Sara & Alba dag

idag har jag varit hemma och pluggat, måste bli klar med wiccaarbetet.. inte det lättaste när man är ensam hemma med alba som kommer och ställer sig och glor argt på mig, hon tycker väl att jag är tråkig som bara sitter vid köksbordet och pillrar. men ibland har jag tagit pauser och lekt med alba och kissat henne.
jävla filur hon är ^^ står och piper och stampar till när man väl riktar blicken mot henne, så vi har jagat varandra runt här i huset och lekt med alla hennes leksaker tills jag kännt att jag måste plugga igen, då har hon lagt sig på kökssoffan istället och glott, ibland snarkat lite och även blivit rädd för sina egna brakskitar och hoppat ner och springer en bit för att kolla tillbaka mot soffan och tänka -vafan var det där?! :o

vid halv 3 så tröttnade vi båda ur och jag gick in och la mig i pappas säng och slog på tv, då Sprang alba in när hon hörde hur jag gosade ner mig och så hoppade hon upp och bäddade i mammas säng, sen somnade vi båda två ^^

slänger in en gammal bild när hon låg i mitt knä. hms, jag kanske borde lägga in bilder här oftare?
vad jag vet så är detta första gången :D vad säger ni?


fan inte sant ;p

haha juan åker till USA idag och har gjort ett schema, men virrig som han är så har det självklart blivit fel någonstans ^^ cissi messade mig nyss och frågade om det var jag som skulle komma och stänga idag och isånafall när jag började. så jag ringde upp henne och sa som det var att, det har jag inte fått någon information om. och vi försöker lista ut vem det kan vara som ska jobba och kommer fram till att det fan inte är nån?
så i värsta fall får jag jobba idag ^^ tur att mamma jobbar kväll så jag kan åka med henne ner på stan sen vid halv 2. kl 2 skulle cissi vara på banken så hon kunde inte stanna kvar heller.
planering (Y) förstog att nånting skulle gå fel, cissi också, hon förstog det såfort juan sa att han skulle fixa schemat ^^

menmen, jag har ju egentligen ingen rätt att klaga för jag behöver verkligen pengarna! plus att ju mer jag hjälper till ju större chans har jag till några timmar här och där i sommar då jag absolut inte har nån inkomst alls :p

"FAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!"

idag ska vi äta tacos, vi hade allt klart och jag skulle bara bära köttfärsen till bordet, samtidigt ber martin mig om en konservöppnare, jag är inte direkt någon multitasker så samtidigt står jag och gräver i en låda och i andra handen har jag skålen med köttfärs som balanserar den på min handflata.
ja behöver jag säga hur det gick? köttfärsen åker i golvet, albas vattenskål och i lådan. -_-
mamma fick åka och köpa ny köttfärs och vi andra stanna kvar och städa.
jävla skit alltså, jag är så hungrig!

vuxenpoäng!

idag bestämde jag mig för att jobba HELA lovet istället för att lata och spendera ett helt lov i sängen och vara apatisk.
jobba. är inte så jättesugen på det faktiskt men daaaamn vad jag behöver pengarna så det är bara bita ihop och tänkte på mötley crüe och iggy pop, det är för dom jag göre ;)
sen kan jag ju bränna lite skivor så jag kan lyssna på _bra_ musik när jag jobbar själv :D:D
fast det lär iaf vara lite harmoniskt och bra och inte bara värsta Rocken, jag måste ju tänka lite på kunderna.. :p
men det känns bra att Juan tänker lite på mig också och inte på den nya tjejen, han sa att han hellre hade mig än henne :) så det är kanoners! ;D

jag är så himla trött, känner för att lägga mig Nu men det kanske inte är så bra för jag kommer nog vakna mitt i natten helt tokvaken och inte kunna somna om, jag får helt enkelt hålla mig vaken med hjälp av Iggy Pop, han är catchy han!


heading straight for a fall

idag äre tisdag, dvs leeeeedig! har tvättat lite och sen städat på rummet och lite sånt skit, saker man lär passa på att göra när man är ledig helt enkelt.
sen nu på kvällen har jag kollat på filmen Veronika bestämmer sig för att dö.
den var jättebra verkligen! se den. handlar somsagt om veronika som tar självmord, försöker iaf, vaknar upp på ett mentalsjukhus i stortsätt och får veta att hon legat i koma i 2 veckor och pga tabletterna och spriten (som hon använde som metod) fått hjärtattack och bildat ett artärbråck som inte går att operera och har ca en vecka kvar att leva.
tillslut kommer hon på att hon vill fan leva ändå. men hur ska detta gå?! SE FILMEN FFS!

hahah jag borde bli en sån som skriver kort fakta om handlingen bak på dvdcovers ^^

imorgon är det onsdag, dvs lite praktik och lite skola. får väl se hur det går.
är inte alltför peppad faktiskt och känner att ett lov ska fan sitta rätt fint endå!
blir långledig innan lovet också, för nu på måndag har jag studiedag och jag är ju ledig på onsdagar så det blir en 4 dagarshelg (Y) sen onsdag som vanligt då och sen korttag på torsdagen och sen lov. Prima helt enkelt!

varför ska katter alltid överdriva?

sitter i köket nu med mina grejer och ska till och jobba lite med mitt wiccaarbete, det ska vara klart nästa vecka så nu är det bara att sätta fart!

snart är det lov igen, sen kommer veckorna dra åt helvete och sen är det maj och betygen sätts och sen är det juni och då äre kört. då är skolan slut. igen... seriöst. varför? blir helt ångestfylld av att tänka på det och framtiden man ska skapa för sig själv. jag kommer säkert bli kvar i den här orten och ruttna tillsammans med en partner jag avskyr och barn som jag kommer att avsky ännu mer. tillslut hamna på psyket eller hamna i en tidig grav.
det är verkligen nog det värsta som kan hända. och det tär på mig varje gång jag tänker på det. srsly!

martin kanske kommer hit i helgen iaf, det ser jag faktiskt fram emot, få försvinna in lite i min fantasivärld för några dagar och sen bitchslapas tillbaka till verkligheten när han åker hem igen.
och nu tänker ni väl -men micke då?! du har ju micke sara. då kan du ju inte ta hit martin!
ah men nirå?!1ettett! nej men jag vet inte, micke och jag är inte tillsammans, inte i mina ögon iaf, jag vill inte ha ett förhållande, känner inte att jag är redo för det faktiskt. jag behover nog ligga och kräla lite mer i min självömkan innan jag ger mig in i ett förhållande igen och blottar upp mig för någon annan.

snö och plättar

fan vad ledsen jag vart imorse och det Kräksnöade! T__T
var fan en dec snö när det väl snöat klart.
så idag har jag skottat snö, varit till avesta, varit med johanna och köpt en lägenhet till henne och så varit hemma hos farmor en snabbis med pappa och druckit lite kaffe.
har varit en fartfylld söndag :p
och nu på kvällen så åkte jag och pappa och handlade lite och så åkte vi hem igen och gjorde plättar, plättar är verkligen för barn! kände mig som ett barn igen när jag stog och åt mina plättar på plättsätt 
- lägg en plätt, bre på grädde, lägg en plätt, bre på sylt, lägg en plätt och ät :D
plätt-tårta helt enkelt ;>

mid-life krysis

igår var jag till avesta, madde skulle jobba så det vart inte så mycket träffa henne tyvärr, men jag fick iaf umgås lite med emma :) jag kanske ska vara råttvakt på lovet åt henne för hon ska upp till stugan :D
sen på kvällen skulle jag och johanna till blge för att gå på bio men vi var så jävla slagna båda två så vi somnade innan 20.
vaknade 05.54 imorse helt tokpigg och bah.. nej!
men det var bara gå upp och duscha och börja dagen :p

finns så mycket jag borde göra men jag har ingen motivation till det för fem öre. -_-




luuuuden som en råttbäbis

är frisk än sålänge! yaaay :p
imorgon ska jag till praktiken lite snabbt och sen skolan en timme, sen ni jävlar drar jag till avesta nån timme för att träffa mina favoritflickor, emma och madde! :) behöver skvallra av mig om det som hänt på sistone och höra om deras liv, sen jämnföra om vem som är mest tragisk. eftersom jag är den enda som inte är i ett lyckligt förhållande så lär väl jag ta hem det priset ^^
ser verkligen fram emot morgondagen!

sen på kvällen blir det kanske bio med johanna :)

pray for us on the wild side

paranojan fortsätter. imorse när jag tog morgonkaffet och ciggen så fick jag en klump i halsen och vart lätt illamående.
direkt tänkte jag att jag blitt magsjuk nu. men ja, saken är att detta händer varenda morgon med mina rutiner :p
men iaf.. och nu gick jag nyss och bajsade, det var bra bajs, men endå övertygar jag mig om att jag är magsjuk.
jag kommer spy när som helst, kanske till och med bajsa på mig?
när ska denna nojjan dö ut?!

there's only that one dancer left

pappa har förmodligen magsjuka och då kommer automatiskt paranoian om att jo, jag har nog ont i magen? jag mår nog lite illa ändå? oj, törs jag fisa? Även fast jag bara varit gasig idag. Väldigt gasig, men det beror på mängden vita bönor jag åt igår :D men iaf.. nojjan över att bli magsjuk. den är fruktansvärt, den TÄR på mitt psyke!
såfort pappa bajsade och sa att han nog var magsjuk så var jag tvungen att sprita hela armarna och halsen/bröstet för jag Vill verkligen inte vara magsjuk. magsmärtan... den vidriga spyan... det ljummna vattnet man skiter ur sig hela tiden.


NEJ JAG VILL INTE!!!!

men ja, kommer säkert inte bli magsjuk men tro mig, jag spritar som en tok såfort jag är i köket, för där står den, min vän, 70% handdesinfektion.

förövrigt har jag en finne bredvid min mun, det gör ont när jag pratar och när jag ler eller bara inte gör nått alls.
och vet ni? jag är Jävligt gnällig och saknar maddes kök och sitta där med henne och emma och skvallra och skratta åt varandras misslyckanden här i livet.

I know I've had my share

igår var en bra dag. jag plugga hemma på morgonen och kände att jag kom igång, så nu är den stressen borta litegranna. sen var jag på praktiken med cissi, käkade lunchen där så jag slapp gå iväg och krångla.
sen till skolan för att ha lite psykologi, efter lektionen vart jag kvar 20 minuter och pratade massa med tony, min lärare. han tyckte att jag var en tillförsel till klassrummet, för i början när jag sa att jag var inskriven på IV så hade han inte så väldigt höga förväntningar på mig, men efter några lektioner när jag kom igång så tänkte han lite Vadfan nurå?! ^^ men sen hörde han ju att jag redan tagit studenten och går ett fjärde år så då förstog han vart mitt engagemang kom ifrån ;D
fick veta provsvaret också, det var riktigt roligt :D fick VG+!!! det trodde jag verkligen inte :)
så sa han att om jag får G på nästa prov så får jag VG i kursen, gör jag bättre ifrån mig och får ett Bra VG eller högre så sätter han nog MVG på mig och det hoppas jag verkligen, nu ska jag ge ALL IN, får då har jag Två MVG på mitt slutbetyg, i psykologi och i APU'n :D blir så himla stolt över mig själv ^^
sen gick jag tillbaka till fiket och hjälpte cissi att stänga, så jag får vad med lite på det också utifall det blir så att jag lär stänga nångång själv på lovet om det blir så att jag ska jobba :)
det var roligt och jag tog hem lite bakelser till familjen ;p
sen på kvällen kom johanna hit och vi hade lite familjemöte :)
sen skulle jag kolla på cougartown på kanal5's hemsida eftersom det stog att man kunde se repris där.
ahjotjena, 19kr per avsnitt skulle dom ha. men jag sa högt ut Fuck You och drog in på TPB's hemsida och tanka hem alla 17 avsnitt istället för att snikse deras änsålänge 3 avsnitt.
riktigt rolig serie faktiskt :D

rappers delight

igår var en rolig dag, spenderade den med mamma :)
medans hon satt och kollade på skidor så satt jag och kollade igenom massa gamla bilder bland annat från när dom var unga, sen hittade jag en skokarton FULL med singlar, satt och bläddrade och inget var konstigt, lite ozzy, lite iron maiden, en mötley, några meat loaf och helt plötsligt ett WTF-moment. Sugar Hill Gang - Rappers Delight.
MAMMA!!! min morsa har lyssnat på old school hiphop, skrattade åt det hela dagen :D
youtuba eller whatever så förstår ni min förvåning :D

sen så satt jag och kissade och så säger mamma att jag har telefon så jag skyndar mig lite, och kommer ut i köket och väggtelefonen är inte igång och min mobil ligger inte i köket, så jag går in på toan där mamma sitter och kissar och jag frågar wtf, jag fattar inte, skojar du med mig? och hon ger av världens jävla muppleende och säger- jag var så kissnödig så du var tvungen att skynda dig ^^

jag blir lite stolta över mina föräldrar ibland, när båda var unga var dom rockers, hittade en bild på när mamma hade skinnjacka :D sen förut hittade jag en bild på när pappa står i slitet linne och ser allmänt rock ut ^^

idag ska jag plugga hemma, ska sätta mig ner och ta tag i religionen och verkligen engagera mig så det är gjort, sen blire praktik och sen har jag psykologi :)

it's just waiting for you

drog till micke igår och chillade lite, sen imorse åkte jag till avesta, vi har nämligen köpt en ny bil nu, så vi var dit så mamma fick provköra den lite, sen handlade vi käk på willys och åkte hem och käkade frulle.
sen drog vi ut till sommarstugan, helvete var mycket snö det var där :D skottade hur mycket som helst, behövde bli av med min överskottsenergi :D
har varit en riktig familjedag idag, nu på kvällen så åt vi gott sen så spelade vi Buzz några omgångar.

usch redan söndag imorgon, jag måste sätta igång och plugga. vill göra bra ifrån mig!
men det dryga är ju att börja sätta igång... skitskolarbeten -_-

is-helvete

i onsdags när jag gick hem från bussen så hade det kommit upp en stor snövall som jag skulle gå över, men jag såg fotspår och drog slutsatsen att då är det säkert att gå i dom så slipper jag gå ner mig helt i snön. ah eller hur..
jag klev RAKT ner och hela benet försvann och jag satte mig ner i snön och svor en lång ramsa.
sen på kvällen när jag och pappa skulle ut och gå med alba så hann jag inte mer än ett trappsteg ner på trappan innan jag for rakt åt helvete. var isigt som fasen och benen bara !SWOSH! och jag landar på våran ståltrapp med arslet, armbågen och ryggen rakt ner i väldans fart, flög fram och ställde mig på alla fyra och började gråta så pappa fick trösta mig.
så igår var jag hemma och var helt handikappad, hemma idag också, har så fruktansvärt ont i ryggen och i min högra armbåge. skit-is.
när vi kom hem från promenaden sen så hackade vi bort all is från trappan, vilken jävla dödsfälla alltså :p

nu såhär efteråt tycker jag det är ganska roligt, tänk om man hade filmat det :D
pappa sa att mina ben stog RAKT ut i fallet :D
och min min måste ju ha varit priceless ^^
fast bäst var ju att jag hade sönder en nagel också och bröt av min cigg.
och det jag säger är -fan... den där ciggen hade jag inte råd att ha av..
så fick jag en tröstcigg av pappa ^^


you put the R in Retarded

shit. jag bäddade rent i min säng nyss och samtidigt lyssnade jag på the strokes och arctic monkey och kom på ett annat band jag lyssnade på där i högstadiet nångång och jag visste att det var The B-nånting och att det var similar med the strokes men jag kunde inte komma på för fem öre vad fan dom hette...
så jag fick gå in på last.fm och snoka runt och fan vilken glädje när jag hittade dom. The Bravery! :D

älskar ni inte bara såna moments när ni lyssnar på gammal musik från när man var ung och oskyldig och bara hoppar runt och skrattar av nostalgi?! ;D

mamma föredrog mig nyss som 'Ni'

"vill Ni ha lite kaffe om jag sätter på?" haha :p

idag har jag varit ledig iaf, tisdag ju.
var till vetrinären med Alba som skulle få lite vaccination och sen åkte vi hem igen och åt lite lunch och klädde på oss och tog en varsin spade ut i snön. mammas växthus har nämnligen gått sönder av all snö som legat på och sedan Rasat, så vi skottade bort det som låg runt så dom längst ner inte skulle gå sönder också.
jag klev rakt ut i snön och den var så djup att hela mitt ben försvann. helt sinnessjukt!
fast jag måste vara ärlig och säga att det var fan roligt att hålla på i snön, var många år sen nu ;>

sen tog vi en lite tuppis och nu har vi ätit.
jag tvättar också, vore ju lame om alla mina tisdagar blir mina tvättdagar, men vad ska man göra då på sina lediga dagar :p

jag hade psykologiprov igår, gick sådär.. jag skulle berätta vilket perspektiv terapiformen tillhörde PLUS mot vilket problem - exponering med responsprevention. den ni.. men jag var den enda där som gjorde provet så Tony satt med mig och bollade och fick fram rätt svar tillslut, vart bra mycket skratt kan jag lova :D

nu ska jag sätta mig med mamma och dricka kaffe och bara skvallra lite :D


tight very good

inatt kom micke hit, så jag fick sällskap. massa mysigt!
och fråga mig inte om vi är tillsammans för jag har ingen aning, sånt där visar sig efter ett tag.
just nu tar jag det bara som det kommer helt enkelt :)

söndag. me no likey! lär sätta mig ner efter jag ätit frukost och skriva ihop min psykologiuppgift och sen plugga lite eftersom jag har prov i det.

fan vad jag vill att snön ska börja försvinna också så jag kan börja med mitt körkort!
vet inte vad som hänt mig men Fyfan vad jag är sugen på att skaffa mig det nu, tidigare har jag inte ens orkat bry mig om jag ska vara ärlig faktiskt, men nu. damn! :D

Quelqu'un m'a dit

rubriken betyder 'någon berättade för mig' på franska för er som undrade ^^
nu kan jag inte franska för fem öre, utan tackar google translate.
Carla Bruni - Quelqu'un M'a Dit är en låt som jag är kär i, den är så fin även fast jag inte fattar ett skit :D

är iaf riktigt nöjd med min nya piercing, kliar lite nu när jag nyss rengjorde men det betyder ju nästan bara en sak.
Den läker :D sen är jag rädd för att min nipple ska torka ut när jag tvättar den med tvål och sånt nu två gånger om dagen, så jag smörjer in den och det känns himla roligt eftersom att jag är rädd för att få in lotion i såret, så lite duttande bara På själva nipple och sen försiktigt lite under och över ^^

igår kväll var jag hem till micke, vart massa mys och gullande och sen på förmiddagen idag så tok jag en promenad (utan min iPod, inte coolt att ta promenader ensam utan musik...) hem i det soliga vädret.
kände mig som ett barn för jag sparkade på en och samma isklump nästan halva vägen hem ^^

när jag har glömt bort smärtan och slutat fått flashbacks från i fredags när jag piercade mig så ska jag nog pierca andra nipplen också, den ser så naken och ledsen ut när hennes kompis bredvid fått sån fin utsmyckning :D
men ja, det lär ju ta ett år eller så innan det lär bli av :p

huuugamig

nu vare gjort, satan i gatan vad ont det gjorde, men det var snabbt över, sen kom andra smärtan, det sved som inni helvete på vägen hem, nu känns det lugnt iaf, fruktar lite för ikväll bara när den ska tvättas för första gången :p

tro det eller ej, men jag hittade TVÅ par jeans. hallelujah eller nått, ett par ljusa och ett par mörka jeans.
så nu behöver jag förhoppningsvis inte stressa över nya jeans på några måndader ^^


such an heavenly way to die

idag försökte jag plugga, gick inte så himla bra, lär försöka imorgon igen eller nångång i helgen, ska in på måndag så det lär ju göras. sen har jag väl mest legat i soffan och glott as usual, busade med mamma en massa också, det var funsies :D

nu ligger jag och lyssnar lite på the smiths, himla mysig musik!
två favoriter är dom från 500 days with summer, dvs -
Please, Please, Please let me get what I want och There is a light that never goes out.


jag är så fruktansvärt uttråkad! hatar lov -_-
när jag är uttråkad tänker jag bara en massa vilket är lame, inget blir bättre av det.
jag skulle vilja uppleva juldagsnatten igen, Fan vad jag var lyckig då!
ibland blir jag tårögd när jag tänker tillbaka, jävla pansy man är..

men imorgon blire iaf att pierca nipple.
det ska bli jäääävligt nice, så som jag har längtat!

stank urin i hela labbet

idag var jag iväg till vårdcentralen med mitt morgonkiss, det var Tydlig urinvägsinfektion. och hon förstog att jag besvärades av lukten för när hon testade mitt kiss så stank det urin i hela labbet :D
äcklig som jag är så kan jag inte bli lite glad över det ^^
men eftersom jag inte har några besvär dvs smärta när jag kissar så är det lite ett mysterium.
jag ska tillbaka 13.40 för en gynundersökning och prata lite med en läkare.
jag är lika förvånade som dom tbh :p
och det konstiga är att jag har ju haft det här besväret bra jävla länge, ända sen jag var till ungdomsmottagningen den 3 december så ja.. riktigt konstigt är det.

igår när vi såg nyheterna så var mona sahlin på tv och då sa papa - hoppas du får en istapp i huvudet, jävla fitta!
och nu gör han stuvande makaroner och får inte upp ett mjölkpaket och utbrister - fan vad jag hatar dom här mjölkpaketen.. sen efter en stund skriker han nästan av ilska - I WANTA TO KILL THEM!!!
han är riktigt roande den där farbror kent :'D

I won't ever have to lie

idag har jag spenderat många minuter i telefon med vårdcentralen, som några av er vet så tycker jag att mitt kiss numera luktar Fruktansvärt, jag kan inte kissa och sen efteråt direkt borta tänderna för då spyr jag nästan.. så illa är det. men det gör inte ont när jag kissar? iaf ska kissa i burk imorgon och ringa in och kanske träffa läkare, får se hure blir, är satans trött på att nästan spy varenda gång jag kissar. hoppas bara det inte är det nån könis, då blire pinsamt :p har klarat mig änsålänge så det vore ju dumt om det skulle hända just Nu. ^^

jag och pappa busade upp alba en massa ikväll, sen kom mamma hem så jag busade med mamma istället, och så hamnade jag på rygg i sängen, alba goes bananas och börjar studsa och grejja RAKT på mitt huvud och jag skriker HJÄLP MIG!! självklart sitter jag nu med ett stort rivmärke på kinden, mäkta sexigt ^^


Tuesday's gone

tiiiisdag, jag orkar inte med lov :p fan i början tycker jag att det ska bli så skönt med lov, men efter en dag så är jag så fruktansvärt rastlös att jag bara vill tillbaka till skolan och praktiken :p
drömde till och med att jag var på fiket och jobbade. gg -_-

ooh i helgen ska jag, johanna och vickan ta en kväll med skäckisar, eller så blire bara jag och johanna, vi ska iaf se the gift, såg den ju när jag var liten och det är fan den läskigaste någonsin nästan :D
ooooh blir nästan pirrig i magen när jag tänker på den ^^

imorgon är det iaf onsdag, då är vi ett steg närmare fredagen \o/

what's this about?

idag ringde jag och bokade tid åt mig och syrran på crossroads i borlänge, blir att kicka en varsin nipple på fredag kl 15. Awesome, har fan varit snack om det sen tiden på media, men nu när johanna var på så vart det lättare med skjuts och alls, dåligt nervösa vi är då? neerå. johanna ska få göra sin först så hon inte bangar ut när hon ser hur det går till och allt. hon är ju lite klen den där jäveln till syrran jag har :D

men nu har jag nått att se fram emot hela veckan iaf :D:D sen kan jag ju hoppas på att jeans factory har några bra cheap monday jeans också så jag kan köpa ett par, har ju nämligen presentkort där. :)
men som vanligt när jag hoppas så kommer det vara fail och allt slut i mina storlekar så jag kommer bli superarg!

men annars då, första dagen på lovet idag. mäkta skönt, duschade och sen kollade jag och mamma på Cry Baby, en film med johnny depp med mera, den var så dålig och skämmig så jag vetefan :D dom var så unga ^^
tracy lords och ricky lake var med också, Och Iggy Pop :D

imorgon blir det väl något liknande antar jag, soffan eller sängen ;>

RSS 2.0