda min bästa vän förut, vi har växt upp ihop och gjort det mesta ihop som man går igenom i uppväxten, vi bodde ju trots allt grannar, och gör iofs fortfarande. but we just lost it!
men nu kanske vi ska ta upp det? vi ser hur det går helt enkelt, vore nice att ha en vän i stan igen ^^

pappa sålde johannas bil idag, det tog TVÅ JÄVLA TIMMAR! :D
så himla roande, hon var polsk, kanske ett år äldre än mig, snackade kracklig engelska med sin vad jag antar var pojkvän och det var ett jävla krångel iaf. dom hade med sig en vän som skjutsade dom, han var så hiimla trevlig :)
och han hade en huskie med sig som var så söt, hatar att jag blivit en hundmänniska eftersom jag vare sig jag vill eller inte är allergisk. han ska flytta upp till lule med sin GF för hon ska plugga och då passade det bra att huskin får känna på norrländs vinter. hahha :p

haha, typ tvätta mig och sen sova: )

är du ful? är du snygg? är du Hund?! Jahahaha ;D

min pappa är riktigt special :p och nu syftar jag på rubriken som han precis sa till alba, med hela munnen full i käk.

idag har jag äntligen gjort slag i saken och ring svenska kyrkan och begärt papper hem så jag kan gå ur deras hittepå. så nu väntar jag bara på papprena så slipper jag betala nå mer skatt till deras hittepåsekt. :)

annars då? jorra fan, sitter och har absolut ingenting att göra fram tills kl. 13.
Jag Hatar Dödtid!

by the way she looks

idag käkade jag och pappa lunch på akropolis, MUMMA! om jag bodde i stan hade jag fuckat snacks och ätit deras bröd och tzatziki för att festa till det på helgerna :p
sen for jag ner till stan igen runt 14, skulle in till frida men den lilla tösen har flyttat till Sthlm, thåw, alla flyr dit och ingen tar med mig ^^ men min tid kommer väl I guess :p
sen var jag till johanna och chillade lite, bajsa och sånt där mysigt, sen for jag till skolan.
jag Älskar psykologi :)
funderar fan på att om jag inte kommer på nå bättre ska jag nog vidareutveckla och kanske bli nå sånt där psykskit, en skolkurator eller nått, kanske för barn, dom har ju inte så våldsamma problem ;) ^^

efter skolan hade jag en långt telefonsamtal med ems <3
sen kom emil och johanna och picka upp mig så cruisade vi runt i hans nya bil, it's AWESOME :D

sen nu har jag väl käkat och vart med mamma ute och rastat skitnyllet (läs Alba)

funderar på att strunta i promenad idag, ska jag verkligen orka? eller ska jag orka kompensera det med att cykla lite även fast jag vet att man får ont i röven/fittan pga "sadeln"? vi får se hur jag orkar göra :p

imorgon kl 13 ska jag befinna mig på centrumfiket för möte med ?shaun? och krister för praktiksnack!

how to rape a country

är så less på mig själv, tröttnat totalt på mitt utseende igen. så jag tror fan jag ska ta mig in till frida idag och beställa en tid, kollade mitt konto nyss och bestämde mig att jag får unna mig detta.
hatar när man känner så, man vill ha en drastisk förändring mot hur man ser ut men det går aldrig att ändra så mycket som man vill eftersom att man bara är en vanlig svensson och har en begränsad pengapung på allt för lite.

hittils idag så jag städat upp på mitt rum och tvättat, eller ja, jag tvättar ju fortfarande iofs men iaf :)
mamma sa åt mig igår att hon inte hade några strumpor så jag var Tvungen att tvätta vitt idag åt henne :p
jag bäddade rent igår kväll också så det satt väl fint med en tvättdag idag så mamma slipper klaga på att det finns så mycket tvätt hela tiden och ingen som tvättar.

igår fick jag nå infall, jag ville slänga Alla mina converse eller iaf sluta använda dom och använda nå andra skor istället. jag slängde dom iofs inte för jag vet att jag skulle ångra mig ^^
ne usch, inge bra början på veckan direkt att känna att man måste ändra på så mycket

tror att jag håller på att sjuka ner mig eller nått för jag nyser nästan Hela tiden och eftersom jag är äcklig och vidrig så glömmer jag alltid att hålla för munnen så jag känner hur jag nyser ut slem och jag vet aldrig vart det hamnar. :)

slackerbitch faghag whore

idag har varit en slö dag, rätt så iaf, jag och pappa var till jonas på dagen och chillade lite så hundarna fick leka av sig med varandra. sen har jag kikat film och inget vettigt alls.

var ute på promenad nu på kvällen, det är väl det som räknas som värt idag :p

den nya tatueraren till studion flyttade hit igår, marko fick ett samtal av honom imorse varpå han undrade utifall han hade missat något larm eller nått, marko förstog inte vad han menade, men thomas hade varit ute på stan och det var HELT TOMT, kan tänka mig att han trodde det var som i nån zombiefilm, helt tomt på gatorna och människorna har fått order om att stanna inne,! :o (han kommer tidigare från sthlm och fllyttade hit igår kväll) kan tänka mig att marko sa något i stil som.. välkommen till hedemora!
skrattade som Faaan när pappa berättade :D

och dagens roligaste är iaf att vickan pimpar åt mig :p

handgjorda spa-produkter

jag är inte så mycket för tävlingar på bloggar men nu har jag vågat tagit chansen och tävlar om handgjorda spa-produkter i Patricias blogg - för att tävla så klicka HÄR.

nu ska jag nattakissa och sen lägga mig och titta på Pulp Fiction! :)


I still need a friend

klockan är 11 och jag har redan varit duktig denna lördag ^^
vaknade av att johanna kom hit, så jag drog på mig lite paltor och gick ner, käkade frulle och sen skulle dom till stugan för kräftskiva, jag och pappa stannar dock hemma, iaf. efter dom åkte så drog jag på mig kläder och gick ut och gick.
Fyfan vad dålig kondition man har!
fan jag borde verkligen komma igång med simningen igen. hatar att man inte har en inomhus pool i typ källaren, det skulle vara PRIMA :D
men jag ska med bobbo på spinning typ vecka långtbortsom fan.

idag vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen inget vettig, bara ligga och vara ;>

autumn cold

igår var jag i skolan, hade min första filmkunskapslektion och sen hade jag historia, när jag skulle gå ur skolan och till stan så kom GB ur ett klassrum, jag fick feta chocken ^^ men han har tydligen börjat på barn och fritid :p
det går bra för mediaelever ;)
jag tog en buss till avesta efter skolan och drog hem till marju, hjälpte henne mublera om i lägenheten och sen chillade vi lite.
när jag kom hem så vad jag skapligt trött, käkade pizza och sen så vart jag helt slö och jag somnade väldigt tidigt och ville Verkligen inte gå upp i morse. fick gå ner till duschen inlindad i mitt duntäcke :p

nu sitter jag och bajsar (visst var det längesen jag bajsbloggade ;))
och snart lär jag väl sluta upp med det och borsta tänderna och dra mig ner till skolan.

blir inge falun för mig heller, jag orkar verkligen inte, jag vill bara ha en hemmahelg :)

every you, every me!

FÖRFAN!! nån som gillar placebo eller? nån som ska med ner till sthlm och se dom 13 november på annexet?
hallå förfan! :p PLX, jag lär väl ha nån vän som lyssnar på dom? :D
marju? patricia (lol att jag ens frågar :D hahaha), emma?! NÅN?! :D

ska till avesta imorgon efter skolan till marju och hjärntvätta henne med placebo för säkerhetsskull :D

two-faced bitch!

vi som precis hade blivit sams igen, och du hoppade upp och satt dig i mitt knä när jag satt vid datorn imorse, sedan låg du med huvudet i mitt knä och mös, fiser lite och jag brast ut i asgarv.
vi förflyttade oss sedan till soffan och tittade på tv tillsammans, och du började tvätta mina fötter, och jag fnissade lite av den kittlande känslan. jag sätter mig sedan upp lite och du lyfter på ena armen vilket betyder att jag ska klia dig på magen och bröstet, jag kliar dig en stund tills du fick nå jävla CPRYCK och högg mig i ansiktet och skällde!
visst om du hade gjort det när jag är dryg som jag ofta kan vara, men när jag klappar dig på dina villkor...
jag vart besviken och puttade ur dig ur soffan och skrek på dig, jag gick för att duscha och du följde efter som du brukar, så jag skriker mer på dig och låser in mig på toan och du lägger dig på kökssoffan som om inget har hänt.
min läpp gör ont, det här kommer jag inte glömma på länge nu, och tack vare dig så är vi Osams igen Alba!
Nu är det krig igen T__T

true blood

hade för mig att jag har läst att man kan titta på true blood (den där vampyrserien) på SVT-play, men det jag missat är att dom lär visa det på TV'n först, så det fanns bara ett avsnitt.  tittade nyss på första avsnittet, jag gillar inte vampyrer efter att jag tröttnat ur efter angel och buffy men vad fan ska jag göra då?! :p
plus att jag vill se hur skarsgård spelar eftersom han tydligen är så jävla bra enligt alla kritiker.
men det jag skulle komma fram till är att jag hatar sverige och deras efterblivenhet gällande utlädska serier, andra säsongen har typ redan sänds halvvägs klart men i sverige har första precis sänds, så ja.. torrentbytes Here I come ^^
orka sitta och glo enligt sverige, enda nice är väl svensktext då, men det kan man klara sig utan imo, och om jag nu skulle kolla enligt sveriges sändningstider och scheman så finns risken för att råka ut för spoilers och det är Aldrig roligt heller.

mmmh hösten! :D snart sätts alla serier igång igen <3

RSS 2.0