panty liners, fits front And back!

idag ska jag till falun efter lunch, eller ja några från klassen och jag.
vi ska besöka fängelsemuseet eller hur man stavar. så det ska bli riktigt intressant.

just nu sitter jag med världens huvudvärk och önskar inget annat än att lägga mig och sova bort den,
somnade dock rätt tidigt igår, tittade på robin hood. fan vad jag älskar robin hood och nu menar jag disneys film och inte nå andra otecknade hittepå.

sen ska jag klaga igen på er läsare som tittar in här.
igår var ni 11 stackare som frivilligt läste min blogg och hur många kommentarer?
noll såklart, ni är så jävla tråkiga!
vi kan göra en deal? om ni börjar kommentera min blogg så ska jag bli bättre på att kommentera era bloggar om ni nu har en.
det är så tråkigt att inte få respons på det man skriver.
och medans jag ändå klagar så ska jag klaga på mina vänner, varför uppdaterar ni aldrig?
det är fan bara madde som uppdaterar sin blogg!

Come on baby!

idag så satt vi och väntade på jonas, våran lärare som ska underhålla oss tills fikat och sen spela gitarr med oss. anyways.. han hade klippt sig sen sist jag såg honom och på långt håll och utan mina glasögon så trodde jag på fullaste allvar att Mr. Calle Schulman (utan skägg och hans brillor) var på sjövik och gled rakt mot oss.
det vart nästan lite fjärilar i magen på mig och sen dog jag lite när jag insåg att det bara var Jonas.


annars har dagen varit sådär lagomt kul, lirat lite gura och ätit och köpt nya kalasbyxor.
spelade lite spökboll och basket också, jag blir alltid lika stolt när jag lyckas sätta bollen i den där jävla korgen för man ser typ på alla att dom inte tänker passa mig för att jag är ju kort, finns ju ingen chans in hell att jag kommer sätta den, right? fakk jo all säger jag och bara lägger i den med stolt leende för mig själv.

nu ska jag ta mig en stund att klaga lite på min fitta igen så ni känsliga behöver inte läsa mer i detta inlägg!
mensen är över nu efter några dagar och efter varsam skötsel och hopp om att den inte ska bli sjuk efter mensen så vad får jag? jo en vidrig jävla fitta som luktar _ej okej_ såfort jag särar på bena och sitter på huk utan byxor (detta gjorde jag när jag tog fram en matlåda, alltså satt utan byxor på huk med särade ben. ah fan varför förklarar jag mig?!)
jag har tröttnat, det är nästan så jag överväger att genomföra en dyr jävla könsbyteoperation, fast bara i skrevet.
jag vill fortfarande ha mina underbara pattar, jag vill bara bli av med den här satans problemfittan!! T__T

So tell me what?

måndag, gårdagen gick väl okej, orkar inte blogga om den, får cash iaf.
mår illa och nu sitter jag och skiter, och vet ni vad det bästa är med uppetoan?
jag har toalettpappret på elementet så när jag ska torka mig är det alldeles ljummet ;>

det är 15 minusgrader ute, inte okej. letade på bomullskalasbyxorna och ylleknäsockorna och upptäcker att jag lär då Fan in på HM idag och köpa nya kalasbyxor i större storlek, jag är inte såhär liten längre som jag var i början av gymnasiet. kuken då!
menmen :p

pratade med både johan och martin igår, när jag får lite klirr i kassan så ska jag ner till sthlm en helg och gråta ur mig alla bekymmer i en välkänd famn och komma bort från ångestfyllda hedemora en stund.
sen med johan, när han skaffar egen lägenhet så ska jag börja söka jobb i uppsala kanske så kan jag bo med honom tills jag får råd att flytta själv. det är iaf en backup plan i min bistra verklighet.

tacksåmyckethej!


såhär ogillande ser jag ut just nu när det är så kallt ute.
tur att jag har en riktigt ful mössa iaf!

skyltsöndag i det ruttna hda

idag ska jag jobba, jag börjar 14, men åker dit en halvtimme innan så jag kan fixa så det slipper bli så jääävla stressigt när jag kommer, om jag känner chefen rätt så har han inte städat undan hans skit, sett till att det är tomma backar inne i disken, men jag hoppas för gudsskull att han har fyllt kylen proppfull med julmust.
tänker vägra stå där och låta allt bli ett fiasko.

kul, klockan är halv 10 och jag är redan stressad inför dagens jobb.

spola ner hans knark så ser du en helt annan sida av honom.

igår så åkte vi ju till sthlm.
på resan dit så somnade jag och drömde att jag var påväg ut från toaletten här hemma och pappa stog bakom dörren och skrämde mig, och när jag är rädd så stampar jag och skriker, så jag vaknar av att jag stampar till som Fan i golvet och rädd och förvånad som fan tittar på elin :'D Jävla pappa... :D

sen väl i sthlm så var det väl okej, riksdagen är maffig men ack så tråkig. vi såg iaf jimmie åkesson på håll
och den goa gubben från MP :)

sen upplevde jag min första 3Dupplevelse. Maddafakka vad fränt det var!! :O

robin hade fixat skjuts hem igår från avesta fast alla fick inte plats så Tom var jättesnäll och gick med mig och elin till bussen och åkte buss hem för att hålla mig sällskap och vi pratade och boundade lite, han växer mer och mer på mig. himla trevlig kille det där! :) kul att skaffa lite vänner här i hedemora också för engångsskull

idag är jag dock hemma, jag har snor i hela bihålorna som jag försöker bli av med och jag har ont i tamigfan Heeela kroppen, ain't cool.

nu ska jag försöka tvinga ut alba, som ligger och pruttar så det svider i näsan på mig, så hon kan bajsa så vi kan bädda ner oss i soffan med nån film.

I wanna be your dog!

satan, igår så spelade vi innebandy på idrotten, först for marie i backen och slog i bakhuvudet, sen så tacklades jag av elin så jag Flög! jag var seriöst uppe i luften och åkte rakt upp på scnenen, som tur var så hängde det en fet gardin där som dämpade mitt fall, FYFAN vad kul det var! fattar ni var kul det lär ha sett ut!? :D vi satt iaf och garvade i typ 5 minuter konstant för det var hilarious :D sen gav jag upp och hade fruktstund och tittade på istället och då for micke och patrik i golvet också så jag drog slutsatsen att vi nog kanske inte borde spela innebandy nå mer och byta gren när vi har idrott ^^

jag har fetaste jävla träningsvärken idag iaf, och snart ska jag till sthlm.


HAHAHAHA jag nös nyss (jag sitter och skiter med lappyn i knät) och samtidigt som jag nös så åkte cdluckan ut :'DDD


om jag vore livet, skulle jag överge dig!

idag blir det en kortis i skolan, jag hade tusen knivar i livmodern imorse och somnade om och vaknade med ett blodbad i trosan, sen har jag ringt den personen på soc som jag ska prata med som har telefontid en timme om dagen och självklart hade han planerat in ett möte idag på sin telefontid idag, seriöst alltså? T__T

men jag ska snart åka till skolan iaf, fast snart för mig är lång tid eftersom att det är tusen bussar och skit och vänta innan jag faktiskt anländer till skolan.

och imorgon så ska hela härliga gänget till stockholm, mmm! love it!
fast fan... kul att vara i sthlm med mens och krångla sig in på toaletter och byta och grejer.
fan ibland hatar jag verkligen mitt liv och situationerna jag hamnar i.

jag hade iaf världens underbaraste dröm inatt vilket resulterade att när jag vaknade från den så var jag ensamast i hela världen och jag grät lite. MM-M vad jag är glad idag. hör ironin nu gott folk.

dirty red bandana

helgen har varit lugn, på lördagen så vart vi överbjudna på tacos på kvällen hos grannarna, vi spelade lite med andra ord också och hade det trevligt, sen fixade vi in en ny tvättmaskin hemma hos marko och pernilla.

igår var jag och pappa en snabbis till blge för pappa skulle köpa på sig massa skit.
sen på kvällen åkte vi hem till hillevi och ungarna (som faktiskt mer än tonåringar nu än ungar men whatever ;))
och hjälpte dom med massa saker i nya lägenheten som dom flyttat till.
sen när jag kom hem så städade jag på mitt egna rum, skittråkigt med det var dags.

natten har varit hemsk, dröm mardrömmar om zombisar och skit även fast jag inte ens sett på nå sånt på bra jävla länge och så har jag vaknat tamigfan Hela tiden så jag är lite sliten.

idag ska jag åka hem tidigt, mamma kommer till avesta med gitarren så vi ska in på dalamusik och rusta upp den med lite nya strängar och nån plastsak som saknas, ja alltså nu pratar jag om Markos gitarr, den stålsträngade Fendern ;) tydligen så får jag låna den i bra många år för marko har gett upp att lära sig spela.
jag klagar då iaf inte ;>

nu ska jag ta på mig allt som ska på inför vädret och sen ta mig ner till bussen!

andra upplagan

igår gick det bra iskolan, inga utbrott eller sånt :p
lekte och hade det roligt bara, och sen efter när jag kom in till avesta så drog jag och pinken hem till madde och chillade ett tag. sen när jag kom hem så tänkte jag att jag borde lira lite gitarr och gitarren har bara legat på golvet där jag lämnade den igår, och vad möts jag av för något?
jo en gitarr med FEM strängar, då har alltså en fittig jävla sträng gått av bara av att chilla på golvet.
vart nästan helt hysterisk och så hittade jag en ny sträng i min byrå och började stränga om och arg som få sen somnade jag av utmattning.

idag är det fredag och jag sitter i pyjamas och bara inte vill göra något, slagit rekordet på mammas facebook på bejeweled och jag tror nog att jag ska gå och lägga mig i soffan med en dålig film som belöning och just helt enkelt för att jag inte vill göra något annat idag.

Om jag vore en flod - skulle alla dränkas!

seriöst.. mitt inlägg imorse, om att sluta röka, vilket jävla skämt och nu ska jag förklara varför!

jag kom fram lite argare än vanligt till skolan och mina ben och fingrar har knappt varit stilla någonting genom hela dagen, rastlös som fan! efter fikat så satt jag och tuggade på ett jävla tuggummi och lyckas på något sätt bita mig i tungan med hörntänderna, (dom vassaste jävla tänderna jag har också), mitt tuggummi flyger ut ur munnen och jag skriker till och slår i bänken, varpå min lärare och  hela klassen typ O__o och glor, kenneth (läraren) frågar förvånat vad i helvete jag gör och jag förklarar att jag bet mig i tungan, jag försöker för fullt att svälja allt dreggel som nu samlats i min mun och känner hur mina ögon tåras lite av naturlighet och skrattar lite åt mig själv som jag alltid gör när jag gör illa mig, och sedan börjar kenneth att dalta med mig som ett barn varpå jag börjat gråta lite lugnt och han Glor på mig varpå det totalt svartnar för mig och jag skriker - BLIR FÖR FAN INTE BÄTTRE AV ATT DU GLOR!!! SLUTA TITTA PÅ MIG!!!!!
så kenneth, som tack och lov är psykolog i grunden, säger okej och fortsätter lektionen för en väldigt chockad klass och jag som sitter och försöker torka tårarna som rinner utan stopp ur ögonen på mig.

sen grät jag några gånger till unden dagen, dock inte lika hysteriskt och bara inför elin och malin, och när jag kom till avesta så kände jag att världen och livet kan dra åt helvete och köpte mig en tändare och ett paket cigg!

så ja, så bra gick det för mig att sluta röka och vara duktig, det här lär nog trappas ner och inte sluta tvärt.
för jag kan inte leva med mig själv såhär och tycker inte att dom andra borde heller.
fast nu såhär efteråt så är incidenten i skolan jävligt roligt och jag fnissar när jag tänker på det och hur tysta alla vart :'DDD

och så tänker jag såhär, såhär blir jag av att sluta röka. hur fan klarar folk av att sluta knarka knark?
vilket jävla skit alltså....

fortsätt vara dig själv!

fyfan, imorse, rätt nyligen tog jag min sista cigg, nu är det slut på rökningen.
pappa har slutat, mamma har slutat och nu jag. jag har iofs gått över till snus just såhär i början för jag vill inte riskera folket omkring mig för den ilskan jag kommer känna när jag inte kan röka och jag har abstinens :p

ah vi får helt enkelt se hur detta går för sig ^^

igår var en djävulsdag! orkar inte ens skriva ner den men pontus kan dra åt helvete.
och jag kan passa på att hylla elins moster och hennes buskarl :)

KSMB - Jag är ingenting. (Y)

Good enough for me and my Bobby McGee

seriöst, varför ska alla bra musiker knarka ihjäl sig?
vad är det som gör att alla bra musiker söker sig till drogerna och att drogerna blir deras död?
om man ser på ozzy, knarkat som Få men är fortfarande i livet, ser hur mycket musik han har hunnit göra och hur hyllad han är. tänk om kurt cobain var i livet, tänk vad mycket Mer musik han skulle förgylla våra liv med, eller janis joplin, tänk er bara! finns så många personer man kan ta som exempel här faktiskt.
undra om dom fortfarande skulle hålla på med musiken om dom levde än?
finns mycket jag funderar över ang det här med musiken och allt, men jag tänker inte blogga mer om det nu eftersom ingen av mina vänner/läsare är i närheten av intresserad av musik, inte Min musiksmak iaf, som jag är.

om jag någonsin blir känd för något, musik eller annat idiotiskt jag skulle kunna hitta på här i livet eftersom jag faktiskt skulle vilja vara någon, Någon, ett namn någonstans, kan ni påminna mig om detta inlägg då när jag är nere på knäna i drogerna och sakta men säkert knarkar mig till döds.


plus en sak att tillägga, gammal musik, det finns inge bättre. det skapas ingen musik nuförtiden som är så tidslös som den som gjordes förut, _ingen_! jag blir till och med ledsen ibland när jag lyssnar på gammal musik och blir besviken på ny musik, gammal musik får mig att känna på lugn, på något sätt också besviken, livet och världen verkade så mycket bättre på den tiden, och nu snackar vi typ 60talet ungefär.
deras lyrics är så rena, ärliga och så jävla priceless och så lyssnar man på ny musik, så jävla fattiga texter så man blir arg! ne usch. nu ska jag sluta älta. tacksåmyckethej!

slänger upp en bild på Janis också bara för att!


Freedom is just another word for nothing left to lose,
Nothing don't mean nothing honey if it ain't free!

lilla julafton

idag har verkligen varit som en liten julafton för mig. nedanför ser ni varför!

Come on and take it off!

igår vart det inget som planerat, kenneth var hemma sjuk med barn och bussen vi kunde låna till säter var trasig och den andra behövdes för annat, så det vart inge säter och vi fick sluta innan lunch! så jag och linkan vi drog hem till madde vi istället och klaga ur oss allt som fanns att klaga om, allt från beatrice ask till USA's maktgalenhet och FRA.

sen åkte jag hem och tog en promenad hem och möttes av mamma, pappa och alba, när jag kom hem så lagade jag mat + matlåda och sen vart det koma. trött som Fan imorse när jag vaknade och tänkte att jag stannar hemma idag...
men sen kom jag på att jag förlorar pengar på det och umgänge så jag bet ihop som Fan ska ni veta!
så nu sitter jag här och morgonskiter och önskar inget annat än att klä av mig och hoppa ner i sängen igen.


I hate myself for loving you

shit, det snöar, och verkligen snöarsnöar, det snöade igår och jag skottade, det syns typ inte ett skit idag att jag gjort det. blir ju lagomt kul att gå till bussen och till skolan i flera centimeters snö och självklart kommer det vara oplogat eftersom dom har säkert inte förberett sig för ÄNNU en vinter.
får se hur mina nya höga kilklacksstövlar klarar sig och hur Jag klarar mig, kommer väl säkert ramla omkull eller något annat osexigt.

idag efter lunch så ska vi iaf åka till säter och till mentalvårdsmuseet, jag älskar det där stället, det är så jävla facinerande!

usch jag mår illa, jag har inte bajsat på två dagar och nu sitter jag och försöker efter några koppar kaffe.
det kommer väl säkert bli skitrace nu på morgonen innan man måste iväg till bussen.
hatar dålig planering T__T

ibland kan jag inte annat än att hata mig själv

om ni läser rubriken och undrar så kommer förklaringen här.
jag satt nyss och sorterade min hdd, och började med scrubs för jag VET att det framkallar agg i mig när jag ska rada upp en playlist, och så börjar jag på att sortera och helt plötsligt när jag ska ta bort en tom mapp så har jag varit för snabb och lyckats klicka i hela Scrubsmappen, så jag reagerar inte förrns jag ser att 29,nånting gig raderas.
NOES tänker jag, vad i helvete?!?!??! tittar och ja visst fan.. jag har raderat hela jävla scrubsmappen förutom säsong 8.

tror ni jag vart nå jävla less eller?!! min favoritserie, och jag tänkte att inte fan i helvete ska jag väl behöva ladda hem hela skiten IGEN (min hdd krashade ju förut så jag fick ladda hem alla serier igen..) men jag ringde till johanna och hon styrde upp jocke som hade alla säsonger så nu slipper jag ladda hem hela skiten igen.
tack gode gud att det var scrubs och inte nån annan serie som inte är lika lätt att få tag på. halleluhja!

han stog och dog

i lördags så svimmade pappa två gånger, efter andra gången så ringde han sjukvårdsupplysningen och dom sa att han borde nog åka in till akuten, väl där så slog hans hjärta dubbelt så snabbt det än det ska i viloläge, så dom satte han på nå ekgmonitor så dom hade koll på han och så vart han kvar där och är fortfarande kvar.
så idag åker varken jag eller johanna till skolan, vi ska åka till pappa istället!

på lördagen så var jag också iväg till avesta för att äta gott med madde och hålla henne lite sällskap, sen vid 20 så drog jag hem till moa, där satt vi och drack tills klockan vart ett, då gick vi ner på stan och käkade lite sen kom daniel och hämtade mig, han släppte av mig i stan för jag var verkligen inte trött så jag gick hem och knullade lite med gb istället. det är bra att man har folk att utnyttja :'D

igår var jag fruktansvärt bakis, skoja inte, fortfarande full när jag vaknade hos gb och smög mig själv ut och ringde mamma, sen så låg jag i soffan hela dagen och bara väntade ut livet.


obekväm stämning

jag är ensam hemma med alba, jag duschar och när jag kommer upp på mitt rum så hör jag inte radion vilken jag ska.. jag har inge internet heller på datorn och tänker att nu är det strömavbrott igen nånstans i nån jävla säkring.. gör det jag ska och sedan går jag ner, visst fan, radion funkar inte, lamporna i köket funkar inte och datorrummet är helt dött. jag ringer mamma eftersom jag aldrig bytt säkring själv i hela mitt liv och är livrädd att brännas till döds när jag pillar med såna saker, byter en huvudsäkring som gått. ingen ändring!
känner mig fruktansvärt efterbliven och tjejig när jag inte fattar felet, ringer pappa, mamma kommer hem, hon tittar lite, ser inga fel heller. jo serni, då har en till huvudsäkring gått fast det inte syns!
det har alltså gått 2 av 3 huvudsäkringar och jag har inte gjort ett piss! ingen överbelastning eller någonting!
och som ni säkert vet så har paranormal närvaro en tendens att slå ut ström och liknande saker..

så här sitter jag ensam i ett hus som jag VET att jag inte är ensam i, och då menar jag inte albas närvaro.
jätteobekvämt kan ni tro, min buss går 11.38.. bara stå ut sålänge, men om ni inte hör något mer från mig nu så ligger jag död och stel av skräck någonstans i huset.
tacksåmyckethej!

jo förresten, ser nu att jag inte har bloggat om händelsen som också inte har någon förklaring för någon vecka sedan.
pappa jobbade sent, mamma och jag gick och lade oss. jag vaknar 22.09 av att min säng vibrerar, precis som den gör när vi tvättar och tvättmaskinen centrifugerar. idioter som tvättar nu tänkte jag och somnade om.
morgonen därpå frågar jag mamma om hon tvättat kl 22, nej säger hon, pappa då frågar jag, nej du han kom hem 1 på natten.. sen berättar jag för mamma och hon tittar på mig och berättar att hon somnat ifrån efterlyst, och när hon vaknat så var det något annat, klockan var lite efter 22 och alba satt upp i sängen och skällde och tittade ut mot hallen.
så ja, nu vet ni vad jag har att göra med här hemma och nu vill jag inte höra några klagomål när jag whinear om att jag inte vill vara ensam hemma eller sova själv i huset. tacksåmyckethejpåriktigt!

I forgot who I once was..

KrpN säger (22:30):
nej men jag vet inte, hur kom det sig att vi låg ens? inte fan var det någon av oss som regelrätt raggade iaf


sara O'YEAH säger (22:32):
oj ja jag vet fan inte, jag hade typ bestämt mig för att vi skulle nuppa och så skämtade jag massa om det och så var vi utanför krogen en natt och så vart vi bjudna på efterfest tror jag men istället föreslog jag att vi skulle gå hem till dig och ligga istället och så vart det

KrpN säger (22:34):
alltid nice att ligga, eller ja, oftast. Plus att jag har för mig att jag tänkte att jag skulle ligga med dig nån gång, typ när jag började på media efter ett tag


sara O'YEAH säger (22:35):
haha så då var det ömsesidigt iaf ^^ ganska roligt när man bara typ "den ska jag ligga med.."

KrpN säger (22:36):
haha ja, nej men har alltid gillat din utstrålning på nåt vis
palla förklara, nej jag vet faktiskt inte, men din attityd och utstrålning har alltid varit attraktiv så




Jag blir himla glad när jag får sånadär komplimanger samtidigt som jag blir ledsen, för det känns som att jag har tappat den Saran förlängesen och hur mycket jag än försöker så är hon borta.
min attityd och utstrålning, den var underbar på mediatiden, jag minns att jag älskade mig själv så otroligt mycket och jag tyckte jag var den snyggaste av alla världar och jag var så självsäker så Ingenting kunde trycka ner mig, men så är det inte längre. när försvann jag? försvann jag med studenten?

nu ska jag sluta deppa en stund, säga godnatt till johan och se en film.
imorgon bär det av till avesta för lite fika och shopping!

hahahha så alba

http://www.videobash.com/video_show/tv-bulldog-2919 

haha kolla den där länken, så jäääävla rolig :'D

subaru, jaharu!

idag har jag varit ännumer hemmafru! fortsatte med att tvätta, vart dock inte kratta löv eftersom det regnar här hemma.
istället hörrni så Bakade jag bröd! se på fan ;D


dom glänser för att dom är penslade med vatten och sirap :)

jag tror jag håller på att växa upp, jag tror aldrig att jag har haft en veckas lov och varit såhär produktiv på bara Två dagar :) nu återstår det att se vad jag hittar på resten av veckan, jag ska ju iaf till avesta nån dag har jag bestämt, vet dock inte när :)
eventuellt ska jag till avesta på lördagen också för jag är nämligen inbjuden på fest hos tommy och moa :)

så mycket bättre

shit vilken produktiv dag detta har varit, jag har städat hela nedervåningen (förutom i mamma och pappas sovrum, sånt får dom Fan sköta själva eftersom mamma inte städa mitt rum längre ;) eller datorrummet, det skiter jag i) och sen har jag tvättat hela tiden och så har jag skurat golv och skit OCH så har jag krattat löv i omgångar när jag inte städat eller hängt tvätt.
jag blir så stolt över mig själv när jag orkar med sånt, fast sen får jag väl en lätt depression när jag kommer upp i mitt egna rum sen ikväll eftersom det ser ut som Fan själv, får se om jag orkar städa det rummet imorgon.

lär iaf fortsätta tvätta imorgon eftersom det är 2 maskiner kvar som inte hinns med idag. sen hade jag tänkt fortsätta kratta eftersom det aldrig tar slut med löv, men Fan vad bra det ser ut när man krattat, det är inte längre brunt och orange utan det blir Gröööööönt, det sista minnet man har kvar av sommaren typ :p

(jag har till och med klätt om kökssoffan idag! den var så förbaskat jävla ful så jag tog ett lakan och satte fast så nu ser den lite fräschare ut, får se om mamma eller pappa märker nått :D)

se på fan, det har fastnat!

ringde vårdcentralen idag för att få svampmedicin igen eftersom jag inte fick det sist jag ringde, och hon sa att jo du har visst fått det, sen kollade hon vidare och så hade receptfanskapet Fastnat i datorn :p
så idag får jag äntligen bot mot min äckliga klådande fitta!
så nästa gång det inte funkar så ska jag fan ringa tidigare för nu vet jag ju att skiten kan fastna i datorn :p

idag hade jag tänkt att jag skulle tvätta och städa lite, det behövs, ser ut som skit på nedervåningen!

var upp till marko igår också så då fick jag låna hem hans svarta akustiska stålsträngade gitarr :)

en rolig sak igår också, låg och tittade på schulmanshow, och han markus larsson som är musikjournalist på aftonbladet satt och snackade, då kom det som ett ljus. FYFAN vad han påminner om jocke! :D
maddes karl alltså, och då kunde jag inte riktigt ta det han sa på allvar för jag tänkte bara "vadfan gör jocke där?! :D:D:D

RSS 2.0