klamydia

igår var det full fart hela dagen, vi tog saken i egna händer i skolan och ringde dit avestatidningen och efterlyste fler folk eftersom att arbetsförmedlingen inte verkar ta sitt jobb seriöst. så vi får se om några nappar :)
när jag sen kom hem så skulle vi på hundkurs med alba, men vad ser jag? jag har fått ett brev, så jag öppnar brevet och läser att någon jag nuppat med har klamydia och att jag måste testa mig illa kvickt! T__T
paniken slog ut, jag hade ju ffs oskyddat sex i helgen!
men efter lite logiskt tänkande, blogg läsande (min egna) så kom jag fram till att jag är 99.9 % säker på att jag är clean, för jag testade mig i mars, och då var jag ren. och efter det har jag bara legat med martin, jon och GB.
och självklart pratade jag med alla tre och frågade om dom är lortiga (dock inte i dom orden ^^) men ingen av dom var det, dom fick mer panik av mina frågor ^^ förutom martin då som bara skrattade och mobbade mig Y_Y
fast detta drabbar han också eftersom vi hade tänkt träffas nästa helg när jag är nere i sthlm.  HAH!

idag blir det att gå till skolan iaf, och sen ringde ungdomsmottagningen och om inte dom har tid ikväll eller imorgon så ringer jag till vårdcentralen. fyfan.. det värsta är att det gör ont där nere nu men jag tror att det kan vara svamp.
DET ÄR SÅ ROOOOLIGT ATT VARA TJEJ!! (hör min enorma sarkasm här.....)

mercy mercy

fyfan vilken träningsverk jag hade igår, det var en riktig pina! smärtade fan överallt såfort jag skrattade eller hostade, fast idag är det tack och lov bättre ^^

igår i skolan var vi på en föreläsning om mat och sånt, naturlig mat. fyfan vilken tankeställare man fick kan jag lova!
visste ni t.ex att potatis är sötare än socker? ne juste. skitpotatis ;p
sen på eftermiddagen så glodde vi på film.
när vi kom tillbaka till avesta så drog vi hem till madde och spelade kort och pratade lite, för äntligen har dom satt in senare bussar så jag kan stanna kvar i avesta längre än till halv 6 på kvällarna. \o/

idag ska vi ha kenneth hela dagen, very nice. blir nog mycket psykologi hoppas jag!

annars då? jorafan, har inte mycket att klaga på just nu. blir lite dåligt iofs med bloggande, det är lite tråkigt för er.
JO!! fan! #spectrial är igång igen. Fyfan vad jag fullkomligt älskar peter sunde! :D
jag vill ha en tshirt med hans nuna på och så ska det stå under "What Would Peter Sunde Do?"


don't confess this thing that breaks my heart

måndag, idag ska vi ha musik och idrott bara, lite smått ångest över idrotten men det ska väl gå bra även fast jag föredrar att inte ha det på schemat :p

i lördags var faktiskt en helt okej utekväll. det var mycket folk ute på hotellet och jag träffade på en väldigt kärleksfull GB, vilket resulterade att jag Äntligen fick ligga och fick göra det bra.
ingen besvikelse där, sen efter det så drog vi vidare på en efterfest och jag kom hem till johanna vid 8 igår morse.
lagomt sliten sådär. sen vid 12 ringde våra föräldrar och undrade om vi skulle med till blge för att se när marko hoppade fallskärm, Lätt vi var på! så det var bara att hoppa i kläderna och dra.
fyfan vad fränt det var att se :) och marko var inte besviken han heller ^^


... and here I am!

inte skrivit på ett tag nu, har iaf börjat på skolan så kanske är därför jag inte skrivit, inte funnits så mycket tid, tidiga mornar och trött som satan på kvällarna när jag kommer hem.

idag ska jag iaf ut med johanna och sofia. hotellet har premiär om man kan kalla det så.
pappa gav mig pengar för utgång så han skulle få vara ensam med mamma ute i stugan ;p
ett mutbart barn är ett kontrollerbart barn ;) ^^

förra helgen så hade vi tjejkväll ute i sommarstugan, det var mysigt och trevligt, synd bara att det inte händer oftare att vi har såna kvällar/dagar ihop.

tänkte idag i duschen, fan vilken jävla knull-lös sommar/höst detta har blivit. det är hemskt!
men vem vet, kanske man hittar ett offer ikväll att utnyttja. det värsta är ju att även om man hittar nån som man tänker nuppa med så kommer han säkert vara sån besvikelse för att det varit sån jävla torrperiod för mig och man har höga förväntningar. nough av mina tankar.
nu ska jag skita och sen försöka peppa mig själv, vilket kan bli svårt med detta jävla rövregnväder. -_-

sjövik

igår var jag till sjövik och kollade, fyfan vad kul det lät så både jag och linkan har bestämt oss att gå där nu. vi börjar på måndag! :) och vi blir direkt inskrivna i jobbgarantin för unga. perrfa!
och jag får som önskat läsa lite psykologi vilket jag faktiskt vill.
var så jävla glad igår när jag kom därifrån, äntligen något att göra :D
så jag kommer gå där tills den 20 december.
pappa vart såklart lite negativ över att gå en hittepåskola och inte satsa på körkortet som han så gärna vill att jag ska ha, helst igår, men nu ser allt ljust ut och körkortet får ske efter december.
kommer självklart att fortsätta läsa massa teori så jag verkligen sätter den! :)

efter att vi kom tillbaka från skolan så gick vi hem till maddelus och satt där och snackade en massa.
madde, våran lilla tjockis <3


sen åkte jag hem och direkt åkte vi till borlänge för hundkursen, alba fick lite bakläxa, men vi har faktiskt varit dåliga på att träna tyvärr. men nu jävlar ska det bli ändring på det.
sen efter våran tid var över så fick vi ta med alba in i agilityhagen och testa lite, det var roligt! :D
alba gick på sån där /\ grej, fick ju locka med massa godis men hon gjorde det iaf :)
sen fick vi in henne i tunneln, och lite sicksacksgrej. det var så kul att se faktiskt, hon är nog inte så retard som vi tror ;)


en bild från i somras, gullegrisen vår! :)

mongolinkan :D

idag fick jag tag på hon på arbetsförmedlingen så imorgon ska jag till sjöviks folkhögskola och kicka.
sen nyss ringde linkan mig och frågade om jag skulle dit, och det ska jag, för hon ville nämligen knappt dit och om hon skulle dit ville hon inte dit ensam :p men jag fick henne att ringa och anmäla sig iaf även fast det var försent en halvtimme enligt kallelsen ^^
sen ringde hon mig igen efter det och berättade vad hon hade sagt, herregud den lilla damen alltså :'D
förgyllde min ensamma eftermiddag här hemma ^^

nu ska jag träna med alba en massa för imorgon är det ju hundkurs igen och vore ju pinsamt om alba är jättedålig ^^

arbetsförmedlingen? idioter -_-

herregud. fick en kallelse idag om att på onsdag ska jag till sjöviks folkhögskola och kicka runt och kika.
skjuts kunde man få från ICA parkeringen i AVESTA. som vanligt antar man att man ska ta sig till avesta.
jag försöker ringa hon som skickat kallelsen till mig men dom anser inte att det är viktigt att vara kontaktbara tydligen. hon skulle vara tillbaka 14.30, jag ringer konstant men det är upptaget hela tiden.
sen ringer jag igen efter en rökpaus ca 15.00 och då har hon gått HEM! GÅTT HEM!!!! jag blir fan rabiat -_-
så jag väntar på en telefonist som iaf inte har en aning om vad jag pratar om och hänvisar mig till den andra ungdomshandledaren MEN henne kan man inte ringa förrns 15.30.
får jag inte tag på henne då så kommer jag fan bli tvungen att döda något. T__T
alltid denna mentala utmattningen såfort man har med dessa idioter att göra med!

till något annat nu, imorse var jag till falun med mamma och alba för vi skulle kolla albas syn, den var perrfa.
gammkärringen förvånar oss hela tiden, hon är 5 år men inga större fel :p

nu ska jag laga mat för ikväll så ska jag på teorikurs :)

jo förresten, jag sökte jobb idag också, eftermiddagar och kvällar som telefonförsäljargrej. koolt, så nu är det bara att vänta på ingenting i stortsätt. ayew!

iskalla fötter

oj, igår vart det grannfylla här hemma. satan i gatan vad full jag vart, det vart vin, öl och hotshots. ujujuj!
jag vart så kanoners så tillslut smög jag mig upp och spydde som vanligt och däckade på toagolvet, vaknade i morse med ryggont och Iskalla fötter. fyfasen vad jag frös ^^

så idag har jag bara legat och sovit och glott på freaks and geeks, nyss vart det pizza. göttrand!

pieace of my mind ang karlars fötter!

nyss när jag satt och pillade på mina fötter och klippte tånaglarna (som alltid ska klippas så kort som det bara går, helst ska det blöda lite) kom jag på en sak jag bara Måste blogga om, nämligen karlar och deras fotvård (som ofta inte existerar)

kommer ihåg när jag var tillsammans med martin, vi låg och myste och så kände jag hans fnasiga hälar mot mina mjuka fina fötter och jag vart alldeles Stel, samma sak när jag känner eller ser att en karl har långa tånåglar, jag blir alldeles stel. Det är så Äckligt! plus att det gör ont när dom ofrivilligt rivs med dom. 
en kväll tvingade jag ner martin i duschen, satte han ner på en pall och slängde åt han en fotfil och sa åt han att fixa! han filade, sen klippte han sina tånaglar, smorde in sina fötter, sen kunde jag mysa helhjärtat!

när jag myser med någon jag inte känner lika bra som martin, som jag i princip kan säga vad som helst åt, och känner hur vanvårdade deras fötter är så lindar jag in mina egna fötter i täcket så jag inte känner deras fötter mot mina. det är så äckligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

när jag var liten hade jag fotfobi om man kan kalla det så, det kan mina föräldrar intyga :p
HATADE fötter verkligen, fick panik om pappa nudde mig med sina fötter eller om han tog på mina, vilket han visste om och älskade att retas för och kunde låsa fast mig och ta av mig mina älskade strumpor och ta på mina fötter och se min panik och höra mig skrika, barnslig och rolig som min pappa är :D
jag tålde inte mina egna fötter heller som ni kanske förstår och sov Alltid med strumpor om nätterna, för det finns inge värre än att känna hur det strävar emot eller fnasar till när man rör fötterna.

med detta sagt så undrar jag om någon av er som läser känner/tycker likadant ang mäns fötter?
eller är det bara jag som är skadad?! :p

nu ska jag hoppa in i duschen, raka mina ben och fila mina fötter! :p


a piece of wonderbreak

igår var det hundkurs igen, pappa följde med den här gången, alba gjorde inte så jättebra ifrån sig men vi fick en ny läxa och den funkade nyss jättebra när vi tränade. enda problemet är väl att få "okända" människor att träna med för albas skull. klart som fan att hon låter oss i familjen ta henne på huvudet och sådär.
nån frivillig polare som vill komma hit nån dag och umgås och träna lite med alba? :D
blir ju en winwinsituation, ni får sällskapa med mig, om ni har tur kan jag laga mat åt er och så bidrar ni till albas hälsa :D

dra i kryckan då föfan

nu har jag gjort halkbanan. FyFAN vad kul det var! hasse tyckte också att jag gjorde ett jättebra jobb som gasade på och verkligen försökte testa olika saker :) det var roligt att sitta själv i en bil och köra, man får sååå mycket bättre självförtroende när det gäller körningen faktiskt! :)

sen inne i salen fick man om man ville testa hur det känns att "volta" i en bil. alltså, först åker den åt sidan, sakta iofs, sen hänger man uppochner. jag testade såklart! och så skulle man ta sig ur när man var upp och ner.
det fick jag också beröm för, dom hade inte sett någon göra det så smidigt innan mig, tur man är liten och nätt ;)
jag fick köra inne i falun också, jag som inte ville T_T men det gick bra faktiskt, förstår inte nu i efterhand varför jag var så himla nervös!
jag har iaf haft en jätterolig dag! förstår varför folk säger nu att det är så roligt och vill göra om det :D
synd på priset bara :/


10.000 fulla irländare

idag är det halkbanan på schemat. behöver jag nämna att jag är sketans nervös?
inte så mycket över själva halkbanan, mest över att köra dit, eller hem dvs med en bil full med randoms.
jag känner mig inte så pass jävla säker att jag vill köra inne i falun. så det tänker jag försöka snacka mig ur och köra landsväg bara!

ah fyfan. varför denna press igentligen? seriöst, hasse är ju med föfan och är med och bromsar om jag kör åt helvete ;)

life will make us women and men.

idag har varit en äkta söndag, inte gjort nå vettigt alls.
alba är skenis så man lär ju passa på att ligga och gosa med henne nu när hon själv vill!
imorgon är det iofs saker på g, körlektion och sen teori.

pratar med lowe nu, som vanligt när vi pratar får jag sån saknad att jag nästan blir lite ledsen.
han har nyss köpt en lägenhet i sthlm så nu blir han väl kvar där nere :(



you're so white, mom!

kursen gick bra igår, vi fick jättemycket beröm för våran träning med alba och fick en ny läxa tills nästa vecka :)
man slipper skämmas lite över alba ;) för andra hunden som också har problem med människor (och hundar visar det sig) är inte lika bra som alba i träningen, kan iofs bero på att den tiken är jätterädd om sina tassar och vill helst inte att andra människor ska ta på dom. men iaf, allt gick bra.
mamma är dock orolig för nästa vecka, våran träning den här veckan går ut på att vänja alba att man tar henne på huvudet, när marie (ledaren) testade och visade så ryggade hon undan.
menmen, worst case senario är ju att hon hugger till bara ;) :D

annars då, jag försöker ha morgonrutin nu att jag tränar, så vi får se hur det går, började igår så jag har träningsvärk idag ^^ jag går upp, dricker kaffe och löser korsord tills jag måste bajsa, sen byter jag om till träningskläderna och går upp i "gymmet" och tränar tills jag inte orkar/har lust nå mer :)
sen efter det ska jag försöka aktivera alba lite.

idag ska jag sätta mig vid datorn efter träningen och kicka lite körkortsfrågor.

RSS 2.0